Koeman haalt landgenoot voor tweede keer binnen
Donderdag, 1 juni 2017 om 18:00

Ex-PSV’er Marcelo kan komende zomer een mooie stap maken. Olympique Lyon heeft zeven miljoen euro over voor de verdediger van Besiktas, terwijl ook twee Spaanse club hem nauwlettend volgen. (Sabah)

Jack Tuyp nam onlangs afscheid van FC Volendam, maar verdwijnt niet helemaal uit de voetbalwereld. De spits gaat aan de slag bij het Amsterdamse De Dijk, volgend seizoen actief in de Tweede Divisie. (Het Amsterdamsche Voetbal)

Cuco Martina is dicht bij een overgang naar Everton. De club van Ronald Koeman neemt de Nederlands-Curaçaose verdediger transfervrij over Southampton. (The Sun)

Zowel FC Groningen als Willem II heeft Christopher Telo op de korrel. De linkerverdediger is bij IFK Nörrkoping in het bezit van een aflopende verbintenis en staat niet onwelwillend tegenover een buitenlands avontuur. (Fotbolldirekt)

Na acht jaar kan Willy Sagnol weer terugkeren bij Bayern München. Der Rekordmeister ziet in de Franse oud-speler de nieuwe assistent van hoofdtrainer Carlo Ancelotti. (Sportal)

Napoli wil Duván Zapata gebruiken om Andrea Conti los te weken bij Atalanta. De Colombiaanse spits speelde de afgelopen seizoenen op huurbasis bij Udinese. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
11
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
the saints
 
3
1 juni 2017 om 18:07
Bijna iedere profvoetballer gaat naar de dijk ...
 
Guikstra
 
0
1 juni 2017 om 23:35
Wie dan nog meer dit jaar? Je hebt sinds 2 jaar Verhoeven in het doel en voorheen Lindeberg op het middenveld. Thats it. Bovendien zie ik dit voor beide partijen nog wel eens goed uitpakken. Ikzelf vind het leuk dat er in Amsterdam eindelijk weer eens een club is die serieus omhoog kijkt richting betaald voetbal.
 
EFC_1878
 
2
1 juni 2017 om 18:09
Is Martina goed genoeg voor Everton? Als basisspeler zeker niet, maar als back up zolang Coleman geblesseerd is zie ik niet echt het probleem. Denk zelf dat hij concurrentie komt aan het gaan met top jeugdtalent Jonjoe Kenny en eerlijk gezegd zie ik hem die strijd niet winnen. Zoals gezegd echter, als godledkope optie niet echt een probleem
 
vitesseboy12
 
8
1 juni 2017 om 18:53
Lol die Martina is toch niet goed genoeg voor Everton... Die Koeman haalt hem alleen maar omdat hij in Nederland en bij Southampton heeft gespeeld...
 
EFC_1878
 
2
1 juni 2017 om 19:12
Denk dat daar een hele grote kern van waarheid in zit. Nogmaals als basisspeler komt hij zwaar tekort, maar denk dat Koeman hem vooral ziet als de ideale stand in voor de league cup wedstrijden en als back up voor de overige toernooien/competities. Heeft als iedereen fit is naar mijn mening/hoop Coleman, Kenny en Holgate voor zich. Als hij echt zou worden gehaald als stand in voor Coleman zou ik me zorgen beginnen te maken
 
ThomasFitzGerald
 
0
1 juni 2017 om 19:12
Ben echt wel onder de indruk van Martina. Een aantal zeer goede wedstrijden zijn spelen. Uiteraard zal hij er niet meteen staan maar zijn potentie is vrij duidelijk. Goede aankoop voor Everton.