Wolves willen AC Milan veertig miljoen euro bieden
Donderdag, 8 februari 2018 om 21:00

Jack de Gier ontkent in beeld te zijn bij Willem II als opvolger van Erwin van de Looi. Laatstgenoemde vertrekt aan het einde van dit seizoen bij de club uit Tilburg. (Omroep Flevoland)

Technisch directeur Massimiliano Mirabelli zit volgende week woensdag op de tribune tijdens het Champions League-duel tussen FC Porto en Liverpool. AC Milan zou zijn oog namelijk hebben laten vallen op Héctor Herrera. (Tuttosport)

Mocht Wolverhampton Wanderers dit seizoen promoveren naar de Premier League, dan zal de club zich flink roeren op de transfermarkt. Een bod van veertig miljoen euro op André Silva van AC Milan behoort dan tot de mogelijkheden. (Calciomercato)

Chelsea aast op Maurizio Sarri, maar de coach gaat waarschijnlijk zijn contract bij Napoli verlengen. De trainer en i Partenopei gaan in maart om de tafel, waarna Sarri snel een nieuwe verbintenis verwacht te tekenen. (Sky Italia)

Urby Emanuelson is het voornaamste slachtoffer bij de trainerswissel bij FC Utrecht. Onder Jean-Paul de Jong is de routinier zijn basisplaats kwijtgeraakt, maar hij heeft sowieso geen haast om zijn aflopende contract te verlengen. (DUIC)

De van Olympique Lyon gehuurde Nicolas N’Koulou maakt indruk bij Torino en dat is ook elders in Frankrijk niet onopgemerkt gebleven. Paris Saint-Germain heeft de verdediger op het verlanglijstje voor aankomende zomer gezet. (L’Équipe)

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
KusH
 
9
8 februari 2018 om 21:04
Wauw.. promoveren en t kunnen opbrengen om 40 milj te besteden aan 1 speler. Wat een smak geld zeg
 
carbaat
 
8
8 februari 2018 om 21:13
The Wolves schijnen nog als heel veel uit te kunnen geven. Van de zomer hebben ze Ruben Neves gehaald, toptalent van Porto en Diogo Jota en Helder Costa hebben volgens mij ook den hoop gekost. Volgens mij heeft Jorge Mendes daar een hoop mee te maken, althans dat had ik een keer gelezen.
 
KusH
 
2
8 februari 2018 om 21:16
Oh ok.. Ja wist wek dat die Engelsen wat te makken hebben als promovendus ook. Maar 40 milj. Is nogal een zakje knaken!
 
Pindaboer
 
1
8 februari 2018 om 21:16
Jota is geleend volgensmij. Wolves heeft inderdaad een hoop geld en als je kampioen wordt krijg je volgensmij 120+ miljoen. Van Portugezen hebben ze er trouwens wel graag een hoop daar.
 
Rugu
 
11
8 februari 2018 om 21:31
Wolves is opgekocht door een Chinese investeringsmaatschappij die goed zijn voor minimaal 14 miljard. Na Manchester City en Arsenal hebben de Wolves de rijkste eigenaar van alle engelse voetbalclubs. Puur vanuit een zakelijk oogpunt is het ook niet zo'n dom idee. Wolves investeert gericht in toptalenten. De spelers waar ze in investeren zijn jong en talent en is niet ondenkbaar dat hun waarde de komende jaren (zeker als de markt zich zo verder ontwikkeld) in waarde verder groeien. Als die toptalenten je ook nog eens naar de financieel veel aantrekkelijkere Premier League brengen dan is dat zeker geen domme strategie.
 
Luukiesuper
 
3
8 februari 2018 om 21:34
Ze hebben ook nog Ivan cavaleiro
 
Michel Daniel
 
3
8 februari 2018 om 21:06
Ik mag toch hopen dat Andre Silva blijft, hij kan echt een geweldenaar worden. Verkoop dan Kalinic.
 
ManuLocatelli
 
2
8 februari 2018 om 21:17
Ik zou nog liever willen dat ze kalinic gratis zouden weggeven aan hen dan dat ze Silva zouden verkopen na een seizoen zonder kansen.
 
AC_Julian
 
0
9 februari 2018 om 12:30
Zou geen goede zet zijn van Milan om Silva nu al te verkopen. Goed, voor 40 miljoen spelen ze in feite kiet, en voor een speler die amper gebruikt is is dat natuurlijk mooi, maar het blijft een investering voor de toekomst. Het kopen van Kalinic heeft Silva de das omgedaan, en nu dat Kalinic zelf ook vrij weinig presteert lijkt het me logisch dat ze Kalinic moeten verkopen. Desnoods terug aan Fiorentina, die wel een spits kan gebruiken.