Ousmane Dembélé geeft ja-woord aan nieuwe werkgever
Woensdag, 3 juni 2020 om 12:00

Zulte Waregem heeft de eerste optie om Cyle Larin voor 2,5 miljoen euro definitief over te nemen van Besiktas. De aanvaller staat echter ook in de belangstelling van CSKA Moskou en een niet nader genoemde Duitse club. (Het Nieuwsblad)

Kostas Tsimikas wordt nu ook gevolgd door Lazio en OGC Nice. De eerder aan Internazionale, Napoli en Torino gelinkte linksback moet Olympiacos minstens dertien miljoen euro opleveren. (Diverse Italiaanse media)

Ousmane Dembélé heeft al zijn jawoord gegeven aan Juventus. Barcelona wil de Franse aanvaller echter niet voor een gereduceerde prijs laten gaan, waardoor een verhuurperiode wordt overwogen. (Mundo Deportivo)

AC Milan moet minstens 25 miljoen euro neerleggen voor Dominik Szoboszlai. De middenvelder van Red Bull Salzburg staat ook op het lijstje van onder meer Lazio en Arsenal. (Diverse Italiaanse media)

Real Madrid maakt werk van de komst van Tanguy Kouassi. De verdediger beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain, al wordt er wel gesproken over contractverlenging. (Mundo Deportivo)

Barcelona heeft Eric García benaderd om te praten over een terugkeer naar Spanje. De centrumverdediger, die de jeugdopleiding van de Catalanen doorliep, speelt sinds 2017 voor Manchester City. (ESPN)

Meer nieuws
   
10:20
10:20
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
7
   
10:00
10:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
22
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
lionaldinho
 
2
3 juni 2020 om 12:05
Verhuren zou een goede optie zijn voor alle partijen, denk dat Barca nooit meer dan 60 mil voor hem kan krijgen gezien zijn blesurres, prive leven en corona. Ik blijf hoop houden dat hij toch gaat slagen bij Barca maar ieder jaar wordt de hoop minder en minder. Weet iemand tot wanneer zijn contract loopt?
 
fc barcalona u
 
5
3 juni 2020 om 12:31
Wat heeft het voor zij om Dembéle aan Juventus te verhuren? Hoe groot is de kans dat hij daar wél gaat speen met spelers als Dybala, Ronaldo, Costa etc. Meneer Dembéle moet zich ook nog eens aan passen aan een nieuwe cultuur en taal. Dan zou ik liever hebben dat hij blijft of verhuurd wordt aan Sociedated of Betis bijvoorbeeld.
 
Isco24
 
0
3 juni 2020 om 12:38
Ja als je het al redt die 60 mil. Dan zou ik hem lekker houden en wat jij zegt, hopen dat ie zijn potentie nog kan waarmaken. Als een Mbappe bijvoorbeeld aangeeft dat Dembele meer talent heeft dan hij, ben ik toch benieuwd wanneer dit gedemonstreerd wordt.
 
lionaldinho
 
0
3 juni 2020 om 12:42
Ja eens maar ik was Fati vergeten, die lijkt me stabieler en net zo talentvol. Hopelijk staat hij er snel en blíjft hij lang. Dan mag Dembélé banken of verkassen. 60 plus zijn salaris niet hoeven te betalen is toch aardig wat.
 
fc barcalona u
 
2
3 juni 2020 om 12:45
Ik denk dat Dembéle fysiek gezien alles heeft (op zijn blessuregevoeligheid na), maar naar mijn mening mist hij voetbalintelligentie en inzicht, wat moeilijk te trainen is. Misschien verbeterd dit nog maar zoniet zie ik het somber in voor hem bij Barcelona. Ik zou dan als ik hem was naar een club gaan waar ze meer vanaf hun eigen helft spelen.
 
lionaldinho
 
0
3 juni 2020 om 12:54
Klopt je hebt gelijk. Dat zag je aan zijn 1e blesurre bij Barça. Hij dolde 2 man bij de cornervlag, was er langs maar maakte nog 2 onnodige schijnbewegingen waardoor hij geblesseerd raakte. Wat me wel opviel in positieve zin bij Dembélé is dat de verdediging van de tegenpartij van zelf meters naar achteren loopt als hij erin komt, en dat komt het spel vam Barça wel ten goede (vast zetten rond eigen 16) maar dan moet je wel de spelere hebben die daar doorheen kunnen komen of combineren.
 
arsenal890
 
0
3 juni 2020 om 14:17
Als je op de flanken Mbappé en Neymar hebt. Als back ups heb je di Maria en Draxler. Dus is dat niet zo gek. Nkunku had best kunnen blijven omdat een tijdje terug het middenveld totaal niet breed was bij psg. Maar het hangt ook af wat zij wilden. Als zij weg wilden heeft psg weinig kans.
 
arsenal890
 
0
3 juni 2020 om 14:57
Dat hangt ervan af hoogindeconcen. Ze hebben natuurlijk genoeg jeugd die doorkwam dacht ik. Daarnaast is het de vraag of de jeugd echt goed genoeg is. Zij zien de jeugd vaker aan de bak en kunnen dus ook beter een mening samenstellen.