Liverpool ligt achter in race om peperdure controleur
Donderdag, 19 januari 2023 om 12:00

Barcelona aast op aanvaller Gonçalo Guedes van Wolverhampton Wanderers. De Portugees moet in het Spotify Camp Nou gaan dienen als de vervanger van Memphis Depay. (AS)

Lucas Moura kan zijn carrière binnen Engeland vervolgen bij Everton. The Toffees willen profiteren van zijn aflopende verbintenis bij Tottenham Hotspur. (UOL Esporte)

Chelsea wil Liverpool aftroeven in de strijd om Moisés Caicedo. Brighton & Hove Albion mikt op een transfersom van minimaal 85 miljoen euro voor de controleur. (Sky Sports)

Danny Ings gaat op korte termijn tekenen bij West Ham United. De dertigjarige spits wordt voor een totaalsom van zo’n zeventien miljoen euro overgenomen van Aston Villa. (Fabrizio Romano)

Thomas Tuchel staat te springen om weer aan de slag te gaan als manager in de Premier League. De Duitser zou de functie van Antonio Conte bij het slecht presterende Tottenham Hotspur graag overnemen. (The Evening Standard)

Anderlecht heeft nog niet bij PSV geïnformeerd naar de diensten van Yorbe Vertessen. De entourage van de Belg ontkent alle geruchten. (Eindhovens Dagblad)

Meer nieuws
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
14
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
90
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
28
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
19
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (27)

 
Deenb
 
13
19 januari 2023 om 12:04
Mijn Chelsea hart breekt met de dag meer af... waar zijn we toch mee bezig. Ondanks het feit dat we deze jongen wel echt goed kunnen gebruiken zijn er geen excuses meer te verzinnen dan dat het een grote puinhoop is. Balen!
 
DeNuanceman
 
4
19 januari 2023 om 12:23
Nou is het niet van vandaag of gisteren dat ze vooral redelijk lukraak kopen toch? Of was je al fan in de tijd van Dixon, Clarke en Nevin?
 
LondonIsBlue
 
10
19 januari 2023 om 12:33
Dat lukraak kopen heeft ze dan wel ontzettend veel prijzen opgeleverd waaronder 2x de CL. Iets dat City en Psg nog niet gelukt is ondanks al het geld dat ze hebben uitgegeven. Kopen die dan niet lukraak in? Zelfde als clubs als United die al jaren spenderen wat nog geen prijzen oplevert. Wat mij betreft mogen ze dan nog lekker lukraak blijven kopen schijnt het beste te werken. Verder hoop ik zelf dat ze voor dat geld voor Rice gaan.
 
DeNuanceman
 
16
19 januari 2023 om 12:56
'kopen die dan ook lukraak in?'.. Ja. Ik heb 0 sympathie voor clubs die met een geldschieter en zonder visie succes (proberen te) kopen. Om die reden ben ik nogal afgeknapt op de BPL, waar het Britse karakter er volledig uit is gezogen, de clubs bezit zijn van Amerikanen, Russen of Arabieren, je een nier moet verkopen om een jaar lang naar een vreemdelingenlegioen te kijken geleid door een Spanjaard, Duitser of Portugees. Ik genoot meer van het Barca van pep of het Bayern dat met eigen jeugd en gedegen beleid succes en kapitaal opbouwde, dan van dit soort botox clubs die zijn opgespoten maar zonder veel inhoud. Chelsea had even weer wat charme terug toen er een transferban was en clubman Lampard ineens met jeugd moest werken, maar zodra de ban voorbij was werd er een aandachtsgeile Duitser gehaald als vervangen en werd Abraham naar Italie gestuurd om er Havertz en Werner voor terug te halen.
 
Deenb
 
5
19 januari 2023 om 12:59
Lukraak kopen? Er heeft altijd enige logica gezeten in de transfersommen en de balans was ook elk jaar, de afgelopen jaren niet heel diep in het rood. Echter dit jaar, is het anders.
 
HZ7-22
 
0
19 januari 2023 om 15:40
LondonisBlue, Chelsea heeft volgens mij even veel gespendeerd dit jaar dan City de afgelopen 4 jaar, dus jou redenering kan de prullenbak in
 
LondonIsBlue
 
1
19 januari 2023 om 16:15
Wat een onzin volgens mij hadden ze die 2 cl’s ervoor al gewonnen? Dus dat ze altijd al lukraak hebben ingekocht waar ik op doelde kan de prullenbak in.
 
PSVMANUNITED
 
1
19 januari 2023 om 16:56
En straks blijkt het ineens wel te werken en dan is het allemaal weer hosanna? Ik neem je niks kwalijk hoor, doe precies hetzelfde als Unitedfan, maar Potter had bij Brighton ook tijd en nodig en hoewel de transfersommen ver buitenproportioneel zijn zijn het geen slechte spelers die ingekocht worden allemaal. Daarnaast zijn ze allemaal jong en hebben ze ontzettend lange contracten gekregen. Het hoeft maar weer een seizoen goed te vallen en Chelsea staat weer met een prijs in de hand. Ik weet niet of Boehly daadwerkelijk oneindig geld heeft, hij echt maar lukraak inkoopt (maar behalve Cristiano Ronaldo afgelopen zomer lijkt hij helemaal niet echt te geilen op hele grote namen, dus ik denk dat hij echt wel naar scouts luistert), of dat hij probeert de FFP zo goed als mogelijk uit te melken in zijn eerste seizoen als eigenaar. Ik kocht er alleen een rechtsbuiten bij als ik hem was en toch al bezig, maar misschien wil hij als Amerikaan wel graag dat Pulisic gaat slagen bij de club.
 
somagunner
 
3
19 januari 2023 om 12:05
Brighton heeft een stugge onderhandelingstafel. De track record is erg goed van hun maar toch. 85 miljoen pond vragen. Gaat niet lang meer duren voordat niemand een speler wilt kopen voor dat bedrag en alleen voor transfervrije spelers gaan.
 
DeNuanceman
 
6
19 januari 2023 om 12:59
Als Boehly aanklopt zou ik hetzelfde doen als wat Ajax deed bij Antony. Hij heeft toch geen idee en blijft strooien met geld.
 
LondonIsBlue
 
2
19 januari 2023 om 13:09
Helaas voor jou heeft Boehly sinds kort zijn taken neergelegd en doet hij de transfers niet meer
 
Samcro
 
1
19 januari 2023 om 14:45
Dan zullen we nu vast een ommekeer gaan zien in de transfersommen en salarissen die Chelsea uitkeert
 
LondonIsBlue
 
0
19 januari 2023 om 16:16
Geen idee kijk even in je glazen bol anders?
 
GLENNN
 
5
19 januari 2023 om 12:06
Guedes ipv Depay? Zou heel raar zijn. Is ook niet te betalen voor Barca denk ik, of het moet al huur zijn... Moura moet ewg bij Spurs. Leuke speler, maar geen topspeler. Everton lijkt mij dan een prima stap. Caicedo ben ik van onder de indruk. 85 miljoen is wel een hoop geld. Brighton doet dat toch al tijden erg goed met spelers als Caicedo, Bissouma, White, Burn, Cucurella en noem maar op... Snap overigens niet wat Liverpool met hem moet. Ik zou als Liverpool zijnde vol voor Bellingham gaan. Ideale speler. Voor de CVM positie heb je al Henderson en Fabinho bijvoorbeeld.
 
somagunner
 
3
19 januari 2023 om 12:11
Bellingham is zeker niet ideaal voor de CVM positie. Heb hem daar ook nooit zien spelen. Altijd in een dubbele pivot of als rechts of linkshalf op middenveld. Vind Bellingham een leuke speler. Maar wat Dortmund vraagt gaat te ver. Hij zal nooit zo’n impact hebben omdat hij technisch niet goed genoeg is en het moet hebben van power en pace voornamelijk. Tijdens het WK viel me op dat zijn eerste aanname slechter is die van Declan Rice en Rice veel soepeler dan hem lijkt. Bellingham is een versterking maar als Pool slim is kijken ze verder.
 
GLENNN
 
11
19 januari 2023 om 12:15
Ik doel ook niet op Bellingham voor de CVM positie hoor. Ik bedoel meer: Bellingham is Engels, een stuk verder dan Caicedo en is gewoon één van de beste spelers op zijn positie. Als je dan toch fors geld uitgeeft, ga dan voor hem. Met Fabinho en Henderson heb je al 2 cvm's. Ik zou dus eerder voor een CM als Bellingham, dan een CVM als Caicedo gaan, als je toch al praat over bedragen van 80+ miljoen...
 
Lierse1997
 
4
19 januari 2023 om 12:22
Hij had toch best veel impact op het WK en bij Dortmund vind ik zelf. Zeker als je rekening houdt met het feit dat die kerel nog geen 20 is.
 
D.costa9CFC
 
1
19 januari 2023 om 12:10
Het is een speler die nodig is op het middenveld maar 85 miljoen is wat teveel. Dan kun je liever voor Rice gaan.
 
GLENNN
 
2
19 januari 2023 om 12:16
Hey, blijf weg bij Rice!
 
FiveO
 
5
19 januari 2023 om 12:21
Dat klopt en daarom alleen al denk ik niet dat Chelsea voor Rice gaat. Die optie is de betere maar daarom doen ze het juist niet. Want stel je voor dat je goed beleid gaat voeren.
 
ValenciaNL
 
3
19 januari 2023 om 12:11
Barcelona aast op aanvaller Gonçalo Guedes van Wolverhampton Wanderers. De Portugees moet in het Spotify Camp Nou gaan dienen als de vervanger van Memphis Depay. (as) Hoop en denk niet dat Barca dit gaat doen. Waren ook al verhalen dat die zelf graag zou willen terugkeren naar Valencia.
 
Cas1
 
2
19 januari 2023 om 12:14
Goh, het is hard gegaan bij Liverpool. Afgelopen jaren super voetbal gespeeld en nu middenmoot. Zou Klopp nu ineens een waardeloze trainer zijn, net als jaren geleden bij Borussia Dortmund. Daar ging het ook heel goed en vervolgens minder.. Hij ging naar de PL en .... nou ja de rest kennen jullie Klopp blijft in mijn ogen een toptrainer, maar ja alles gaat omhoog en daarna weer omlaag. De kunst is om de neergang kort te houden (en de opgang lang.??)
 
PSVMANUNITED
 
1
19 januari 2023 om 17:04
Echter lukt nagenoeg geen enkele trainer. Alle trainers hebben een houdbaarheidsdatum, ook toptrainers. Ten Hag doet het nu bij United bijvoorbeeld weer goed, maar heeft er bij Ajax vorig jaar met pijn en moeite nog een kampioenschap uitgesleept. Alex Ferguson en Arsene Wenger hebben het lang uitgehouden, al heeft Wenger de neergang van Arsenal nooit kunnen keren, hooguit vertragen. Simeone is de enige recente trainer die ik me kan heugen die het abnormaal lang bij een topclub uitgehouden heeft (en een keer een revival gemaakt heeft) en ook die vertrekt nu in mineur. Vaak is de chemie vroeg of laat gewoon klaar, en ik denk eerlijk gezegd dat dat nu bij Klopp en Liverpool het geval is. Als ik Liverpool was liet ik Klopp het seizoen afmaken en haalde ik in de zomer een nieuwe trainer. Dat zal niet meteen beter gaan misschien, maar het onvermijdelijke komt toch een keer en ik vraag me af of Klopp het nog weer zo aan de praat krijgt bij Liverpool als in de recente jaren.
 
Cas1
 
0
19 januari 2023 om 17:20
Ik ben het volkomen met je eens. Tegenstanders gaan je team analyseren en bedenken een oplossing voor je spel.
 
Jurwinn
 
0
19 januari 2023 om 14:48
Zeer slimme zet van chelsea zolang het een 5+ jaar contract betreft