Sébastien Haller staat voor toptransfer in Bundesliga
Zondag, 23 september 2018 om 00:30

Het is aannemelijk dat Barcelona in de komende weken met contractnieuws gaat komen. Sergio Busquets, die nu nog tot medio 2021 vastligt, gaat een sterk verbeterd contract ondertekenen bij de Catalanen. (ESPN)

Napoli deed afgelopen zomer al navraag naar Leandro Paredes en blijft de middenvelder van Zenit Sint-Petersburg in de gaten houden. Ook AC Milan heeft een oogje op de ex-speler van AS Roma. (Diverse Italiaanse media)

Sébastien Haller mag hopen op een toptransfer. De voormalig scherpschutter van FC Utrecht is door zijn prestaties bij Eintracht Frankfurt opgevallen bij Borussia Dortmund. (Diverse Duitse media)

Barcelona gaat heel ver om er zeker van te zijn dat Paul Pogba de gewenste versterking voor het middenveld is. De Catalanen sturen op elk duel van Manchester United een scout af om de verrichtingen van de Fransman gade te slaan. (The Sun)

Fenerbahce moet vrezen voor een voortijdig vertrek van Eljif Elmas. De middenvelder annex buitenspeler geniet concurrentie van Borussia Dortmund en Manchester City, al ligt de tiener nog tot medio 2022 vast. (Sabah)

Jack Grealish genoot zomerse interesse van Tottenham Hotspur, maar gaat nu een nieuw contract met Aston Villa ondertekenen. In de nieuwe verbintenis van de middenvelder zal een transferclausule van 65 miljoen euro worden opgenomen. (The Sun)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
okan61
 
10
23 september 2018 om 00:37
Simpelweg te licht voor een topvoetballer. Presteert niet constant op hoog niveau. Zal het kwalitatief wel kunnen maar heeft die absolute wil niet. Gevalletje Ozil. Is hierdoor niet geschikt voor het middenveld van Barcelona.
 
Barcelonajax
 
1
23 september 2018 om 07:26
Ik snap de interesse van Barcelona in Pogba niet. Pogba is voetballer met veel kwaliteiten, maar lijkt niet goed genoeg voor Barca te zijn, laat staan dat zijn speelstijl niet past bij ons. Ik was er al geen voorstander van toen Barca interesse in hem toonde toen Pogba nog bij Juventus speelde en nu al helemaal niet meer
 
Barcelonajax
 
3
23 september 2018 om 07:30
Barca heeft wel 1 of 2 nieuwe middenvelders nodig. Volgend jaar zullen Denis Suarez, Rafinha en Samper zeker vertrekken terwijl Alena het moet nog zien te bewijzen. Frenkie de Jong moet gezien worden als topprioriteit. Matthijs de Ligt moet ook gekocht worden als opvolger van Pique en Vermaelen en Barca zal ook de portemonnee moeten gaan opentrekken voor een nieuwe spits. Als dan ook nog eens onze Jasper vertrekt is een nieuwe 2e keeper ook nog van groot belang. Wordt een dure zomer, maar het is niet anders