Oranje-international wordt duurste verdediger ooit
Maandag, 29 mei 2017 om 15:00

De kans is groot dat Fabio Borini vertrekt bij Sunderland en een terugkeer naar zijn vaderland behoort tot de mogelijkheden. Fiorentina, AC Milan, Genoa en Lazio willen de spits, die 5,4 miljoen euro moet kosten, graag hebben. (Diverse Italiaanse media)

De toekomst van Joe Hart ligt in ieder geval niet bij Torino. Manchester City verhuurde de sluitpost afgelopen seizoen aan de Italianen, maar Hart zegt zelf niet terug te gaan keren in Turijn. (The Sun)

Manchester City en Chelsea zijn bereid een record te breken voor Virgil van Dijk. Met een transfersom van 57 miljoen euro wordt de Nederlander de duurste verdediger ter wereld. (Daily Telegraph)

Arsène Wenger en Arsenal praten dinsdag over zijn toekomst. De Fransman wil niet al teveel veranderen bij the Gunners en ziet niks in de komst van een sportief directeur. (Daily Star)

Bovendien wil Wenger graag de garantie hebben dat het bestuur van Arsenal achter hem staat. Voordat de Fransman bijtekent, wil hij de nodige zekerheden hebben. (Daily Mirror)

Cesc Fàbregas kreeg van Chelsea-manager geen basisplaats in de finale van de FA Cup. De Spaanse middenvelder heeft daar zijn vraagtekens bij geplaatst en denkt aan een vertrek bij the Blues. (The Sun)

Meer nieuws
   
20:35
20:35
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
13
   
20:10
20:10
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
80
   
19:41
19:41
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
   
18:56
18:56
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (26)

 
corleonevito
 
6
29 mei 2017 om 15:19
Ik vind persoonklijk van dijk de beste verdediger met azpilicueta en alderweireld van de epl, maar 57 miljoen is veelste veel voor een speler die al 4 maanden niet heeft gespeeld. Ik zou hem wel graag bij chelsea willen zien.
 
Les Gones
 
5
29 mei 2017 om 15:26
Je vergeet o.a. Kompany en Koscielny. Mogen best in dat rijtje vind ik. Twee ijzersterke beren. Helaas is Kompany best vaak geblesseerd maar als ie speelt staat hij er altijd. Daarnaast merk je ook dat Koscielny uiterst belangrijk is voor de verdediging van Arsenal. Speelt ie niet dan is het al een klap minder daar achterin. Enige nadeel van hem is dat ie wel eens een gekke frats uithaalt wat hem een schorsing oplevert. Ik zie Van Dijk het liefst bij City. Samen met Kompany het verdedigend duo vormen en eventueel rouleren met Stones.
 
Samcro
 
1
29 mei 2017 om 15:32
Gisteren tegen Chelsea stond het als een huis, terwijl daar buiten Holding onze zwakste verdedigers stonden. Als iedereen fit is en Wenger wil 3 man achterin houden zou ik spelen met Holding, Kosc en (bij gebrek aan beter) Monreal. Mocht hij vasthouden aan die 3-mans defensie dan moet er een vervanger voor Monreal komen. Het is een stabiele en solide speler, maar je ziet dat ie minder wordt.
 
Zermatt_Person
 
1
29 mei 2017 om 16:22
Geen Mustafi? Ik zou Mustafi doen ipv Monreal.
 
corleonevito
 
0
29 mei 2017 om 19:34
Kompany fit is een van de meest complete beesten achterin. Ik durfde hem niet er bij te zetten omdat hij bijna niet heeft gespeeld. Koscienly vind ik persoonlijk stuk minder. Maakt toch wel heel fouten voor een verdediger. Ik vind persoonlijk mustafi beter. Kan ook wel in het rijtje maar vind ik iets minder dan van dijk.
 
corleonevito
 
0
29 mei 2017 om 19:38
Maar heb mustafi dit seizoen weining gevolgd. Weten jullie wat er met koscienly is. Heeft zelfde rare fratsen als ramos. Daarom vind ik ze beide niet in de lijst beste verdedigers passen. Maken toch wel teveel fouten daarvoor. Ramos lost het dan wel weer op met een belangrijke goal en zijn leiderschap. Koscienly vind ik wel wat vaker solide is wel een goede verdediger. Azpilicueta en de andere 2 kan je bijna niet betrappen op fouten.
 
Nijmeegse10
 
1
29 mei 2017 om 16:16
Corleonevito. Veel vraag naar een product of in dit geval een voetballer, wilt ook zeggen dat de prijs hoger wordt. Dan vind ik het niet zo gek meer dat er 57 miljoen op hem wordt geboden. Het is ook veel, maar als er zoveel vraag naar hem is, is dit een logisch bedrag vind ik.
 
corleonevito
 
0
29 mei 2017 om 19:39
Ja dat klopt maar hij is toch wel 4 maanden gebleseerd geweest.
 
Chygrynsky
 
0
30 mei 2017 om 15:05
Blijkbaar zijn de kwaliteiten van Van Dijk zo zeldzaam dat ze graag het risico willen nemen na een langdurige blessure. Dat zegt veel over Van Dijk.
 
sacana
 
5
29 mei 2017 om 15:23
Arsenal heeft wel degelijk behoefte aan een sportief directeur. Wenger vindt elke topspeler te duur. Bij andere teams zijn posities dubbel bezet met topspelers terwijl Wenger vanwege het geld genoegen neemt met net niet top. Wenger is als coach top maar heeft geen verstand van geld. Uiteraard zijn spelers buitensporig duur, maar dat is relatief. Als je daar niet in mee gaat speel je geen Champions League, willen toppers niet meer komen en lopen de bestaande toppers uit je eigen team weg. Zonder sportief directeur vrees ik weer een transferperiode waar Arsenal zwakker uit komt.
 
Samcro
 
4
29 mei 2017 om 15:30
Ben het eens met al je punten, behalve dat Wenger geen verstand heeft van geld. De man heeft een degree in economie, maar (wellicht daardoor) wil zo lijkt het alleen betalen wat hij (of het bestuur?) de speler waard vindt. Dan ga je idd achter de feiten aan lopen, want andere clubs betalen makkelijk boven de marktwaarde om zich zo van een speler te verzekeren. Ik kan wel blijven mijmeren over de tijden van David Dein, maar zoiets zie ik voorlopig niet gebeuren helaas. Al schat ik deze berichten op een waarde van -100.
 
SteazzyGooner
 
0
29 mei 2017 om 16:00
Arsenal heeft het geld gewoon niet om te kunnen concurreren met Man City Man Utd en Chelsea ook dit jaar zullen er onbekende namen komen zoals Asano of Holding vrees ik.
 
Samcro
 
0
29 mei 2017 om 16:31
Arsenal heeft wellicht wat minder dan Chelsea en City met suikeroom en Utd, maar zeker niet te weinig om te kunnen concurreren. Het geld stroomt binnen in de PL
 
Perspectief
 
0
29 mei 2017 om 16:43
Holding is een top verdediger, zo jong en dan met zo veel rust. Topper in wording.
 
Bertos
 
2
29 mei 2017 om 18:00
Het probleem van Arsenal ligt in het aankoop- verkoopbeleid. Nergens anders. Wenger is gewoon een zeer goede coach. Er is ook niets mis met de fans. De afwachtende houding van Arsenal zorgt voor problemen. Overigens ben ik vrij zeker dat Arsenal wel degelijk meer dan 200 miljoen kan uitgeven als ze dat zouden willen. Het bestuur of Wenger, de persoon die verantwoordelijk is voor de transfers en het budget, die stralen geen ambitie uit. Een transfer van Pogba bijvoorbeeld is een (te) dure maar het straalt wél uit dat zij weer tot de top willen horen door een speler die eigenlijk overal naartoe kon gaan binnen te halen. Wanneer hoor je dat Arsenal Real Madrid en/of Barcelona aftroeft? Of andere wereldtopteams? Zelden. Zitten steeds achter onrealistische spelers aan van Franse afkomst zoals Varane en Benzema. Waarom niet Pepe (transfervrij) binnenhalen door hem een riante salaris aan te bieden? Verkoop Ozil en haal je James Rodriguez die wenst te vertrekken. Zou denk ik uiteindelijk 10-20 miljoen extra kosten als je de verkoopprijs van Ozil meerekent. Vervolgens tel je 60-80 miljoen neer voor Alex Sandro (juventus) en je hebt een verdediging die zeer sterk is. Zelf zou ik aardig wat spelers lozen bij Arsenal als het aan mij lag. Er zijn aardig wat dure krachten in de selectie die nauwelijks spelen.
 
Edo
 
5
29 mei 2017 om 15:50
Ik kijk volstrekt neutraal naar de premier league, en ik vind Arsenal zo langzamerhand een soort sociologisch experiment worden. Ga je mee met de wereld om je heen, of doe je dat niet? Arsenal doet het al jaren net niet, en je ziet ook al jaren het resultaat: net niet. Ik zou als ik Arsenal supporter was he-le-maal gek worden van die titel van leicester, van het feit dat Tottenham je gewoon gepasseerd is, en van de bedragen die andere clubs wel durven neer te leggen voor echte topspelers. Nog los van het geld vraag ik me overigens af of Wenger wel die toptrainer is die sommigen in hem zien. Hij heeft al jarenlang materiaal wat net onder de echte top zit, maar hij presteert er nooit bovengemiddeld mee. Altijd net niet. Volgens mij moet je dan op een gegeven moment concluderen dat je zelf ook geen echte top bent. Een echte toptrainer had wel een of twee topseizoenen gedraaid met deze spelers.
 
Warabe
 
1
29 mei 2017 om 16:28
Perfect verwoord. Hij en die aandeelhouder hebben deze net-niet cultuur gecreeerd. Puur uit gierigheid en liefde voor rendement. Als Arsenal net als de andere topploegen gewoon iedere euro investeert in spelersmateriaal kunnen ze makkelijk mee. Het is pure onwil. Ik hoop echt dat Ozil en Sanchez weggaan.
 
Samcro
 
1
29 mei 2017 om 16:33
Warabe, alsjeblieft stop met elke keer hetzelfde te herhalen. Je begint te lijken op alle andere papegaaien hier op vz. Je hoopt dat Arsenal mee komt met de top, maar ondertussen hoop je ook dat de topspelers juist weg gaan. Je zegt dat Wenger de club kapot maakt, maar zegt ook dat hij de prijzen van de seizoenskaarten bepaald heeft. Echt, als je niet genoeg kennis ergens van hebt kan je je er beter niet mee bezig houden totdat je die kennis wel hebt. Of je moet helemaal niets zeggen om jezelf te beschermen.
 
Samcro
 
1
29 mei 2017 om 16:35
Edo Wenger was die toptrainer toen het geld in de PL nog niet regeerde. Toen de topspelers nog (eerlijker?) verdeeld waren over de topploegen. Hij is simpelweg niet meegegaan met de tijd.
 
Edo
 
0
30 mei 2017 om 10:29
Ja dat kan, hij kan zelf veranderd zijn, maar de omstandigheden zijn zeker veranderd. Er is natuurlijk een tijd geweest dat hij Arsenal oogstrelend liet voetballen. Dat hij daar niet 10 prijzen aan overgehouden heeft is jammer, maar het spel van toen is wel iets dat herinnerd wordt. Dat is wat mij betreft ook niet meer zo/
 
Samcro
 
1
30 mei 2017 om 13:29
Mee eens, ik zie nog regelmatig de opmerking voorbij komen dat Arsenal het mooiste voetbal van de PL speelt, maar daar ben ik het -als Arsenalfan- al niet eens meer mee eens. Zelfs die andere club uit Noord-London speelt zowat mooier voetbal...en dat kost me echt wel moeite om toe te geven.
 
Edo
 
0
30 mei 2017 om 14:58
Haha, knap van je neem een biertje om de pijn te verzachten!
 
theEDGE
 
3
29 mei 2017 om 16:49
Was David Luiz destijds niet voor 61 miljoen verkocht.
 
real8madrid
 
1
29 mei 2017 om 17:35
Net geen 50 miljoen volgens mij. Misschien waren er nog bonussen bij. Oh ik heb net even wat research gedaan. Volgens sommige bronnen 49-50 miljoen euro, volgens sommige 50 miljoen pond, dus inderdaad ongeveer 61 miljoen euro. Onzeker dus, ze hebben het ook nooit openbaar gemaakt lijkt me dan.