Van Bronckhorst sluit terugkeer niet uit
Maandag, 20 november 2017 om 21:00

Juventus heeft nog altijd een oogje op Bryan Cristante. De spelmaker is dit seizoen belangrijk voor Atalanta, dat hem sinds januari huurt van Benfica. (Mediaset)

Sam Allardyce is een van de kandidaten om Tony Pulis op te volgen bij West Bromwich Albion. De clubloze manager heeft nog niet gereageerd op de toenadering van de Premier League-club. (Diverse Engelse media)

Giovanni van Bronckhorst is niet bezig met een overgang naar Rangers FC. De trainer van Feyenoord sluit niet uit daar ooit op terug te komen, want hij had er een 'geweldige tijd'. (RTV Rijnmond)

Borussia Dortmund heeft scouts naar Argentinië gestuurd om Lautaro Martínez nader te bekijken. De spits, die al werd gelinkt aan AS Monaco, Manchester United en Arsenal, speelt nog voor Racing Club. (TyC Sports)

West Ham United betaalde in 2016 nog zeven miljoen euro voor Arthur Masuaku, maar mogelijk vertrekt hij alweer. Napoli heeft de pijlen gericht op de linksback en wil in januari toeslaan. (Il Mattino)

VVV-Venlo hoopt Lars Unnerstall te verleiden tot een langer verblijf bij de Eredivisionist. De doelman, die nog tot medio volgend jaar vastligt, maakt dit seizoen indruk bij de Limburgers. (Voetbal International)

Meer nieuws
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
08:51
08:51
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
   
08:25
08:25
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
   
07:40
07:40
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
   
07:22
07:22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
BlindeVogel
 
1
20 november 2017 om 21:39
Als ze zich melden gelijk gaan. Ook al is het alleen voor hem. Zelfs Rangers FC is een veel te grote club voor zo'n matige trainer, dus clubs van dat formaat zullen niet zo snel meer voorbij komen als hij hier weg is uit Rotterdam.
 
030FCU
 
2
20 november 2017 om 23:09
Je doet je naam eer aan, Gio staat aan het begin van zijn trainers-carrière. Heeft afgelopen jaar een club kampioen gemaakt, en heeft het nu even lastig. Heeft een karrenvracht aan ervaring van zijn spelers-carriere. Dus Rangers FC zou echt geen gekke stap zijn op termijn.