Manchester United maakt 60 miljoen over naar Milaan
Zaterdag, 7 oktober 2017 om 15:00

Er speelt mogelijk in de toekomst weer een Neville op Old Trafford. Manchester United gaat een poging doen om Harvey Neville, de veertienjarige zoon van Phil Neville, over te nemen van Valencia. (Super Deporte)

Naast Tottenham Hotspur en Newcastle United heeft ook Crystal Palace interesse in Cenk Tosun. De spits van Besiktas moet naar verluidt zo’n 25 miljoen euro kosten. (Croydon Advertiser)

Manchester United heeft de interesse in Ivan Perisic, die onlangs zijn contract bij Internazionale verlengde, slechts in de ijskast gezet. De Kroaat is volgend jaar zomer door een clausule voor zestig miljoen euro op te halen en the Red Devils willen dan toeslaan. (La Gazetta dello Sport)

Na Bayern München en Atlético Madrid is Arsenal de volgende grote club met interesse in Abdülkadir Ömür. De achttienjarige middenvelder speelt nu nog voor Trabzonspor. (The Sun)

Chelsea-coach Antonio Conte had afgelopen zomer graag Fernando Llorente in zijn selectie verwelkomd. Tottenham Hotspur bood Swansea City echter ruim het dubbele. (The Times)

André Carillo hoopt dat hij definitief naar Watford kan vertrekken. De vleugelspeler wordt nu nog van Benfica gehuurd en maakt indruk op Vicarage Road. (Watford Observer)

Meer nieuws
   
18:00
18:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
   
17:55
17:55
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
2
   
17:37
17:37
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
   
17:35
17:35
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
   
17:00
17:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
siulsrev
 
0
7 oktober 2017 om 15:14
Betrouwbare bron?
 
FR4EVAH
 
4
7 oktober 2017 om 15:19
Waarom achter Perisic aan blijven gaan? Ik zie liever een speler als Draxler komen. Hij kan dan op de flank spelen, maar ook als verbindingsspeler op het middenveld. Bovendien is hij nog steeds pas 24 en brengt hij veel meer voetballend vermogen dan Ivan. Als PSG hem wil/moet laten gaan, dan moet United voor hem gaan.
 
SJSJ
 
0
7 oktober 2017 om 15:29
Precies man Draxler is een topspeler, en past ook bij Man United. Wat moet United met Perisic op dit moment? Ik vind Martial en Rashford het goed doen, vooral Martial mag nog wel kansen krijgen ze zijn nog jong en kunnen goed voetballen. Voor Ivan zou ik geen 60 mil neerleggen als ik 2/3 opties aan de linker kant heb
 
FikretÇelik
 
0
7 oktober 2017 om 16:12
Behalve Rashford en Martial kunnen Lingard, Miki, Mata ook op de linkervleugel positie spelen. Best bezette positie van Manchester United. In dat opzicht zou Draxler (lw) ook overbodig zijn. Verder loopt Mata`s contract af. Liever een topper voor de RW (alexis Sanchez, Bale) of AM (ozil, James) positie erbij.
 
UltimateFreak83
 
0
7 oktober 2017 om 17:23
Ozil zie ik nog wel komen en die is beter dan Mata. Ik vind de flanken prima bezet en met deze selectie zou Man U alleen voor buitencategorie moeten gaan, zoals Messi, Griezman, Lewandowski, Bale, Dybala. Ik geloof niet dat meer spelers van zelfde kaliber substantieel meer toevoegen dan de spelers die er nu rondlopen. Buitensporig goede backs zouden het team sterker maken, maar zonde om spelers te halen voor veel geld die beter dan Blind zijn.
 
BlackMambaTR
 
2
7 oktober 2017 om 16:04
totaal andere type speler. Perisic is een soort van 2.0 versie van valencia dat gewoon 90 min blijft gaan en super voorzet na voorzet aflevert. Met lukaku en een snelle schaduw spits heb je dan echt een geweldig wapen. Ik denk dat Mourinho is sommige wedstrijden 442 wilt gaan spelen met perisic/pogba/matic/miki en daarvor lukaku-rashford/martial. Op dit moment heeft united buiten miki en lingard geen buitenspelers. Marftial en rashford spelen hier nu noodgedwogen(ook qua tacktiek) op maar komen beter tot hun recht als schaduwspitsen. Draxler is nog een nr10/nr8 en united is met pogba/mata/miki/herrera op deze positie reeds voorzien. Droomaankoop is bale. Anders is perisic precies wat united nodig heeft
 
Spalato87
 
1
7 oktober 2017 om 16:09
Eens echter is Bale meestal 70% van de tijd geblesseerd. Dan heb je meer aan Perisic denk ik.
 
Spalato87
 
0
7 oktober 2017 om 16:08
Geloof er weinig van ook al is Perisic verweg de beste speler van Inter en draait hij nu ook weer top. Ze hadden hem dit jaar kunnen halen denk ik en volgend naar is hij weer 29 geloof ik. Dat ze dan nog 60 mil neerleggen lijkt me sterk.