PEC Zwolle hoopt op terugkeer van oude bekende
Maandag, 9 april 2018 om 09:00

André Gomes werd recent gelinkt aan een vertrek bij Barcelona, dat hem voor dertig miljoen euro van de hand wil doen. De middenvelder is naar eigen zeggen niet bezig met een transfer en ‘vermaakt zichzelf’ bij Barça. (Barça TV)

Marouane Fellaini heeft de kans om ook na dit seizoen in Engeland te blijven. Bij Liverpool ligt een driejarig contract klaar voor de Belgische middenvelder, wiens verbintenis bij Manchester United momenteel afloopt. (L’Équipe)

PEC Zwolle heeft twee spelers uit de Eredivisie hoog op het verlanglijstje staan. Mike van Duinen van Excelsior en Jesper Drost van FC Groningen moeten volgend seizoen in het shirt van de Zwollenaren spelen. (De Stentor)

Anderlecht heeft een gevoelige transfer in gedachten. Paars-Wit is van plan om Björn Engels, supporter en ex-speler van Club Brugge, terug te halen naar België na een mislukt seizoen bij Olympiacos. (Het Nieuwsblad)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Olympique Lyon aan het einde van het seizoen afscheid neemt van Bruno Génésio. Claudio Ranieri en Laurent Blanc zijn de voornaamste kandidaten om het roer bij les Gones over te nemen. (Diverse Franse media)

Met een bedrag van dertig miljoen euro hoopt Everton Aaron Cresswell los te kunnen weken bij West Ham United. Sam Allardyce is zeer gecharmeerd van de verdediger, die zelf een overstap naar the Toffees wel ziet zitten. (The Sun)

Meer nieuws
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
4
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
9
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
17
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
AndreNijmeijer
 
5
9 april 2018 om 09:05
Drost altijd goede speler geweest voor Zwolle
 
freiburgBEAST
 
4
9 april 2018 om 10:05
Wat een onzin weer Felé naar Liverpool met een driejarig contract de beste man is al 30 jaar oud.
 
daveke
 
5
9 april 2018 om 11:23
Ik zou het wel mooi vinden als fellaini naar liverpool gaat. Mooi rijtje clubs. Everton Manchester United en Liverpool. En gaat hij naar de aartsrivaal van zijn huidige en van zijn vorige club.