Man Utd meldt zich met 100 miljoen in Duitsland
Vrijdag, 25 september 2020 om 12:00

Het is nog maar de vraag of Eduardo Camavinga volgend jaar bij Real Madrid tekent, daar er ook serieuze belangstelling is van Bayern München en Juventus. Daarnaast wil men eerst budget vrijmaken om Kylian Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain. (AS)

Chelsea heeft interesse in Declan Rice, al is er nog geen bod neergelegd bij West Ham United. The Blues gaan pas praten met de verdediger annex middenvelder als er spelers zijn verhuurd of verkocht. (Sky Italia)

Manchester United wil een ultiem van circa honderd miljoen euro neerleggen bij Borussia Dortmund voor Jadon Sancho. De Duitse topclub blijft ondertussen vasthouden aan de originele vraagprijs van 120 miljoen euro. (Daily Mirror)

Manchester City is ondanks hardnekkige geruchten niet in de markt voor José Giménez. Atlético Madrid vraagt circa negentig miljoen euro voor de verdediger en the Citizens zijn niet bereid een dergelijk bedrag te betalen. (Sky Sports)

Tottenham Hotspur kijkt niet alleen naar Arek Milik als mogelijke back-up voor Harry Kane. Manager José Mourinho is gecharmeerd van het idee om Haris Seferovic op huurbasis over te nemen van Benfica. (TVI24)

Jordan Pickford maakt de laatste tijd een onzekere indruk bij Everton, waardoor manager Carlo Ancelotti overweegt een vervanger aan te trekken. Bovenaan het lijstje van de Italiaanse coach prijkt de naam van Sergio Romero, die bij Manchester United een reserverol vervult. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
6
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (22)

 
T. Alavez
 
9
25 september 2020 om 12:15
Je hebt wel gelijk dat het in vergelijking met die spelers een koopje is. Alleen is er nu een virus waardoor de clubs hun geld beter moeten kunnen verantwoorden. Dan is 120 miljoen natuurlijk enorm veel. Sancho en een snelle sterke verdediger zijn de missing link in het elftal van Manchester United
 
MoTheSpur
 
27
25 september 2020 om 12:35
Bale heeft zijn prijskaartje toch gewoon afgelost, past niet echt in dat lijstje sorry.
 
GLENNN
 
15
25 september 2020 om 12:14
Waarom gaat Man Utd niet eens investeren in wat echt nodig is? Voorin heb je nu een goed 4-tal met Fernandes, Martial, Greenwood en Rashford. VD Beek kan nog op 10 en je hebt nog Mata die eventueel op de flanken kan.ga eerst eens een goede CV halen, die naast Maguire kan spelen (beste zou zijn om Maguire & Lindelof te vervangen, maar dat is gekkewerk).probeer eerst eens een Skriniar, Koulibaly of een CV van dat formaat aan te trekken. En een Linksback die beter is dan de wat mindere Shaw... Alex Telles bijvoorbeeld?verder nog eventueel een CVM eerst, ipv een winger... Maar goed
 
bruh
 
5
25 september 2020 om 13:07
Fernandes is een middenvelder en mata is 3x niks. 3 aanvallers is leuk maar als er 1 wegvalt speel je met mata of james. Er moet gwn wat bij. Je hebt gelijk dat er een cv bij moet en een cvm. Zou zelf ook sws al marc roca en grillitsch aantrekken en kijken of je wat spelers in die deals kan betrekken zodat je van het salaris af bent. Kosten vrijwel niks 18 miljoen en 20 a 25 miljoen. Daarna kan je dan volle bak voor sancho en een cv gaan. Gwn dat geld investeren want juist in mindere tijden moet je investeren zodat je in goede jaren kan sparen en besparen zoals een liverpool en bayern doen. Verder kan je nog kijken of je telles en belotti kan halen en spelers in die deals kan betrekken. Clubs als Torino, Porto, Hoffenheim en Espanyol hebben echt wel behoefte aan een aantal united spelers.
 
ViscaCatalunya
 
2
25 september 2020 om 14:39
Mata zit tegen zijn pensioen aan maar was in zijn prime de beste speler bij United. En hij is nog steeds een van de weinigen met creativiteit en visie bij United.
 
bruh
 
0
25 september 2020 om 18:40
Dat is allemaal.leuk en aardig, maar de top 4 gaat je er niet mee bestormen.
 
gloryUnited
 
2
25 september 2020 om 14:33
Als je 60 wedstrijden per seizoen speelt, heb je niet genoeg aan alleen Greenwood, Martial en Rashford. Wat als er 1 geblesseerd raakt of geschorst wordt? Dan moet je met James of Ighalo spelen.
 
bale99
 
1
25 september 2020 om 12:24
Moet United zeker doen. Zoals hier boven al vermeld door iemand is Sancho inderdaad na Mbappe het grootste aanvallende talent. Heeft nu al dik 2 seizoen op rij meer dan dubbele cijfers geleverd in de competitie. Heeft zowel scored vermogen als oog voor de medespelers. Een echte winger met rendement dus. Is ook beter dan de gehele voorhoede van United, dus ik zou hem zeker halen als ik United was. Verder moet United natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe centrale vaderfiguren op de plek van Lindelof. Eigenlijk vind ik Maguire ook niet goed genoeg, maar goed een probleem tegelijk oplossen. Ik zou dan kijken naar namen als Koulibally, Skrinar, De vrij of Kimpemde.
 
BaronVonBorsig
 
10
25 september 2020 om 12:30
120 miljoen, geen stuiver minder en pas vanaf de zomer 2021. Afgelopen week hebben Zorc en Kehl nog maar eens aangegeven dat Sancho gelukkig is bij Dortmund, hij akkoord is met een (realistische) vraagprijs van 120 miljoen en dat hij dit seizoen sowieso bij Dortmund afmaakt.
 
gloryUnited
 
2
25 september 2020 om 14:33
hecht er totaal geen waarde als Zorc en Kehl zeggen dat Sancho gelukkig is in Dortmund. Die jongen is volwassen en kan prima zelf zeggen of hij gelukkig is of niet.
 
BaronVonBorsig
 
21
25 september 2020 om 14:48
Ah de frustratie van een mislukte transfer zit nog lekker hoog zie ik. Je zou mogen bidden dat jullie een Zorc en Kehl in jullie club hadden, dan had je tenminste nog iets van beleid gehad.
 
JuventusPuglia
 
3
25 september 2020 om 12:31
Ik snap niet waarom Man Utd niet voor Upamecano gaat of een andere goede CV. Met die matige verdediging gaan ze niks kunnen bereiken. Natuurlijk kan er aanvallend nog wel wat bij, Maar je verdediging is het belangrijkste wil je dingen bereiken. Man Utd ligt te slapen en ik zie het somber in dit seizoen. Jammer want het was ( volgens de historie nog steeds ) een prachtige club
 
BaronVonBorsig
 
5
25 september 2020 om 12:35
Vind dat ook vreemd, clubs leggen bij de vleet enorme geldsommen neer voor aanvallend ingestelde spelers. Echter als het een verdediger is dan wordt er aan de noodrem getrokken (uitzonderingen daargelaten). Als je dan een coach op het eind van de competitie hoort zeggen: ''aanvallers winnen wedstrijden voor je, verdedigers winnen prijzen voor je'' dan zet dat toch te denken.
 
Dimmer
 
1
25 september 2020 om 13:01
Upamecano heeft onlangs zijn contract verlengd dus die blijf sowieso nog een seizoen. Ik zie geen enkele club een monsterbedrag betalen terwijl volgend seizoen voor een gelimiteerde transfersom op te halen is. Uit me hoofd 40 miljoen. Vandaar dat je zijn naam ook minder/niet hoort in de wandelgangen. Een nieuwe cv is zeker nodig, maar ze hebben Jones, Bailly, Smalling, Tuanzebe nog op de loonlijst. Al lijkt Smalling verkocht te worden. Lindelof is niet goed genoeg voor de basis. Ze zijn inderdaad laat in actie gekomen. Blufpoker spelen met Dortmund gaan ze ook niet verder helpen.
 
mcgregor
 
0
25 september 2020 om 19:09
Wat is er zo vreselijk aan real Madrid ? Mbappe gaat echt wel naar Madrid in de toekomst. Madrid is zijn droom en is er zelfs geweest met zijn vader voor een rondleiding. Sinds dien is de pers er meer mee bezig dan mbappe en Madrid zelfs. Kranten moeten vol he
 
MoTheSpur
 
0
25 september 2020 om 12:39
United kan beter investeren in de verdediging. Upamecano of Koulibaly heb je voor minder dan die 100 miljoen.
 
Zermatt_Person
 
0
25 september 2020 om 16:34
Wie vind jij eigenlijk beter? Upamecano, Skriniar of Koulibaly?
 
MoTheSpur
 
1
25 september 2020 om 19:58
Goede vraag, ik vind ze allemaal goed maar ik denk dat Upamecano alles bezit zeg maar. Skriniar en Koulibaly zijn wel iets betere mandekkers en luchtverdedigers denk ik maar Upamecano heeft een hoger plafond qua hoe goed hij kan worden.
 
mcgregor
 
0
25 september 2020 om 19:07
Zolang Zidane trainer is heeft real Madrid een streepje voor op de Franse spelers. Zidane is de Cruijff van Frankrijk. Beste speler ooit daar en iedereen kijkt naar hem op. Ik zie beide jongens nog wel voor real Madrid kiezen. Dit jaar is alles anders door Corona en door de 500 miljoen kosten mbt de verbouwing van het stadion. Maar volgend seizoen verwacht iedereen vuurwerk.