Soap Hudson-Odoi eindigt mogelijk in anticlimax
Vrijdag, 18 januari 2019 om 18:00

Scouts van Arsenal zijn overtuigd geraakt van Francisco Trincão. The Gunners zullen binnen afzienbare tijd een bod uitbrengen op de aanvaller van SC Braga, die ook in de belangstelling van Juventus staat. (Calciomercato)

Sheffield Wednesday en Fulham zijn in gesprek over Neeskens Kebano. De Congolese middenvelder moet door the Owls tijdelijk worden overgenomen van de Londense club. (Sheffield Star)

Callum Hudson-Odoi overweegt bij Chelsea te blijven. De jonge aanvaller, die op de radar staat van Bayern München, is blij met de vele speelminuten en het vooruitzicht van een flink verbeterd contact. (Goal)

Juventus en Genoa gaan binnen afzienbare tijd om de tafel om over Luca Zanimacchia te praten. Beide partijen hopen spoedig een overeenstemming te bereiken over de jonge aanvaller, die in Turijn in de Onder-23 speelt. (Sky Italia)

Carlos Vinicius staat in de belangstelling van AS Monaco en Schalke 04. De Braziliaanse spits wordt momenteel door Napoli verhuurd aan Rio Ave uit Portugal. (Diverse Italiaanse media)

Paris Saint-Germain gaat mogelijk zakendoen met Red Star FC, dat eveneens uit Parijs komt. Laatstgenoemde club wil de jonge vleugelverdediger Arthur Zagre op huurbasis overnemen. (France Football)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
azchelsea
 
7
18 januari 2019 om 18:28
Dat zou toch wel soort van een stunt zijn na al die geruchten. Man wat zou het prachtig zijn om weer een jeugdspeler jarenlang in het team te hebben. Zou hem morgen gewoon lekker in de basis zetten om zijn beslissing over de streep te trekken.
 
jibriilCFC
 
1
18 januari 2019 om 22:42
Mou ja starten in het Emirates, ik zie het zo gauw nog niet gebeuren