Samir Nasri kan terugkeren in de Premier League
Donderdag, 8 november 2018 om 15:00

Ethan Ampadu gaat Chelsea in januari wellicht op huurbasis verlaten. Aston Villa en Derby County hebben interesse in de jonge verdediger. (Diverse Engelse media)

Watford mengt zich in de strijd om Diego Demme. De middenvelder van RB Leipzig werd eerder al gelinkt aan onder meer West Ham United. (Diverse Engelse media)

West Ham United overweegt Samir Nasri te strikken. De Franse middenvelder, die transfervrij is na zijn dopingschorsing, staat ook op het lijstje van onder meer Everton. (Daily Mirror)

Southampton loert op Shoya Nakajima. De Engelse club is bereid ruim zeventien miljoen euro te betalen om de aanvaller over te nemen van Portimonense. (Record)

Antonio Conte stapt mogelijk naar de rechter. De voormalig manager van Chelsea wil dat de Engelse club zijn volledige salaris uitbetaalt, maar the Blues zijn dit vooralsnog niet van plan. (Sky Sports)

Napoli leidt de race om Sandro Tonali. De middenvelder van Brescia wordt begeerd, met clubs als Juventus, Internazionale, AS Roma, Chelsea en AS Monaco die op het vinkentouw zitten. (Il Mattino)

Meer nieuws
   
22:02
22:02
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
2
   
21:53
21:53
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
   
21:30
21:30
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
   
20:44
20:44
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
   
20:36
20:36
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.