Toekomst van gewilde Özil ligt in Milaan
Woensdag, 4 oktober 2017 om 18:00

Sam Allardyce eist een schadevergoeding van de FA . De voormalig bondscoach van Engeland moest na een schandaal vertrekken en is het niet eens met de gang van zaken. (Daily Mail)

José Mourinho zit op dit moment even niet op één lijn met de Engelse bondscoach Gareth Southgate. De manager van Manchester United wil namelijk niet dat Marcus Rashford komende week twee interlands voor Engeland speelt. (Daily Star)

Als Mesut Özil Arsenal in januari zal verlaten, ligt zijn toekomst in Italië. Internazionale heeft nog altijd de beste papieren om de middenvelder binnen te halen. (London Evening Standard)

Ook scouts van Manchester City zaten recent bij AS Roma op de tribune voor Lorenzo Pellegrini. The Citizens zijn zeer gecharmeerd van de middenvelder, die ook interesse van Manchester United geniet. (Sky Italia)

Patrick Vieira staat momenteel aan het roer bij New York City FC, het Amerikaanse filiaal van Manchester City. De Fransman kan echter aan de slag bij Saint-Étienne, dat hem graag aan wil stellen als nieuwe trainer. (Manchester Evening News)

Lilian Thuram speelde tussen 2001 en 2006 bij Juventus, maar zou binnenkort opgevolgd kunnen worden. La Vecchia Signora heeft zijn zoon Khephren, spelend voor AS Monaco, op de korrel. (Tuttosport)

Meer nieuws
   
19:15
19:15
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.