Olmo door torenhoge commissie nog op de markt
Zaterdag, 18 januari 2020 om 09:15

Gianluigi Donnarumma kan bijtekenen tot medio 2024 of 2025 bij AC Milan. De doelman heeft zijn zinnen gezet op een langer verblijf en kan tussen de 6,5 en 7,5 miljoen euro op jaarbasis verdienen. (Diverse Italiaanse media)

Bayern München staat open voor een vertrek van Thiago Alcántara. Bestuurders binnen de club vinden dat de middenvelder zich te weinig laat gelden in de grote wedstrijden. (BILD)

Ondanks een akkoord over een transfersom van minstens twintig miljoen euro staat de overgang van Dani Olmo naar AC Milan nog niet vast. De zaakwaarnemer van de smaakmaker van Dinamo Zagreb eist een commissie van zeven miljoen euro. (Sportske Novosti)

Eigenaar Roman Abramovich en directrice Marina Granovskaia van Chelsea willen Jadon Sancho hebben. De club kan in hun ogen een statement maken richting de concurrentie door de aanvaller weg te halen bij Borussia Dortmund. (The Sun)

Bournemouth voert gesprekken met Borussia Dortmund over de komst van Jacob Bruun Larsen. BVB taxeert hem op vijftien miljoen euro en hoopt dat Bournemouth akkoord gaat met een verhuur plus verplichte optie tot koop. (Sky Sports)

De kans bestaat dat Valentino Lazaro deze maand afscheid neemt van Internazionale. Newcastle United en West Ham United jagen op de middenvelder en een verhuur met optie tot koop is momenteel het meest realistisch. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
15
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
13
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
15
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
oomANTON
 
2
18 januari 2020 om 09:31
Zou echt een prachtige aanwinst zijn voor milan. Ik zou het leuk vinden als Milan over een paar jaar weer kan aanhaken net als wat Inter dit jaar is gelukt.
 
AndreNijmeijer
 
2
18 januari 2020 om 10:16
20 miljoen? Meende dat deze zomer bij een transfer naar Ajax over ruim 30 miljoen werd gesproken. Voor 27 miljoen zou ik als Ajax hem zelfs overwegen. Of hij Ajax overweegt is dan vers 2....
 
MartijnGerbrands
 
7
18 januari 2020 om 10:28
Kun je van concurrentie spreken als het over Milan gaat? In dat geval zou ik lekker de strijd aangaan als Ajax zijnde..
 
maurootje
 
4
18 januari 2020 om 12:37
naar Ajax gaan is echt niet beter.. alleen voor De CL, en een kampioenschap uit een competitie van een laag niveau of je gaat naar Milan, met een veel betere salaris,competitie en ook gewoon kans op CL.
 
zwollywood038
 
0
18 januari 2020 om 14:12
Ik kan nu sinds een half jaartje ook Italiaans voetbal kijken.....ik ben nou niet heel erg onder de indruk van de competitie op zich. Misschien dat de (sub)top iets breder is dan de eredivisie maar het rechter rijtje in Italië doet soms ook pijn aan je ogen. Ik denk wel dat AC Milan voor veel spelers net een iets meer aansprekende club is dan Ajax.
 
maurootje
 
3
18 januari 2020 om 14:50
@xwollywood038, niet alleen niveau, kijk eems wat voor spelers er lopen bij kleine clubs als Caglairi en Brescia? daar spelen gewoon Naingollan,Balotelli en 1 vd meest begeerde talenten uit Europa:Tonali. In alles is de Serie A echt een dikke stap vooruit.
 
arsenal890
 
7
18 januari 2020 om 10:35
Waarom zou hij naar Ajax gaan? Voor de geweldige competitie? Of voor CL wat die zelf ook al speelt bij zijn club van nu.
 
Zytto34
 
9
18 januari 2020 om 12:50
Moet wel heel vermoeiend zijn om dit elke dag 6 keer onder een Ajax bericht te plaatsen, ofniet? Ja, het kan nog gewoon. Sommige spelers voetballen inderdaad liever bij Ajax in de Eredivisie en de CL dan bij Southampton in de PL of Getafe in La Liga. Accepteer dat gewoon eens. We weten nu wel dat je de Eredivisie een ruk competitie vind die niks voorsteld en dat je bij Southampton hetzelfde kan verdienen, etc, etc. Maar niet iedereen denkt er zo over. Wees blij dat jongens als Ziyech, Promes en Tadic nog bij Ajax willen voetballen boven degelijke clubs in het buitenland.
 
Zinedane
 
0
18 januari 2020 om 18:08
Zou het niet op hem afreageren. Maar eerder op mensen die constant Ajax bij een bericht als deze betrekken. In het artikel wordt niet over Ajax gesproken. Ajax is deze transfer periode niet aan Olmo gelinkt. Wist je dat hij in de jeugd een keer met Twente heeft gesproken? Gek dat niemand erbij haalt waarom Twente geen leuke optie voor deze jongen zou zijn!ik begrijp dat hij een aanwinst zou zijn voor Ajax. Maar het is duidelijk dat hij de eredivisie ontgroeid is. Doe nou niet alsof een jongen die richting de topjaren van zn carriere zit die graag in de eredivisie gaat spenderen. Alle topspelers die Ajax heeft terug gehaald konden alleen maar een stap omlaag maken. Promes was rechtsback bij Sevilla. Blind was geen basisspeler meer bij United. Tadic die kon kiezen tussen z'n droomclub en China. That's it. Ajax doet het geweldig en ik ben super trots op de club en wat ze momenteel betekenen voor het vaderlands voetbal. Ik juich met heel mn hart voor Ajax in Europa en geniet zelfs als fan van een rivaal van het spel wat ze spelen elk weekend. Maar de arrogantie om nu te denken dat een Olmo naar de eredivisie wilt komen en met Ajax in de europa league gaat spelen gaat je echt hard terugkomen wanneer je weer een paar zomers geen top selectie hebt. Onana, Tagliafico, Van de Beek, Veltman en Neres willen allemaal een stap omhoog zetten. Het kan zo maar zijn dat je na de zomer niet de juiste investeringen maakt.
 
Steve Stingray
 
1
18 januari 2020 om 11:04
Precies wat ik dacht; voor dat geld, halen die gozer! (Als hij wil tenminste)
 
-The Maestro-
 
0
18 januari 2020 om 12:47
Zou jammer zijn als Thiago vertrekt bij Bayern München. Het is een prachtige voetballer die met de juiste coach een van de beste ter wereld zou kunnen zijn.
 
zwollywood038
 
0
18 januari 2020 om 14:20
Daar zit je als speler toch niet op te wachten; zo'n grijpstuiver als makelaar? De beste man moet natuurlijk ook gewoon zijn brood verdienen maar 7 miljoen eisen als commissie??! Als ik Olmo was had ik die kerel direct ontslagen. We hebben het hier over een speler van Dinamo Zagreb.....niet over Messi ofzo.