Van Nistelrooij hakt knoop door over toekomst
Vrijdag, 21 april 2017 om 21:00

Fabinho heeft er een nieuwe mogelijke bestemming bij gekregen. Napoli gaat de concurrentie met onder meer Arsenal, Barcelona, Internazionale en Manchester United voor de middenvelder van AS Monaco aan. (Diverse Italiaanse media)

Atalanta is van plan om aankomende zomer vijf miljoen euro over te maken naar Alavés. Vleugelspits Édgar Méndez moet voor dat bedrag de oversteek naar de Serie A maken. (Cadena Ser)

Ruud van Nistelrooy blijft volgend seizoen als individueel trainer actief bij PSV. De Eindhovenaren hoopten hem volgend seizoen aan te kunnen stellen als trainer van een jeugdelftal of Jong PSV, maar de oud-spits sluit dit voorlopig uit. (Algemeen Dagblad)

Unai Emery lijkt Paris Saint-Germain na een jaar alweer te verlaten. De oefenmeester kan terecht bij AS Roma, dat hem naar verluidt al binnen heeft gehengeld als opvolger van Luciano Spalletti. (Corriere dello Sport)

Emery is overigens niet de enige trainer met een verleden bij PSG die in beeld is bij Roma. Laurent Blanc zou namelijk ook als een kandidaat gelden. (La Gazzetta dello Sport)

Khouma Babacar heeft onlangs een aanbieding van Internazionale naast zich neergelegd. De Senegalees bleef bij Fiorentina omdat hij daar prijzen wil winnen. (La Gazzetta dello Sport)

Meer nieuws
   
21:41
21:41
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
1
   
21:28
21:28
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
0
   
21:07
21:07
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
   
20:58
20:58
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
   
20:33
20:33
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.