United en City azen op Uruguayaan van 65 miljoen euro
Zaterdag, 21 oktober 2017 om 21:00

Jürgen Locadia gaat in de winter mogelijk alsnog naar de Premier League. Promovendus Huddersfield Town ziet wel wat in de komst van de PSV’er. (Calciomercato)

Naast Locadia wordt ook Hirving Lozano begeerd in de hoogste Engelse afdeling. Daarnaast denkt ook Villarreal aan de komst van de Mexicaan, die pas enkele maanden voor PSV speelt. (Calciomercato)

Manchester United en Manchester City krijgen concurrentie van Juventus in de strijd om José Maria Gimenez. De verdediger heeft een clausule van 65 miljoen euro in zijn contract bij Atlético Madrid. (Tuttosport)

Bastian Schweinsteiger weet nog niet waar hij aan toe is. Het einde van zijn contract bij Chicago Fire nadert en hij heeft nog geen nieuwe aanbiedingen ontvangen. (Eurosport)

De eigenaren van West Ham United beramen zaterdag een spoedoverleg over de toekomst van Slaven Bilic. The Hammers gingen vrijdagavond onderuit tegen Brighton & Hove Albion. (The Sun)

Dimitri Oberlin wees jaren geleden een overstap naar Manchester United af. Het talent van FC Basel, dat wordt gehuurd van RB Salzburg, verwachtte dat de concurrentie bij the Red Devils te zwaar zou zijn. (Spox)

Meer nieuws
   
00:12
00:12
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
   
00:05
00:05
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
   
23:44
23:44
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
   
23:28
23:28
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
   
23:09
23:09
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
real8madrid
 
13
21 oktober 2017 om 21:09
Echt 0 toegevoegde waarde die afkoopsom in dit artikel over Gimenez. Zijn contract loopt deze zomer af en dat is de reden dat iedereen achter `m aanzit. Echt, ik vraag me af wat voor halve idioten voor deze kranten werken soms
 
ctfletcher
 
2
21 oktober 2017 om 22:16
Goed om te lezen dat hij transfervrij is straks, of dus eventueel voor een prikkie op te halen in de winter. United is gek als ze hem laten lopen, wat een topverdediger is dit.
 
Het Zuiden
 
1
21 oktober 2017 om 22:26
Topverdediger?? Dan had hij wel een basisplaats gehad lijkt me. Werd 2 jaar geleden bestempeld als ontzettend groot talent, maar daar is weinig van over. Ontzettend slordig en heel matig in balbezit. Daarbij ontzettend opgefokt altijd wat hem onnodig veel kaarten oplevert. Geen idee hoe jij in hem een topverdediger ziet.
 
Chanturia
 
2
21 oktober 2017 om 22:43
Valt wel mee. Savic krijgt steevast de voorkeur. Maarja, deze jongen is nog jong, desalniettemin had hij met zijn verwachtingen van 2/3 jaar geleden nu wel een basisplaats moeten hebben.
 
atleticofc
 
2
21 oktober 2017 om 21:52
Kan me niet voorstellen dat psv belangrijke spelers laat gaan in de winterstop. Hierin hebben ze hun lesje wel geleerd na Lazovic en Affelay. Daarnaast geloof ik niet dat Villareal Lozano wil/kan betalen.