Liverpool richt pijlen weer op Oranje-international
Vrijdag, 14 april 2017 om 12:00

Juventus wil profiteren van een speciale clausule die Patrik Schick in zijn contract heeft staan bij Sampdoria. De club uit Turijn zal 25 miljoen euro betalen voor de aanvaller, die daarna tot 2018 in Genua zal worden gestald. (Primocanale)

Stijn Schaars blijft komende zomer graag bij sc Heerenveen. De van een blessure teruggekeerde routinier zegt 'absoluut' niet bezig te zijn met een andere club. (sc Heerenveen TV)

Liverpool mengt zich ook weer in de strijd om Virgil van Dijk. The Reds willen van de Oranje-international een statement signing maken. (Daily Mail)

Steve Hitchen was deze week namens Tottenham Hotspur aanwezig bij het Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en AS Monaco. De topscout bekeek Christian Pulisic. (Daily Mail)

Arsenal speelt met de gedachte om Oguzhan Özyakup terug te halen. De spelmaker van Besiktas wordt echter ook gevolgd door Manchester United, West Ham United, AS Roma en Borussia Mönchengladbach. (Fanatik)

Scouts van Internazionale waren donderdagavond in het Constant Vanden Stockstadion voor het duel Anderlecht - Manchester United. Voor de vierde keer werd Youri Tielemans, aanvoerder tegen United, bekeken. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
18
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
18
   
10:51
10:51
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
Spalato87
 
0
14 april 2017 om 12:35
Goede club voor van dijk. Hij zal met matip strijden om de plek naast lovren
 
Benaen
 
0
14 april 2017 om 13:07
Nou dat denk ik niet... Matip is de betere van de twee en zou het goed doen naast een beul als Van Dijk. Hoop dat hij komt, ook al ben ik ook wel fan van Lovren! Liverpool's basisverdedigers zijn ook echt helemaal niet slecht, alleen de organisatie is soms zeer matig (deels Klopp zijn 'verdienste'
 
Spalato87
 
0
14 april 2017 om 14:38
Ok. Dat kan natuurlijk dat je dat denkt. Klopp is grote fan van Lovren. Het is niet de schuld van de cvs van Liverpool vind ik dat ze zoveel goals tegenkrijgen. Al lange tijd is het organisatorisch niet helemaal top.
 
Benaen
 
1
14 april 2017 om 15:15
Lovren is qua stijl enigszins vergelijkbaar met Hummels dus kan ik zijn voorkeur wel inzien, maar toch: ik kijk elke wedstrijd en zie Matip zeer zelden een fout maken terwijl Lovren nog steeds elke week wel een (kleine) fout maakt. Verder doet Clyne het top en Milner ook prima.. Dus zal het inderdaad echt organisatorisch zijn, de hele "verdediging" klopt van geen kant, terwijl de verdedigers zelf het best doen. Oftewel, Klopp moet het beter neerzetten.
 
Schop1989
 
0
14 april 2017 om 14:24
Hoor geruchten van een 20 mil sakho deal, maar ik ben benieuwd wat Klopp wil gaan doen. Ik zie hem gerust kiezen voor Matip/lovren en daarachter Gomez weer meer speeltijd en Klavan als vaste bankzitter. Sakho een tweede kans zou ook nog kunnen en denk maar niet dat Van Dijk in 1 klap je van die tegengoals af gaat helpen. Organisatorische fouten los je niet op met net iets meer kwaliteit. Anyhow, als het om de Cv's gaat ben ik met elke beslissing wel tevreden. De meest lastige keuze worden gemaakt op andere posities vrees ik.
 
Benaen
 
0
14 april 2017 om 15:18
Hoe fan ik ook ben van Sakho als karakter op het veld, ik zie er toch liever een iets kalmere Van Dijk, Matip en Lovren staan. Met een fatsoenlijke CVM ervoor (topprioriteit...)
 
Schop1989
 
0
15 april 2017 om 08:24
Cvm? Tot dusver als de kleine driehoek Henderson/wijnaldum/lallana speelde waren we in verdedigend opzicht op het middenveld gewoon sterk genoeg voor elke tegenstander. Als er dan iemand geblesseerd was werd het stukke minder en speelde we met Can/wijnaldum/lallana wat niet werkte, maar Can/wijnaldum/lucas werkte wel weer waarin Lucas gewoon op de positie van CVM bleef. Persoonlijk vind ik het niet slechter dan andere teams waarin je gewoon goed staat met je basistrio en Lucas met een berg aan ervaring en kleedkamer mentaliteit als backup Cvm. Je moet gewoon weten hoeveel je minder word als je van een lekker op elkaar ingespeeld trio naar een ander trio.
 
Benaen
 
0
15 april 2017 om 10:28
Daar kan ik me niet helemaal in vinden. Er is een probleem, en dat is dat wanneer Liverpool het spel moet maken, ze A. Moeilijker scoren en B. Veel tegengoals krijgen op de counter. Naar mijn mening zou het beter staan met 2 lopers als Henderson en Wijnaldum (wat Can eigenlijk ook is) en een CVM die kan dirigeren en gaten kan dichtlopen (de Sven Bender-rol) om de druk op de verdediging lichter te maken tijdens de omschakeling tegen. Lucas kan het allemaal niet meer op echt topniveau belopen helaas en Can mist de concentratie en het tactische vernuft op het moment.