United en Liverpool hopen op komst Oranje-international
Dinsdag, 13 maart 2018 om 18:00

Paris Saint-Germain gaat winkelen bij Chelsea. De Franse topclub heeft contact gezocht met the Blues in een poging om Thibaut Courtois en N'Golo Kanté binnen te hengelen. (Daily Express)

Internazionale let dinsdagavond extra goed op bij het duel tussen AS Roma en Shakhtar Donetsk. I Nerazzurri hebben Marlos en Bernard, beiden in dienst van de Oekraïners, hoog op het lijstje gezet. (Tuttosport)

Liverpool en Manchester United houden hoop op Stefan de Vrij. Internazionale heeft namelijk nog altijd niet bevestigd dat de verdediger van Lazio transfervrij naar de Italiaanse competitiegenoot vertrekt. (Daily Star)

Tottenham Hotspur heeft alweer genoeg gezien van Fernando Llorente. De spits werd vorig jaar voor een bedrag van rond de vijftien miljoen euro opgepikt bij Swansea City, maar mag in de zomer waarschijnlijk vertrekken. (London Evening Standard)

Marco Silva is niet de enige kandidaat om Mauricio Pellegrino op te volgen bij Southampton. The Saints zouden ook denken aan de komst van Mark Hughes. (The Telegraph)

Massimiliano Allegri weet niet wanneer hij Juan Cuadrado terug kan verwachten. De trainer van Juventus geeft aan dat de Colombiaan twintig dagen aan de kant kan staan met een liesblessure, maar ook zes maanden. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws
   
17:30
17:30
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
1
   
17:16
17:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
17:05
17:05
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
   
17:00
17:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
   
16:32
16:32
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
TheSaints
 
1
13 maart 2018 om 18:40
Had graag iemand als Peter Bosz gezien die het bij ons overneemt.