Sporting vraagt AC Milan om 40 miljoen plus André Silva
Maandag, 12 augustus 2019 om 15:00

David Beckham zoekt nog naar een trainer voor Inter Miami. De naam van David Moyes, die zonder werk zit na zijn vertrek bij West Ham United, staat op een shortlist bij de Amerikaanse club. (Daily Mirror)

Celtic kan binnen afzienbare tijd een telefoontje van Zenit Sint-Petersburg verwachten. De Russische club heeft een bedrag van veertien miljoen euro over voor James Forrest, die na een overstap circa 80.000 euro per week kan gaan verdienen. (Daily Record)

AC Milan is in de markt voor Bruno Fernandes. I Rossoneri moet André Silva én veertig miljoen euro bieden om de middenvelder over te nemen van Sporting Portugal. (Tuttosport)

Luca Pellegrini gaat Juventus direct op huurbasis verlaten. Cagliari, dat de vleugelverdediger vorig seizoen ook van AS Roma huurde, neemt hem tijdelijk over van la Vecchia Signora. (Goal)

NAC Breda wil zich deze maand nog versterken met een centrale verdediger en een vleugelaanvaller. De komst van Glenn Middleton van Rangers viel op het laatste moment in het water, doordat hij voor Hibernian koos. (BN DeStem)

Overigens moet NAC ook nog rekening houden met het vertrek van Anouar Kali, wiens zaakwaarnemer bezig is een nieuwe club te vinden. Ook Jurich Carolina, Marwin Reuvers en Bodi Brusselers komen niet in de plannen voor. (BN DeStem)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
4
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
   
23:00
23:00
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
   
22:42
22:42
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
   
22:30
22:30
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Zuidenaar
 
5
12 augustus 2019 om 15:13
Dat zal wel een stunt zijn en hij heeft het ook al laten zien in de serie a. Dan zijn ze wel eindelijk af van andre silva .
 
Bati-United
 
1
12 augustus 2019 om 16:25
Ik had Fernandes liever bij United gezien. Maar dat gaat voorlopig helaas niet meer gebeuren (zucht)
 
NyaSheva
 
0
12 augustus 2019 om 18:02
Gwn doen ACM; we hebben Piatek en Leao al voor de spitspositie. Zou ook een prima vervaner zijn voor Suso. Al vind ik dat we nog een sterke beer moeten halen als vervanger voor Kessie en Bakayoko
 
Leicester
 
1
12 augustus 2019 om 19:25
Ik hoop echt dat Bruno Fernándes niet naar Milan gaat. Ik snap niet waarom Spurs hem niet gekocht heeft. Wat Beckham betreft, hij moet gewoon Bielsa bij Leeds weg lokken en vooral Moyes niet daar laten trainen