PSV laat oog vallen op Frans jeugdinternational
Donderdag, 9 februari 2017 om 15:00

Manchester City leidt de dans in de race om een van de grootste verdedigende talenten van Spanje. Het gaat om Richard Dionkou, een vijftienjarige rechterverdediger van Real Mallorca. (Diverse Spaanse media)

Ondanks interesse van diverse clubs gaat Romelu Lukaku zijn contract bij Everton verlengen. Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola zijn beide partijen het eens over een langer verblijf. (Sky Sports)

PSV gaat zich mogelijk versterken met een Franse jeugdinternational. Calvin Bombo speelt momenteel in de jeugdopleiding van ESTAC Troyes en is aan het einde van het seizoen transfervrij. (Le Figaro)

Manchester City houdt de verrichtingen van Ghayas Zahid in de gaten. De middenvelder annex Noors jeugdinternational maakte afgelopen seizoen in de Tippeligaen een sterke indruk bij Valerenga. (The People)

Liverpool klopt komende zomer mogelijk aan bij Middlesbrough. De interesse van de Merseyside-club gaat uit naar Gastón Ramirez, die bij 'Boro' weer is opgebloeid. (DIverse Britse tabloids)

Hull City sloeg afgelopen maand drie biedingen uit China op Abel Hernández af. De aanvaller blijft hoe dan ook een zomers doelwit voor West Bromwich Albion en Everton. (Diverse Britse tabloids)

Meer nieuws
   
12:58
12:58
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
1
   
12:30
12:30
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
3
   
12:23
12:23
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
12
   
11:44
11:44
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
   
11:09
11:09
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Normal_One
 
3
9 februari 2017 om 15:42
Als Liverpool zulke spelers wilt aantrekken zie ik ze nog lang niet voor het kampioenschap strijden.
 
beco
 
0
9 februari 2017 om 17:22
Een verdedigende middenvelder van 18 jaar.
 
beco
 
1
9 februari 2017 om 17:24
PSV heeft volgens de Franse krant Le Figaro belangstelling voor de jonge Franse middenvelder Calvin Bombo. De net 18 geworden Franse verdedigende middenvelder komt momenteel uit in de jeugdopleiding van Troyes. Aan het einde van het seizoen is de jeugdinternational van Frankrijk onder 18 transfervrij.
 
Leicester
 
2
9 februari 2017 om 17:47
Gaston Ramirez naar Liverpool? Lijkt me sterk. Speelt een aardig seizoen bij Middlesbrough dat überhaupt een aardige indruk maakt. Ramirez bij Liverpool zie hem daar kwa intensiteit niet passen komt ie denk ik toch een beetje explosiviteit voor tekort