Willem II neemt talent over van Juventus
Maandag, 30 januari 2017 om 18:00

Dinamo Boekarest gaat Victor Obinna de kans geven om zijn carrière nieuw leven in de blazen. De Nigeriaanse spits zat bij Darmstadt 98 op een zijspoor, maar gaat binnen afzienbare tijd een contract tekenen in Roemenië. (DolceSport)

David Moyes gaat zich bij Leicester City melden met een bod van dertien miljoen euro. Het doelwit is spits Leonardo Ulloa, die dit seizoen pas één keer een basisplaats had bij de landskampioen. (The Sun)

Vajebah Sakor gaat aan de slag bij Willem II. De club uit Tilburg hoopt de komst van de twintigjarige middenvelder van Juventus maandag nog aan te kondigen. (FOX Sports)

Middlesbrough gaat de concurrentie aan met Newcastle United om Tom Cairney. De Premier League-club wil echter aanzienlijk minder geld spenderen dan Newcastle voor de middenvelder van Fulham. (The Sun)

Een onbekende Championship-club heeft een bod van 10,3 miljoen euro uitgebracht op Aaron Mooy. De middenvelder van Manchester City wordt momenteel verhuurd aan Huddersfield Town. (beIN Sports)

Romain Alessandrini heeft bij LA Galaxy de medische keuring doorstaan en gaat een contract voor drie jaar tekenen. De Amerikaanse club maakt drie miljoen euro over naar Olympique Marseille. (L’Equipe)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.