Man United hoeft niet meer te vrezen voor Real Madrid
Vrijdag, 17 november 2017 om 00:30

Javier Hernández ontkent dat hij alweer wil vertrekken bij West Ham United. De spits wordt in verband gebracht met een terugkeer naar CD Guadalajara, maar stelt dat hier niets van waar is. (Twitter)

Manchester City mengt zich in de strijd om Antoine Griezmann. Manchester United en Barcelona gelden als de voornaamste kandidaten om de spits van Atlético Madrid over te nemen, maar Josep Guardiola wil toch een poging wagen. (The Sun)

Manchester United hoeft niet meer te vrezen dat David de Gea wordt weggekaapt door Real Madrid. De Spaanse grootmacht heeft een akkoord bereikt met doelman Kepa Arrizabalaga van Athletic Club. (Diverse Spaanse media)

De Italiaanse voetbalbond wil met een oproep voorkomen dat Sebastián Driussi voor Argentinië kiest. De bond heeft de aanvaller van Zenit Sint-Petersburg gepolst of hij interesse heeft in i Azzurri. (Diverse Italiaanse media)

Arda Turan mag vertrekken van Barcelona. De Catalaanse grootmacht wil echter tien miljoen euro voor de Turk ontvangen, waardoor geïnteresseerde partijen, zoals Galatasaray, wellicht elders gaan kijken. (AS)

PSV maakt op dit moment nog geen werk van het aantrekken van stagiair Jordan Rezabala. De Ecuadoriaan van CSD Independiente del Valle staat ook in de belangstelling van Hamburger SV en Club Brugge. (Eindhovens Dagblad)

Meer nieuws
   
18:21
18:21
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
2
   
18:00
18:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
   
17:59
17:59
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
4
   
17:56
17:56
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
22
   
17:41
17:41
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Geert VS
 
0
17 november 2017 om 00:41
Kepa lijkt me een goede versterking, sowieso moet Casilla worden vervangen. David de Gea zal wel onhaalbaar zijn, anders moet hij natuurlijk komen.
 
JuventusPuglia
 
1
17 november 2017 om 01:16
Wist niet dat Driussi voor Italiƫ kon kiezen, Moet hem maar is gaan volgen
 
Flashpower1
 
4
17 november 2017 om 01:33
Ja zijn familie (waarschijnlijk opa en oma) komen uit de regio Friuli, dat ligt tussen Venetiƫ en de Alpen. Ook heeft hij een Italiaans paspoort al aangevraagd (vergemakkelijkt natuurlijk een transfer naar Europa). Ik hoop hem ooit eens in het Italiaanse shirt te zien...