Manchester City dreigt opnieuw toptalent kwijt te raken
Zaterdag, 12 januari 2019 om 21:00

Barcelona zoekt deze maand naar een spits, maar gaat voor een vergelijkbare deal als waarmee het Jeison Murillo binnenhaalde. Eintracht Frankfurt-aanvaller Luka Jovic komt daardoor pas in de zomer in beeld. (Mundo Deportivo)

Nu de verhuurperiode van Michy Batshuayi bij Valencia voortijdig is beëindigd, melden meerdere clubs zich bij Chelsea. Na Monaco, Olympique Marseille, Everton en Crystal Palace hebben nu ook Real Betis en Galatasaray interesse. (AS) (AS)

Opnieuw dreigt een talent Manchester City te gaan verlaten. Rabbi Matondo heeft een contractverlenging afgeslagen en wordt gevolgd door Bayern München, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en RB Leipzig. (The Sun)

Barcelona moet vrezen voor een vertrek van de vijftienjarige middenvelder Ilaix Moriba. Eerder werd Manchester City al aan het talent gelinkt en Juventus is de volgende gegadigde. (La Gazzetta dello Sport)

Antonio Valencia heeft een aflopend contract bij Manchester United en mag vanaf deze maand met geïnteresseerde clubs onderhandelen. De Ecuadoraan is de gesprekken met Internazionale al begonnen. (Daily Mirror)

Milan Badelj heeft een transferverzoek ingediend bij Lazio. De international van Kroatië vindt dat hij te weinig speeltijd krijgt en geniet interesse van competitiegenoot AC Milan. (Il Messaggero)

Meer nieuws
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
23
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
daveke
 
0
12 januari 2019 om 22:07
Dus als ik het goed begrijp zoekt Barcelona naar een spits die voor de rest van het seizoen moet komen. En Jovic dan de nieuwe spits in de zomer? Ik zou niet weten wie voor een half jaar zou moeten komen ik denk dan al snel aan een huur
 
Tuskii
 
0
12 januari 2019 om 22:51
Zoiets zijn ze van plan ja. Vind het geen goed idee van barca, loopt er echt niks rond in de jeugd of barca B wat dit jaar eens kan proeven van het echte werk als tweede spits achter Suarez? Waarom nog geld uitgeven aan iemand die waarschijnlijk toch niet het verlangde niveau haalt. Ook van Jovic ben ik niet overtuigd. Toch niet als eerste spits. Laat het pas sinds dit jaar zien, altijd een groot risico. Icardi is denk ik de beste kandidaat maar denk niet dat hij terug zal komen. Dybala is ook een optie misschien maar ook niet haalbaar denk ik. misschien messi valse 9 met Coutinho en Dembele op de flanken? ik weet het niet goed
 
FC-Legend
 
0
13 januari 2019 om 03:54
Icardi zal nooit naar Barca kunnen gaan zolang Messi er speelt