Karim Benzema kan transfer maken na trainerswissel
Vrijdag, 25 mei 2018 om 00:30

FSV Mainz moet vrezen voor een vertrek van Abdou Diallo. De centrale verdediger staat hoog op het verlanglijstje van zowel Borussia Dortmund als Arsenal. (Sky Italia)

Manchester City heeft positieve gesprekken gevoerd met Napoli over een transfer van Jorginho. De middenvelder moet ongeveer zestig miljoen euro gaan kosten. (Daily Mail)

Carlo Ancelotti denkt aan Karim Benzema als nieuwe aanvaller voor Napoli. De spits heeft weliswaar bijna een teleurstellend seizoen achter de rug, maar onder leiding van de Italiaan floreerde de Fransman bij Real Madrid. (AS)

Arsenal is in de zoektocht naar versterkingen neergestreken in Italië. Zowel Lorenzo Pellegrini van AS Roma als Dennis Praet van Sampdoria is serieus in beeld bij de Londense club. (Sky Italia)

Het dienstverband van Igor Tudor bij Udinese blijft mogelijk beperkt tot slechts één maand. De Kroaat denkt namelijk anders over de toekomst van de club dan Udinese zelf. (Calciomercato)

Graham Potter wordt vrijwel zeker de nieuwe manager van Swansea City. De Engelsman troeft onder anderen Jaap Stam en Frank de Boer daarmee af. (The Independent)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
AimaneCiao
 
11
25 mei 2018 om 00:55
Zidane zal hem niet laten gaan, omdat hij goed te gebruiken is in het tactisch spel van Zidane.
 
JWVZ
 
13
25 mei 2018 om 01:05
Benzema zou een leuke aanwinst zijn voor Napoli: een meevoetballende spits die ook behendig voorbij z'n man kan komen en niet zelfzuchtig is wanneer er iemand in scoringspositie staat. Dit is ook de manier waarop Zidane Benzema heeft kunnen gebruiken de afgelopen seizoenen. De laatste seizoenen heeft Benzema wat minder goed gedraaid, maar hij is als bliksemafleider voorin en afgever wel belangrijk geweest voor de doelpuntenproductie van Ronaldo en daarmee Real Madrid. Ik denk dat daar door menig mens nog wel eens overheen wordt gekeken. Het is niet voor niks dat Ronaldo altijd aan heeft gegeven graag Benzema om zich heen te hebben. Ik zou het leuk vinden om weer een veel scorende en echt bepalende Benzema te zien bij een nieuwe club. Napoli met Ancelotti aan het roer zou Benzema opnieuw op kunnen laten bloeien!
 
maense
 
1
25 mei 2018 om 02:28
Ancelotti na Napoli ? Niet gezien? Waar gaat Trainer Napoli na toe dan Chelsea?
 
barcalover123
 
2
25 mei 2018 om 07:18
Maense hij is err uit gezet. Waarschijnlijk Chelsea idd. Ancelotti is officieel de nieuwe man bij napoli
 
LukaModric.10
 
9
25 mei 2018 om 02:57
Ik ben een grote fan van Benzema. Ondanks dat hij veel kritiek krijgt (soms ook terecht) wil ik dat hij blijft. Zonder hem speelt Ronaldo minder en kan er niemand een bal voorin vasthouden. Off: Had laatst zijn documentaire gezien en wat was ie toch goed bij Lyon. Zoals Florentino Perez al zei: "mix van Zidane en Ronaldo Lima".
 
FC-Legend
 
9
25 mei 2018 om 03:44
Ja goede doc he! Na het zien hiervan geloof je dat hij echt alleen maar wou helpen en geen kwade bedoelingen had? Aangezien hij meerdere jaren later vrijwel onschuldig is verklaard zoals te zien was