PSG en AS Monaco kijken rond op Old Trafford
Maandag, 9 april 2018 om 12:00

De toekomst van Fred ligt in ieder geval in Manchester. Het is nog onduidelijk of de Braziliaan van Shakhtar Donetsk zijn loopbaan vervolgt bij Manchester United of Manchester City. (Daily Mirror)

Arsenal heeft de beste papieren om Ben Wilmot over te nemen van Stevenage. Ook Tottenham Hotspur is nadrukkelijk geïnteresseerd in de jonge verdediger, die voor the Gunners lijkt te hebben gekozen. (Daily Mirror)

Marouane Fellaini kan naast een overstap naar Liverpool ook voor een avontuur in de Ligue 1 kiezen. Zowel Paris Saint-Germain als AS Monaco is geïnteresseerd in de bijna transfervrije middenvelder van Manchester United. (L’Équipe)

Ben Foster is niet van plan om West Bromwich Albion in het geval van degradatie te verlaten. De doelman wil ook in de Championship voor the Baggies blijven spelen. (Daily Mail)

Stéphane Mbia lijkt zijn loopbaan voort te gaan zetten in de Amerikaanse Major League Soccer. De voormalige middenvelder van onder meer Stade Rennes, Olympique Marseille en Sevilla gaat aan de slag bij Atlanta United. (ESPN)

Ondanks dat Leicester City nog kans maakt op Europees voetbal, is de spelersgroep niet blij met Claude Puel. De onvrede over zijn trainingsmethoden groeit in de kleedkamer van the Foxes. (Daily Telegraph)

Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
8
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
12
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
22
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
sloep01
 
1
9 april 2018 om 14:21
Hij is veel te traag voor de PL imo en heeft veel overtredingen nodig ik heb nooit begrepen waarom MU deze speler kocht is gewoon niet goed genoeg voor MU .
 
Leonov
 
0
9 april 2018 om 14:55
Ik kan iedereen hier de 100% garantie geven dat Liverpool Fellaini nooit en te nimmer wil halen. Grootst mogelijke onzin.