Oranje zakt naar dieptepunt op FIFA-ranglijst
Woensdag, 29 maart 2017 om 15:00

Arsenal heeft het prijskaartje van Alexis Sánchez op zo’n 57 miljoen euro gesteld. Als de Chileen aankomende zomer zijn dan nog een jaar doorlopende contract niet verlengt, moet hij vertrekken. (The Sun)

Wesley Hoedt staat op het punt zijn verbintenis bij Lazio te verlengen. De verdediger, die nog tot 2019 onder contract staat in Rome, kan bijtekenen tot 2022. (Il Messagero)

Nederland bezet op de nieuwe FIFA-ranking, die op 9 april officieel bekend wordt gemaakt, naar verluidt de laagste positie ooit. Oranje vindt zichzelf na de nederlagen tegen Bulgarije en Italië terug op plaats 32. (Voetbal International)

Real Madrid neemt naar verluidt maatregelen tegen Isco. Als de spelmaker inderdaad naar Barcelona wil, is de Koninklijke van plan om hem een jaar op de tribune te zetten. (The Sun)

Samuel Catillejo staat er goed op in de Premier League. Manchester United en Arsenal zijn beiden geïnteresseerd in de buitenspeler van Villarreal. (Il Mattino)

Internazionale staat niet afwijzend tegenover een uitleenbeurt van Gabriel Barbosa. Liverpool is een van de clubs die van deze situatie hoopt te kunnen profiteren. (Daily Star)

Meer nieuws
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
   
11:31
11:31
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
21
   
11:02
11:02
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
20
   
10:26
10:26
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
24
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
FCB2016
 
14
29 maart 2017 om 15:06
Jammer. De KNVB heeft alles verpest. We hadden best richting het WK kunnen gaan, maar we hebben ons in een onmogelijke positie geplaatst. We moeten ALLES eigen wel winnen én een goed genoeg doelsaldo krijgen. En dan te bedenken dat we nog eens tegen Frankrijk het op moeten nemen. Echt belachelijk hoe de KNVB heeft gehandeld de afgelopen tijd.
 
Zermatt_Person
 
3
29 maart 2017 om 16:43
Ze hadden Koeman moeten aanstellen als trainer ipv Hiddink. Dan waren we gewoon naar het EK en waarschijnlijk ook nu naar het WK. Nederland heeft namelijk gewoon, na Frankrijk, de beste selectie van poule A. Ze hadden ook Toon Gerbrands als algemeen directeur en Louis van Gaal als TD moeten aanstellen. Met deze opstelling die je hieronder ziet, moet NL gewoon het WK halen hoor.
 
Gooner4
 
1
29 maart 2017 om 17:51
Het is geen Fifa.. Komop, dit kun je toch niet serieus menen? Natuurlijk kunnen Klaassen en Wijnaldum werken, maar daar red je het niet mee. Als je met 3 cv's speelt houdt dit in dat je 2 vleugelverdedigers moet hebben die snel zijn, loopvermogen hebben, aanvallend langs de lijn knallen en ook verdedigend sterk staan. Dan heb je met Strootman en Sneijder een duo dat overlopen wordt, met name op de counter. Als je met deze opstelling speelt dan is er eigenlijk geen plek voor Sneijder, maar moet daar een de Jong (weer oproepen dus) of Wijnaldum (maar dan meer controlerend) staan. Op de flanken Karsdrop en bv Willems.
 
La~Decima
 
14
29 maart 2017 om 15:14
Tijd voor verandering? Nee laten we op dezelfde weg door gaan, met dezelfde methodes als 10-20 jaar geleden. Schandalig gewoon hoe het voetbal in handen is van een old boys system waarbij topmensen elkaar benoemen. Waar het aan laakt is een systeem waarbij ook deze mensen beoordeelt kunnen worden.
 
AjaxBaggio
 
8
29 maart 2017 om 15:18
Op die plek horen we thuis (op dit moment). Hard maar waar !!
 
koos61
 
4
29 maart 2017 om 15:21
tijd voor vernieuwing nieuw bestuur nieuwe coach [ liefst niet iemand met een ajax achtergrond ] anders kunnen we beter gewoon zo door gaan en eidigen we gewoon onderaan in de fifa lijst
 
Timba69
 
6
29 maart 2017 om 15:59
Zo en nu wil ik niets meer horen over dit potje gaat Nederland makkelijk winnen... Als je 32e van de wereld bent is geen enkele wedstrijd meer een zekerheidje.
 
Gooner4
 
1
29 maart 2017 om 17:54
Vind die hele lijst al jaren bullshit, dus het doet me niet zoveel. Natuurlijk is het niet leuk om te zien, maar goed. Kwalitatief hebben we een sterke ploeg, maar het wordt gewoon tijd dat die hele Knvb op de schop wordt genomen. Er wordt veel geroepen over bv een duo Gullit en Advocaat/ten Cate. Helemaal mee eens. Ik vind Belgie bv ook een erg goed voorbeeld, met Martinez als veldtrainer en een Henry als legende en voorbeeld erbij. Een mensen man zoals Gullit en een veld trainer zoals Advocaat, moet prima werken. Als we dat hebben vastgesteld dan maar eens heel kritisch kijken naar de mannen die nu in het bestuur etc. zitten, want die hebben me toch ook allemaal een wanprestatie geleverd. Ga polsen bij mensen die er echt verstand van hebben en probeer zoveel mogelijk oud voetballers erbij te betrekken.
 
Pirlofan8
 
0
29 maart 2017 om 18:36
Met deze dubbele bezetting zou je toch minimaal het wk moeten halen.. Hierbij vind ik dat je ook nog van Persie mee kan nemen. Qua keepers vind ik het lastig te zeggen wie erin moet staan. Ik vind dat Zoet te kort komt maar het feit dat zowel Stekelenburg als Cillessen niet (veel) spelen is lastig.