Pato wordt ploeggenoot van Witsel en levert 18 miljoen op
Vrijdag, 27 januari 2017 om 18:00

Besiktas is op zoek naar een nieuwe spits en heeft nu Emmanuel Adebayor aangeboden gekregen. De Togolees is sinds zijn zomerse vertrek bij Crystal Palace transfervrij. (Milliyet)

Het contract van Daniele De Rossi loopt komende zomer af, maar AS Roma heeft nog geen actie ondernemen die te verlengen. Ondanks dat de middenvelder graag bij zijn jeugdliefde blijft, is er interesse uit de MLS en van Boca Juniors. (Gazzetta dello Sport)

Alexandre Pato gaat Villarreal inruilen voor een lucratief avontuur in China. De Braziliaan maakt voor achttien miljoen euro de overstap naar Tianjin Quanjian, waar hij zes miljoen euro per jaar gaat verdienen. (Sky Italia)

NAC Breda wilde deze winter eigenlijk afscheid nemen van Jeff Stans, maar die heeft zelf besloten om te blijven. De middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van Excelsior, wil ‘vechten voor zijn plaats’. (BN/De Stem)

Door zijn goede prestaties heeft Juraj Kucka interesse gewekt van diverse clubs, onder meer uit China. AC Milan heeft alle biedingen echter resoluut van tafel geveegd, omdat de Slowaak dit seizoen van te grote waarde is. (Corriere della Sera)

Luka Milivojevic had met Hull City al een optie in Engeland, maar daar is een mogelijkheid bij gekomen. De middenvelder van Olympiakos heeft ook de interesse gewekt van Crystal Palace. (The Sun)

Meer nieuws
   
11:52
11:52
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
3
   
11:31
11:31
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
   
11:15
11:15
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
9
   
11:00
11:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
   
10:46
10:46
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
MarkBakel
 
7
27 januari 2017 om 18:20
Gaat het eindelijk redelijk met pato in europa gaat hij weer cashen in china, had hem graag nog binnen een paar jaar bij een topclub gezien
 
La~Decima
 
0
27 januari 2017 om 18:31
Kwam voor 3 miljoen binnen, dus dat zou snel winst zijn. Toch jammer hoever hij is afgegeleden, die goal die hij maakt binnen 1 minuut in de Champions League zal ik nooit meer vergeten.
 
Adelbert Homme
 
0
27 januari 2017 om 19:56
De volgende corpulente patjepeeã«r die zijn zakken gaat vullen in het Oosten. Voetbal werkt actief mee aan de dood van alle moraliteit.