Pochettino hoopt op komst van drie Portugezen
Donderdag, 26 april 2018 om 15:00

Ook Manchester United is bereid om zestig miljoen euro op tafel te leggen voor Jorginho. De middenvelder van Napoli staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester City. (Daily Mirror)

Na amper een halfjaar heeft Chris Coleman de mogelijkheid om het naar de League One gedegradeerde Sunderland te verlaten. De voormalig bondscoach van Wales kan aan de slag bij Ipswich Town. (Daily Mirror)

Op het verlanglijstje van Mauricio Pochettino prijken momenteel drie Portugese namen. De manager van Tottenham Hotspur hoopt Cédric Soares van Southampton, Gelson Martins van Sporting Portugal en Rúben Neves van Wolverhampton Wanderers spoedig te kunnen verwelkomen. (Daily Mirror)

Manchester United wil Jonny Evans terughalen naar Old Trafford. De Noord-Ierse verdediger is bij West Bromwich Albion, dat vrijwel zeker degradeert uit de Premier League, voor 3,5 miljoen euro op te pikken. (The Sun)

Alfie Mawson van Swansea City en Lewis Dunk van Brighton & Hove Albion staan bovenaan het verlanglijstje van David Moyes. De Schotse manager wil zijn selectie bij West Ham United van de nodige kwaliteitsimpulsen voorzien. (Daily Mirror)

Moyes moet in ieder geval wel rekening houden met het vertrek van doelman Adrián. De Spanjaard is van plan bij the Hammers te vertrekken als de Schot aanblijft als manager. (The Sun)

Meer nieuws
   
08:00
08:00
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
   
07:30
07:30
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
   
07:00
07:00
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
   
23:58
23:58
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
25
   
23:00
23:00
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Jopie22
 
4
26 april 2018 om 18:22
Dat zouden 3 hele goede aankopen zijn! Ik zie het niet gebeuren, maar zou het wel toejuichen!