Roberto Carlos wacht verkiezingen af
Zaterdag, 18 augustus 2018 om 14:30

Tottenham Hotspur hanteert een vraagprijs van 25 miljoen euro voor Danny Rose. Paris Saint-Germain is een van de clubs die interesse heeft in de linksback. (Paris United)

Niet AS Monaco, maar Paris Saint-Germain wordt mogelijk de werkgever van Claudio Marchisio. De middenvelder liet zijn contract bij Juventus onlangs ontbinden. (La Gazzetta dello Sport)

Roberto Carlos gaat mogelijk aan de slag in Lissabon. De Braziliaan krijgt een functie wanneer Rui Jorge op 8 september wordt gekozen tot voorzitter van Sporting Portugal. (Record)

João Mário heeft de clubs voor het uitkiezen. De middenvelder van Internazionale is in beeld bij Rubin Kazan, Real Betis en Sevilla en nu toont ook Schalke 04 belangstelling. (Tuttosport)

Besiktas is bereid om Vágner Love naar Santos te laten gaan. De Brazilianen kunnen echter niet tippen aan de financiële eisen van de aanvaller. (Diverse Turkse media)

Aaron Olanare gaat mogelijk samenspelen met Bas Dost. De Nigeriaan is sinds zijn vertrek bij CSKA Moskou transfervrij en staat op het lijstje van Sporting Portugal. (Diverse Portugese media)

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.