Real Madrid gaat Franse broers herenigen
Woensdag, 18 oktober 2017 om 09:00

Toby Alderweireld heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur nog altijd niet opengebroken en Internazionale hoopt te kunnen profiteren. I Nerazzurri gaan in de zomer een poging wagen. (Sport Mediaset)

Bayern München trekt zich terug uit de race om Thomas Lemar. Dat is goed nieuws voor Arsenal en Liverpool, die nog steeds azen op de Frans international van AS Monaco. (Kicker)

Theo Hernández wordt mogelijk alweer snel herenigd met zijn broer Lucas Hernández. Real Madrid denkt er namelijk over na om Franse verdediger op te pikken bij Atlético Madrid. (Transfermarketweb)

James Wilson staat niet afwijzend tegenover een tijdelijk vertrek bij Manchester United. Leeds United en Reading zouden de aanvaller in januari graag op huurbasis in willen lijven. (The Sun)

Everton krijgt concurrentie in de strijd om Olivier Giroud. Internazionale ziet in de Fransman de ideale back-up voor Mauro Icardi. (Sky Sports)

Sam Allardyce is niet de enige coach die in beeld is om Bruce Arena te vervangen bij het nationale team van de Verenigde Staten. Ook Laurent Blanc hoort bij de kandidaten voor de vrijgekomen functie. (France Football)

Meer nieuws
   
10:32
10:32
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
   
10:26
10:26
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
   
09:48
09:48
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
   
09:37
09:37
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
ModricMagic
 
9
18 oktober 2017 om 10:18
Ik zou dan toch beter voor Laporte gaan dan Lucas Hernandez. Is een stuk verder en heeft al heel veel ervaring in La Liga en hij is nog maar 24
 
DatisSjakie
 
4
18 oktober 2017 om 10:24
Hahaha ik ging er al vanuit dat ze in deze titel niet refereerde naar Paul Pogba :P