Juventus gaat afscheid nemen van gewilde stopper
Dinsdag, 29 september 2020 om 09:00

Leeds United hoopt Michaël Cuisance deze week over te kunnen nemen van Bayern München. De middenvelder gaat waarschijnlijk voor een bedrag van twintig miljoen euro verkassen. (L'Équipe)

Riqui Puig gaat Barcelona wellicht verlaten voor een avontuur in Portugal. FC Porto is bezig de middenvelder te halen en praat met de Catalaanse grootmacht over een transfer. (Record)

Valencia is favoriet om Daniele Rugani te strikken. De Spaanse club lijkt West Ham United, Fulham, Stade Rennes en Sevilla af te troeven in de strijd om de centrumverdediger van Juventus. (Cadena COPE)

Valencia heeft een huuraanbieding neergelegd bij Juventus, terwijl de Italiaanse topclub aast op een permanente transfer voor Rugani. Dinsdag wordt de knoop in de transfersoap doorgehakt. (Sky Italia)

NEC wil Javier Vet snel aan de selectie toevoegen. De verdedigende middenvelder speelde de afgelopen twee jaar voor De Graafschap en vertrok deze zomer transfervrij bij de Doetinchemmers. (de Gelderlander)

Torino onderhandelt met Bournemouth over een overstap van Joshua King. De spits ligt nog een jaar vast bij de Engelse club, die vorig seizoen degradeerde uit de Premier League. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
15:30
15:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
   
15:00
15:00
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
   
14:53
14:53
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
   
14:30
14:30
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
   
14:24
14:24
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
riqui8
 
7
29 september 2020 om 09:13
He nu lees ik alweer een gerucht over Puig en Porto. Dat hoop ik toch even heel erg niet. Bij Porto wordt Puig echt niet beter. Plus de wedstrijden in Portugal zijn niet te volgen. In de krochten van YouTube vind ik nog wel eens een amateuristische samenvatting maar ga ervan uit dat je Puig een jaar kwijt bent. Een voetballende ploeg in Spanje lijkt me het beste. Misschien Betis? En als Leeds Cuissance wil halen, kunnen ze misschien ook even voor Puig aankloppen? Ik schat Riqui hoger in dan Cuissance en een jaar onder Bielsa spelen zou uiteraard waanzinnig zijn.
 
Nammak
 
20
29 september 2020 om 09:42
Wat is er mis met Porto? Een speler als Oliver Torres heeft zich daar toch ook mooi in de kijker gespeeld? Als je Spanje de beste plek voor hem lijkt, waarom zou je hem alsnog graag in Engeland zien dan?
 
Japie_Krekel
 
5
29 september 2020 om 10:47
Waarom niet? Er zijn ook spelers uitgegroeid tot wereldtoppers in de Eredivisie
 
benficacv78
 
2
29 september 2020 om 12:28
Wat heeft Ruig nou laten zien om zgn te groot te zijn voor Porto. Schei toch uit man, weer een talentje van Barca waar over 3 jaar niemand het meer over heeft. Hij mag dankbaar zijn als een grote club als Porto hem zou willen, speelt hij nog Champions league
 
messino
 
4
29 september 2020 om 09:41
Valencia die Rugani wilt huren. Lijkt me een kansloze missie. Juve zit (te) ruim in de verdedigers. Dan is alleen verkoop interessant omdat dit elders in het team ruimte schept. Valencia heeft geen kapitaal om te kopen. Ik zie het er niet van komen.
 
MamiDemirci
 
0
29 september 2020 om 10:25
Beste voor Juve is om Rugani permanent te lozen, maar aangezien niemand er nu aan lijkt te willen beginnen is huren ook prima. Dan kan hij zich wellicht in de kijker spelen en volgend jaar voor een goede prijs verkocht worden. Bij Juve wordt hij niet meer als serieuze kandidaat gezien geloof ik. Die zullen met dat geld een betrouwbare back up willen halen.