Real Madrid schat waarde Pogba extreem laag in
Woensdag, 19 februari 2020 om 09:00

Arsenal wil zich komende zomer versterken met Jonathan Tah. De verdediger van Bayer Leverkusen heeft een ontsnappingsclausule van veertig miljoen euro. (BILD)

Julian Draxler is op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain. Hertha BSC was in januari al in de markt voor de Duits international en wil komende zomer een nieuwe poging wagen. (Diverse Duitse media)

Real Madrid schat de waarde van Paul Pogba op 60 miljoen euro, terwijl de Spaanse grootmacht vorig naar nog 180 miljoen euro voor hem over had. Manchester United kan het contract van de middenvelder verlengen met een jaar, maar de verwachting is dat de club blij moet zijn als het geen verlies op de speler maakt. (Daily Mail)

Samuel Iling-Junior heeft een aflopend contract en gaat Chelsea na dit seizoen mogelijk verlaten. Bayern München en Paris Saint-Germain willen de talentvolle buitenspeler graag overnemen. (Football Insider)

Barcelona heeft Martin Braithwaite zo goed als binnen en wil hem donderdag presenteren. De Deense spits komt per direct over van Leganés en kost de Spaanse topclub twintig miljoen euro. (ESPN)

LA Galaxy heeft de optie om Cristian Pavón definitief over te nemen gelicht. De buitenspeler werd gehuurd van Boca Juniors en komt nu definitief over voor een bedrag van 18,5 miljoen euro. (FOX Sports)

Meer nieuws
   
12:42
12:42
Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
   
12:40
12:40
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
7
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
49
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
23
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belangstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (22)

 
MrKrillin
 
6
19 februari 2020 om 09:24
60 miljoen + Bale zou m.i. een goede deal zijn voor Man Utd. Ze raken een gedemotiveerde speler kwijt en krijgen iemand terug die zich zeker weer wil bewijzen in Uk.
 
AjaxCunian
 
5
19 februari 2020 om 09:27
Bale is ver over de top, niet aan beginnen. United heeft een eenzijdige optie om een jaar te verlengen tot 2022, dan moet je hem gewoon lekker 2 jaar houden en daarna gratis de deur uit. Of verkopen aan Juventus.
 
cesc4ars
 
8
19 februari 2020 om 09:51
@AjacCunian Dat moet je toch niet willen? Nog een jaar doormodderen met deze pseudo vedette die per saldo weinig toevoegt. Tel daarbij de ellende die Raiola meebrengt op. Utd kan makkelijk zonder Pogba. Als je er op breakeven uit kan stappen moet je het doen.
 
ManUfanforever
 
6
19 februari 2020 om 10:23
Precies, ik snap dat Real fans Bale kwijt willen, maar ik snap werkelijk niet waarom zij denken dat ander clubs, bijv. een United, Bale uberhaupt nog willen overnemen. Altijd maar weer 'een bedrag en Bale' nee man, Bale is zooo passe en over datum. Daarnaast, Pogba's optie wordt toch wel door United geactiveerd, dus inderdaad ligt hij nog 2 seizoenen vast en er zijn naast Real nog wel andere clubs geinteresseerd, neem PSG en Juve. Dat Real nu al denk dat ze voor een dubbeltje op de eerste rij kunnen zitten geeft maar aan hoe wanhopig ze worden en bang zijn dat Pogba weer terug naar Juve gaat. Real begint, lijkt het, nu alweer spelletjes via de pers te spelen, door te roepen wat hun voorwaarden zijn. Helaas voor Perez en Zidane maar Pogba zie ik weer terug naar Italie gaan – United doet liever zaken met Juve dan met Real lijkt mij
 
Dante
 
1
19 februari 2020 om 11:38
@cesc4ars Ik vind het ook een vrij vervelend figuur, maar dat hij weinig toevoegt is natuurlijk niet waar. Als hij fit is is hij de beste speler bij United, zelfs al is hij wat inconsistent. Wat misschien ook wel weer met de inconsistentie van het hele team te maken heeft. Maar met Fred in deze vorm en Bruno erbij zou hij toch op een mooi middenveld staan ineens.
 
Dante
 
2
19 februari 2020 om 11:40
@ajaxcunian Ja eens als er geen serieus geld op tafel komt gewoon houden. Dit levert zo'n superster ook wel op aan exposure, het voetbal is met hem erbij ook gewoon beter, en het geeft een signaal af (laatste iets minder belangrijk).
 
Zlatan65
 
2
19 februari 2020 om 09:31
@krillin: Dat hoop je dan. Ik moet het nog allemaal zien bij Bale. Heb echt het idee dat het heilige vuur er niet meer is en ook niet meer terugkomt.
 
MrKrillin
 
3
19 februari 2020 om 09:36
@zlatan65 haha hoop vooral voor RM (wat mijn 2e club is). Zie liever (goedkoop) Pogba komen dan v. Beek (ook al is Ajax mijn 1e club). @ajaxcunian Ik denk/verwacht dat Bale beter in de PL uit voeten komt dan in PD. Zal zich denk ook meer happy voelen in UK dan Spanje.
 
Alcantara91
 
4
19 februari 2020 om 09:34
Pogba heeft toch nog tot 2021 contract nee? Is veel geblesseerd... + in de zomer nog een jaartje contract kom je aan=> maximaal 80/85M hoor. Manu mag dromen van een super hoog bedrag..
 
Unknown007
 
3
19 februari 2020 om 09:40
United heeft wel een eenzijdige optie om het contract te verlengen tot 2022.
 
UltimateFreak83
 
10
19 februari 2020 om 10:27
Ik lach mij kapot als Pogba voor de tweede keer gratis de deur uitloopt bij Man U. Hoe erg moet je een club dan wel haten.
 
TimCurry
 
6
19 februari 2020 om 09:43
Ik snap dat ze snel een spits nodig hebben, maar Martin Braithwaite?? Voor dat geld kan je toch wel iets beters halen?
 
dhr.vdK86
 
3
19 februari 2020 om 10:09
Wat ik begreep mogen ze alleen iemand halen wie speelt in Spanje (en ik dacht dat ie ook in de 2e of 3e divisie moet spelen, maar dat weet ik niet zeker)
 
Stijlvol
 
23
19 februari 2020 om 09:52
Echt, what the hack man: Martin Braithwaite. Het lijkt erop dat president Bartomeu op de schopstoel zit en zijn club nog even snel verder in het dal wilt de duwen voordat hij via de achterdeur verdwijnt. Opnieuw een schandalige aankoop onder zijn bewind. Categorie Braithwaite... nogmaals, dit kan echt niet.
 
HankAjax
 
5
19 februari 2020 om 10:45
Ze vergooien echt hun complete identiteit. Deze kan in het rijtje Boateng, en dan ook nog eens voor 20 miljoen! Waarom niet die Angél van Getafe? Of een speler huren? Deze Brathwaite is nota bene geflopt bij Middlesbrough(!).
 
Stijlvol
 
2
19 februari 2020 om 11:40
Precies, toch niet normaal! Je kunt je bijna niet meer voorstellen dat je voorheen naar een spits zocht in categorie Henry, Ibrahimovic, David Villa en Luis Suarez. Ja, Griezmann. Maar volgens mij wisten wij allemaal al vooraf dat hij niet bij Barcelona past. Hopelijk toch nog Lautaro Martinez aankomende zomer!
 
Zinedane
 
1
19 februari 2020 om 14:15
Snap niet dat ze nu Braithwaite halen. Die raak je nooit meer kwijt. Kan je dan niet beter Manaj, Abe en Alex Collado overhevelen? Zo'n Manaj is toch niet veel minder voor Barca momenteel. het gaat toch om een reserve spits. Ga ervan uit dat Griezmann eerste spits zal blijven en Messi en Fati nu in de basis zullen staan op de vleugels. Met Matheus Pereira heb je ook nog een jongen die op de vleugels kan invallen...
 
Beastman
 
5
19 februari 2020 om 10:17
Pogba is altijd geblesseerd, maakt het verschil niet en is mentaal dubieus. Is ook niet meer dan 60 miljoen meer waard. Vergane glorie, nu al, afscheid van nemen en verder bouwen aan een elftal dat voor de clubkleuren wil spelen.
 
bruh
 
2
19 februari 2020 om 12:46
Onzin, pogba is nog steeds united hun beste speler. Die moeten ze dus gwn behouden wat ook mogelijk is dankzij de eenzijdige optie om te verlengen tot 2022. Tot die tijd heeft united de tijd dan om aan pogba te bewijzen dat ze goede aankopen kunnen doen en weer mee kunnen doen om de prijzen. Dat is ook aan Pogba beloofd toen hij gehaald is dus het is niet gek dat hij denkt aan een overstap na x jaar waarin die belofte niet is waargemaakt. Als je gwn goede aankopen doet deze zomer doe je weer mee en dat zullen spelers als Pogba ook gwn willen blijven. Hoe dan ook kan united nog minstens 2 seizoenen gebruik maken van zijn diensten. Je beste speler weg doen zou dom zijn.
 
mkvali
 
2
19 februari 2020 om 12:05
vorig jaar haalden ze Boateng terwijl ze de kans hadden om Haaland te halen deze jaar verkopen ze in januari Perez en laten ze Abel Ruiz gaan om nadien braitwaith te halen voor 20 miljoen Deze president is een madrileens mol want zijn incompetentie is stuitend hoe kun je als topclub zo laag gaan dat je galactico aankopen doet om uw incompetent beleid te maskeren Bartomeu OUT
 
theo uphus
 
0
19 februari 2020 om 12:09
Ik vraag mij af met wie van Real Madrid de Daily Mail heeft gesproken. 60 Miljoen voor Paul Pogba ga je toch niet serieus nemen ? Natuurlijk, hij is dit jaar voornamelijk geblesseerd en daardoor geen toegevoegde waarde voor United. Maar die club gaat een bod van 60 miljoen echt niet serieus nemen. En mij lijkt dat ze bij Real Madrid toch niet echt voorschut willen ziten. Dat is iets wat ze wel doen als die 60 miljoen als serieus bod naar United is gestuurd.