Uitspraak Barcelona is op 'geen enkele manier waar'
Zaterdag, 2 september 2017 om 18:00

Het duurde even voordat de transfer van Kylian Mbappé naar Paris Saint-Germain afgerond werd. Les Parisiens vreesden even dat er niet op tijd een akkoord zou kunnen worden bereikt. (Diverse Franse media)

Luca Rigoni wordt geïsoleerd bij Genoa, nadat hij een transfer naar Benevento weigerde. De middenvelder traint apart en komt niet voor in de plannen van trainer Ivan Juric. (Il Secolo XIX)

Liverpool ontkent dat het vrijdag tweehonderd miljoen euro vroeg voor Philippe Coutinho, zoals Barcelona beweerde. De uitspraken zijn 'op geen enkele manier waar'. (Daily Telegraph)

Het viel Coutinho overigens zwaar dat Liverpool voet bij stuk hield. Zijn teamgenoten bij de Braziliaanse ploeg zagen de middenvelder in tranen nadat hij het nieuws hoorde. (Mundo Deportivo)

Het Venezia van trainer Filippo Inzaghi heeft geprobeerd te stunten op de transfermarkt. De club geeft toe dat men Alberto Gilardino wilde halen, maar de spits zag de Serie B niet zitten. (Il Messaggero)

José Sosa heeft een transfer naar Turkije, waar de transfermarkt nog open is, afgeslagen. De middenvelder wil niet naar Trabzonspor, maar wil zijn contract bij AC Milan uitdienen. (TyC Sports)

Meer nieuws
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
21:55
21:55
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
12
   
21:55
21:55
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
   
21:09
21:09
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

 
BadCeo
 
14
2 september 2017 om 18:04
De directie van Barca bestaat uit leugenaars! Geen wonder dat Neymar er geen toekomst in zag. Clubicoon Puyol weg is en noem maar op! De directie en bestuurders moeten er weg! Tijd voor Joan Laporta!! Barca gaat zo dieper het graf in. Sh*t bestuur!
 
Guaporta
 
17
2 september 2017 om 18:04
Heerlijk! Hoop dat er net zoals in de Nederlandse en de internationale politiek ook een factchecker komt voor de uitspraken van bestuursleden van Barcelona. De hoeveelheid onzin die er wordt uitgekraamd en de hoeveelheid leugens die verteld worden om de motie van wantrouwen te omzeilen is schandelijk.
 
PAASCHKAAL
 
10
2 september 2017 om 18:19
Het is echt belachelijk hoe het bestuur zich gedraagt. Hopen dat ze door Liverpool op hun plek worden gezet.
 
real8madrid
 
1
2 september 2017 om 18:05
Overigens zou Neymar Coutinho hebben afgeraden naar Barca te gaan en zelfs gezegd hebben dat Coutinho 'later nog blij zou zijn dat Liverpool hem heeft tegengehouden'. Ook niet al te netjes
 
Perspectief
 
3
2 september 2017 om 18:08
Dat was volgens mij niet waar, althans had het gelezen ergens, weet niet of het klopt.
 
RamonDiaz
 
13
2 september 2017 om 18:31
@real8madrid Overigens zou Luis Figo Sjaak Polak hebben afgeraden om met de waterscooter naar de Aldi te gaan en zelfs gezegd hebben dat Polak later nog blij zou zijn dat Figo hem heeft tegengehouden. Je moet niet alles geloven wat in de media wordt rondgeslingerd. Als Neymar dat zou hebben gezegd dan zou er geen enkele reden zijn om dit met outsiders te delen.
 
liverpudlian86
 
11
2 september 2017 om 19:11
Dat klinkt op zich wel aannemelijk. Sjaak Polak op een waterscooter is geen goed idee.
 
Perspectief
 
9
2 september 2017 om 18:15
Het bestuur van Barcelona liegt weer in een persconferentie? Wat een verrassing!!
 
PAASCHKAAL
 
6
2 september 2017 om 18:17
Heerlijk. Ik hoop dat Liverpool ook nog een officieel statement hierover publiceert. Verder kan ik moeilijk geloven dat Coutinho echt verrast was aangezien hij ook vanaf het begin wist wat de houding van Liverpool was.
 
JohnDucker
 
0
2 september 2017 om 20:24
Waarom geen klacht bij de eufa indienen tegen Barcelona samen met psg want Barcelona denkt zich alles te kunnen veroorloven samen met de spaanse bond barcelona uitsluiten voor europees voetbal de spaanse bond voorwaardelijk en alle clubs in spanje italie en frankrijk bekijken of ze financiƫl fairplay goed zit ook met kredieten of ze wel 8n aanmerking mogen komen licentie betaald voetbal.