Toekomst van Fernando Torres ligt in Noord-Frankrijk
Dinsdag, 12 juni 2018 om 00:30

Vitesse geeft de hoop op nóg een seizoen Mason Mount niet op. De hoop is dat Leonid Slutsky, een persoonlijke vriend van Roman Abramovich, Chelsea kan bewegen de spelmaker nog een jaar te verhuren. (Voetbal International)

Borussia Dortmund stelt de transfer van Sokratis Papastathopoulos naar Arsenal even uit. De Duitse club wil vanwege boekhoudtechnische redenen wachten tot 1 juli. (Kicker)

Lille OSC is vastberaden zijn aanval deze zomer te voorzien van een flinke kwaliteitsinjectie. De Franse club heeft zijn oog laten vallen op zowel Loïc Rémy als Fernando Torres. (France Football)

Na zijn verhuurperiode bij Guangzhou Evergrande vertrekt Talisca in januari naar Watford. Benfica heeft reeds een deal gesloten met de Premier League-club over de aanvallende middenvelder, die eerder werd verhuurd aan Besiktas. (Diverse Turkse media)

Lazio wil opnieuw zakendoen met Liverpool. De Romeinen pikten eerder Lucas Leiva en Luis Alberto al op in Engeland en zien ook wel heil in de komst van Marko Grujic. (Il Tempo)

ADO Den Haag ziet af van de komst van Hidde ter Avest. De salariseisen van de verdediger van FC Twente zijn de club uit de Hofstad te gortig gebleken. (Voetbal International)

Meer nieuws
   
00:12
00:12
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
1
   
00:05
00:05
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
1
   
23:44
23:44
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
6
   
23:28
23:28
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
   
23:09
23:09
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Wilshere.10
 
3
12 juni 2018 om 00:55
'flinke kwaliteit injectie' koopt torres. Yep zeer veel kwaliteit
 
RUTGERRR
 
21
12 juni 2018 om 01:07
Dat Torres geen al te grote rol meer kan betekenen bij een echte topclub is helaas waar, maar voor een club als Lille is dit gewoon een topspits. Daarnaast heeft Torres weliswaar veel kwaliteit ingeleverd de laatste jaren, maar zullen we niet doen alsof we het hier over een Kramer hebben ofzo? Torres heeft volgens mij meer gewonnen dan alle spelers bij Lille bij elkaar. Nou weten we allemaal dat Torres de spits van voorheen niet meer is, maar ik Denk dat we wat meer respect voor Fernando mogen hebben en dat hij echt wel een van de blikvangers in de Lique 1 kan worden.
 
SJSJ
 
1
12 juni 2018 om 02:08
Die speelt bij Las Palmas, maar Getafe huurde hem dit jaar. Is nog een goeie spits heeft bij veel clubs gespeeld. En pikt nog soms wel een goal mee
 
Klich
 
1
12 juni 2018 om 10:15
Speelde bij Las Palmas, maar met veel ruzie daar weggegaan en speelde afgelopen periode bij Getafe in Spanje.