Lyon identificeert opvolgers voor Memphis Depay
Maandag, 23 november 2020 om 15:00

Francesco Acerbi staat op het punt om zijn tot medio 2023 lopende contract bij Lazio te verlengen. De ervaren centrumverdediger tekent een nieuw vijfjarig contract en wil zijn loopbaan graag afsluiten in Rome. (Il Messaggero)

Cristiano Ronaldo is zeer te spreken over de werkwijze van Juventus-trainer Andrea Pirlo. Vanwege de goede samenwerking heeft de Portugese aanvaller besloten om zijn tot medio 2022 lopende contract minimaal uit te dienen. (Tuttosport)

Olympique Lyon heeft al vervangers op het oog voor Memphis Depay, mocht de aanvoerder in januari naar Barcelona gaan. Islam Slimani van Leicester City en Boulaye Dia van Stade Reims zijn in beeld. (Le 10 Sport)

Olivier Giroud is bij Chelsea op een zijspoor beland en staat voor een vertrek. Wanneer Tammy Abraham en Timo Werner niet geblesseerd raken, mag de Franse spits in januari overstappen naar een nieuwe club. (The Athletic)

Red Bull Salzburg-middenvelder Dominik Szoboszlai kan overstappen naar RB Leipzig, maar er zijn meerdere kapers op de kust. Na AC Milan, Internazionale, Arsenal, Atlético Madrid en Real Madrid heeft nu ook Paris Saint-Germain interesse in de Hongaars international die circa 25 miljoen euro moet kosten. (Diverse Italiaanse media)

In de zoektocht naar een middenvelder is Internazionale uitgekomen bij Bayern München. De club uit Milaan heeft de pijlen gericht op Corentin Tolisso en wil Christian Eriksen in de deal betrekken. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
0
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
13
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
9
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
marieke90
 
20
23 november 2020 om 15:05
Ik was eerst sceptisch over depay naar Barcelona,maar slechter dan griezman gaat hij het nooit doen...
 
maurootje
 
4
23 november 2020 om 15:17
Alsnog is Depay niet het niveau. Als je dan toch de lat laag legt, zet er dan een jeugdspeler is. Ook die doen het niet slechter dan Griezmann
 
DieGelbeReds
 
5
23 november 2020 om 18:26
@maurootje, iedereen boven het niveau van Memphis (wat er overigens niet eens zo heel veel zijn) is helemaal niet haalbaar voor Barcelona. Helaas maar waar, de standaard zal omlaag moeten voor Barcelona.
 
Deem.
 
0
23 november 2020 om 22:12
Of bekijk het eens zo: Griezmann is een betere speler dan Depay. Waarom zou Depay het dan wel gaan maken daar? Ik denk dat hij eigenlijk veel beter daar kan blijven. Heeft zijn niche gevonden. Dat het bij United niet lukte heeft denk ik veel meer te maken gehad met druk dan met zijn niveau, want daar slaagt vrijwel niemand meer. Maar goed. Als hij gaat, wens ik hem het beste. Ik denk alleen dat hij, net als Griezmann, van een koude kermis thuis komt.
 
maurootje
 
4
23 november 2020 om 15:18
Giroud zou ik onzettend graag als back-up voor Ibra willen! Gelijk halen!
 
AlexanderNijs
 
2
23 november 2020 om 15:40
Vroeger zou ik meteen nee hebben gezegd, maar nu merken we toch dat we een echte target man missen wanneer Ibra er niet bij is. En dat kan zoals nu het geval is wel vaker gebeuren op 39-jarige leeftijd. Als hij niet teveel salaris verlangt en we hem goedkoop kunnen ophalen inderdaad een ideale back-up voor Ibra waarmee we exact hetzelfde kunnen blijven spelen met gewoon wat minder kwaliteit in de spits .
 
MartijnVanP
 
8
23 november 2020 om 15:54
Giroud gaat niet van Chelsea naar AC. Als hij vertrekt gaat hij naar en club waar hij wel binnen de lijnen staat.
 
FeanDen
 
12
23 november 2020 om 15:51
Ik vind Szoboszlai echt een groot talent, geen wonder dat zoveel clubs geïnteresseerd in hem zijn. Persoonlijk zou ik hem echt graag bij een Arsenal of AC Milan zien.
 
Zlatan65
 
3
23 november 2020 om 17:25
Het is eigenlijk te triest voor woorden wat er met Eriksen gebeurt bij Inter..
 
Deem.
 
0
23 november 2020 om 22:17
Nouja, hij kwam natuurlijk ook niet uit de lekkerste situatie bij Spurs. En de periode dat hij bij Inter zit is ook alles behalve normaal geweest, lockdowns in Italië zijn een stuk strenger geweest dan hier. Volgens mij las ik laatst dat hij bijvoorbeeld nog steeds geen huis heeft. Lijkt me niet de fijnste overgang die hij gehad heeft. Maargoed. Daar heeft de trainer inderdaad ook niet veel mee te maken, die moet ook gewoon resultaat boeken anders is die z`n baan ook kwijt. Dus ik snap het wel. Maar ik zou Eriksen graag weer zien schitteren, zoals hij bij Denemarken wel gewoon doet.
 
MarekHamsik17
 
2
23 november 2020 om 18:11
Lyon haalt eigenlijk wel altijd goede aanvallers. Maar om dan Slimani in het lijstje te zien. Heb hem bij Fenerbahce zien spelen dat was echt dramatish. Wat een waardeloze voetballer is dat. Lyon zou echt een grote fout maken als ze hem halen.
 
Deem.
 
0
23 november 2020 om 22:20
Ook een compleet ander type dan Mempis, dus die link snap ik ook niet zo. Dan hebben ze met Dembélé een veel betere in huis, met toekomst.
 
Stijlvol
 
2
23 november 2020 om 20:09
Het niveau van Barcelona zakt onderhand naar een ongekende ondergrens dat Memphis zowaar nog een zeer goede aankoop zou kunnen zijn. Met hem haal je min of meer een spits in huis die Barcelona helemaal niet heeft. En niet over Martin beginnen, want dat gaat helemaal nergens meer over.