Rodríguez bereikt akkoord met Man United
Zaterdag, 13 mei 2017 om 00:30

De toekomst van Keita Baldé lijkt bij Juventus te liggen. La Vecchia Signora is de enige club die bereid is om aan de vraagprijs van 25 miljoen euro van Lazio te voldoen. (Corriere dello Sport)

Mauricio Pochettino kan er in financieel opzicht behoorlijk op vooruit gaan. Internazionale is bereid om het salaris van de trainer van Tottenham Hotspur te verdubbelen. (Sky Italia)

James Rodríguez heeft een principeakkoord bereikt met Manchester United. De aanvallende middenvelder lijkt Real Madrid in de zomer dus te verlaten. (RCN)

De zeventienjarige Jann-Fiete Arp staat voor een mogelijke droomtransfer. Chelsea denkt erover na om het toptalent van Hamburger SV naar de Premier League te halen. (Daily Mirror)

Barcelona wil na een jaar alweer af van André Gomes. De Catalanen zouden de Portugees, die ook in beeld is bij Juventus, zelfs bij aartsrivaal Real Madrid hebben aangeboden. (Don Balón)

Rafinha gaat niet naar Flamengo. Vader Mazinho omschrijft dat gerucht als ‘totale nonsens’ en benadrukt dat de middenvelder gewoon bij Barcelona blijft. (Mundo Deportivo)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
mkvali
 
6
13 mei 2017 om 00:59
Keita Baldé alweer een jeugdtalent die barca voor niets heeft laten gaan terwijl ze nu op zoek zijn naar buitenspelers deze jongen kan op elk positie voorin spelen en is tweebenig en heeft een goede techniek en snelheid Barca schiet zichzelf in de voeten keer op keer , ze laten hun jeugd voor niets vertrekken , hun topspelers staan dicht bij hun pensioen en de vervangers die ze halen zijn gewoon ondermaats dan moet je achteraf niet klagen dat je achteruit gaat terwijl andere clubs zorgen dat ze een evenwichtig team hebben en concurrentie hebben voor elke positie
 
Joey91
 
5
13 mei 2017 om 01:22
Je hebt helemaal gelijk, spelers als Deulofeu, Grimaldo, Keita, Samper (huur), Munir (huur), Halilovic zijn veel te makkelijk en goedkoop weggedaan. Echt dom vooral want met hun erbij had Barca Andre Gomes, Digne, Arda Turan, Paco Alcacer niet hoeven halen en hadden ze kunnen investeren in een echte topper als Verratti of Thiago.
 
mkvali
 
2
13 mei 2017 om 02:36
je hebt je basis elf , dan heb je 3 a 4 wisselspelers die klaar staan om in te vallen en kwalitatief niet onder doen en de rest vul je aan met jeugd dat o jeugdspelers die ongeduldig zijn of op een positie spelen die reeds is ingevuld kun je verhuren of verkopen met een terugkoop clausule wat er nu gaande is bij barca is gewoon pure incompetent voetbal technisch beleid en daarbovenop ondanks de sponsorgeld van de shirtsponsor en nike hebben ze nog steeds geen startdatum voor de renovatie van camp nou en is de salarisboekhouding niet meer te houden al die incompetentie verbergen ze achter MSN wondpleister maar die zal ook binnenkort verkeerd lopen want bij grote lonen horen grote ego's en in een ploegsport is dat nooit een goed teken hun opdracht was simpel maar alsnog vinden ze manieren om een goede club met een goede selectie te ondermijnen met gebrekkig lange termijn visie jammer voo rmessi dat hij geen deftig selectie krijgt om zijn laatste jaren bij barca te schitteren en te concurreren voor de grootste prijzen
 
Rooney_10
 
1
13 mei 2017 om 06:01
Drie a vier wisselspelers is iets te weinig denk ik. Maar dat hangt er weer vanaf hoe goed je jeugdspelers zijn. Ik zou meestal zeggen de 4e centrale verdediger, 5e centrale middenvelder, een vleugelaanvaller en misschien je derde spits als jeugd.
 
lamelamar
 
1
13 mei 2017 om 08:18
Jij mijn vriend verwoord het echt perfect, eindelijk iemand met een beetje verstand van zaken. Wat betreft Gomes? Die moet gewoon bij Barca blijven en de tijd krijgen heeft bij Valencia laten zien dat hijsoperatie goed kan voetballen.
 
mkvali
 
10
13 mei 2017 om 01:08
de aankoop van Andre Gomes zou geen ramp zijn geweest indien hij als talent was binnengehaald en tijd kreeg om zich te bewijzen zoals ander jeugdspelers die idioten bij barca haalden hem echter als vervanger van xavi terwijl hij absoluut niets van hem heeft , ze dachten echt dat hij als nieuwkomer eventjes Xavi Hernandez ging vervangen wat ronduit lachwekkend is Deze jongen moest rustig de tijd krijgen om te trainen enkele wedstrijden mee te spelen en op termijn concurreren voor een basisplaats technisch beleid bij barca is gewoon ondermaats sinds de nieuwe management van Rossel en Bartomeu zij hebben geen kaas gegeten van voetbal
 
LaPaisa
 
4
13 mei 2017 om 01:43
Ik hoop dat het niet waar is. James is een geweldige aanwinst in Real. Aan de andere kant wil ik James zien schitteren op het veld. Kzie hem in dat geval liever naar een wat hogere club vertrekken zoals Sevilla of Chelsea.
 
daveke
 
2
13 mei 2017 om 08:29
Rodriguez is een fantastische voetballer. Maar slachtoffer van de meesterzet van Zidane. Hij koos voor meer balans op het middenveld door casemiro te brengen en dat ging ten koste van rodriguez en in zekere zin ook isco. Onder benitez speelde rodroguez nog wel. Sinds zidane er is speelt casemiro en draait Real Madrid als een tierelier.
 
ZlatanUnited
 
1
13 mei 2017 om 08:37
Nou nou United. Persoonlijk akkoord met James en ook met Griezmann??? Dat wordt me nog eens aan aanval mocht het allemaal waar zijn. Al verwacht ik dat James niet zo heel duur zal zijn. Er een eurootje of 40a 50 miljoen de overstap zal maken. Ook dit is natuurlijk een speler die erg goed in de markt ligt voor de merchandise. Zeker voor de regio waar James vandaan komt. Daar zal veel van hem verkocht worden. Maar hier gaat United het nig niet mee redden. Miet echt centraal achterin wat komen. Iemand die fit blijft. Had veel vertrouwen in Jones. Maar ligt er nu ook weer erg lang uit. Keer op keer. Het is niet wat we van United gewend zijn met de jeugd l. Maar in dese tijd is het niet anders. Anders loopt je te lang achter de feiten aan tegen clubs die beter presteren door aankopen. United moet investeren. En hebben dit onder SAF zelf verdiend tot waar ze nu zelf in staat zijn. Bayern koopt ook alles weg. En hebben ze ook zelf verdiend. Zowat bijna iedere Duitser wilt daar naar toe. Ik zie James wel als versterking. En onder Mourinho komt dat vast wel goed. Heeft hij ook meerdere keuzes en opties dan wat hij nu heeft.
 
xinnocent070
 
2
13 mei 2017 om 11:59
Heeeej ligt het aan mij, maar ik lees tegenwoordig over elke speler dat Juventus grote interesse heeft, zowat in elke speler. Ik weet niet hoor, maar op een gegeven moment is die selectie wel een keertje vol en is het geld ook een keertje op. Dus stop alsjeblieft met die onzin dat Juventus iedereen wil en kan kopen, want dat kan en is niet zo!