Inter snijdt zich na opmerkelijk rood Vidal in de vingers tegen Real Madrid
Woensdag, 25 november 2020 om 23:02

Real Madrid heeft woensdagavond uitstekende zakengedaan in Groep B in de Champions League. Op bezoek bij Internazionale zegevierden de Madrilenen met 0-2. Eden Hazard zette zijn ploeg vanaf elf meter al na zeven minuten op voorsprong; het duel viel in het slot na een eigen goal van Achraf Hakimi. Schlemiel van de wedstrijd werd Arturo Vidal; hij werd al vroeg in de wedstrijd van het veld gestuurd na twee domme gele kaarten. Met de belangrijke uitzege zet de ploeg van Zinédine Zidane een goede stap in de richting van overwintering in de Champions League.

De wedstrijd was nog geen vijf minuten onderweg of Inter kwam al in de problemen. Nicolò Barella nam in eigen strafschopgebied op onhandige wijze het been van Nacho Fernández mee in een poging de bal te veroveren, waarop de scheidsrechter overtuigend naar de stip wees. Bij afwezigheid van captain Sergio Ramos nam Hazard de verantwoordelijkheid om het buitenkansje te benutten en verzaakte niet: 0-1. Het was de eerste Champions League-goal voor de buitenspeler in het shirt van los Blancos

Na de vroege openingstreffer werd de thuisploeg gedwongen om iets terug te doen en dat kwam het duel ten goede. De wedstrijd golfde op en neer en aan weerszijden werden enorme kansen gecreëerd. Een kwartier voor rust sneden de Italianen zichzelf echter lelijk in de vingers. Vidal voelde zich verongelijkt na een niet toegekende penalty, waarna de Chileen hevig protest aantekende bij de arbiter. Anthony Taylor gaf met een gele kaart een duidelijk signaal af dat de protesten moesten stoppen, maar daar had de middenvelder geen boodschap aan. De Chileen bleef klagen en seconden later kreeg hij de tweede gele prent gepresenteerd, waardoor zijn ploeg met tien man verder moest.

In het tweede bedrijf ging Real Madrid verder waar men de eerste helft was gebleven. Er werd geduldig gewacht op nieuwe kansen en door de overtalsituatie kon de ploeg van Zidane regelmatig gevaarlijk door de Milanese defensie snijden. De Koninklijke wachtte lang met het verdubbelen van de marge, maar in de 59e minuut werd dan toch de genadeklap uitgedeeld. Lucas Vázquez haalde op karakter de achterlijn en leverde een perfecte voorzet af bij Rodrygo, waarna de Braziliaan de bal via de rug van Hakimi achter Samir Handanovic werkte.

Na het tweede doelpunt ebde het vertrouwen bij Inter langzaam weg en ook Real Madrid leek genoegen te nemen met een 0-2 eindstand. In de slotfase werden er, op een aantal speldenprikjes na, nauwelijks nog kansen gecreëerd en dus was de zege een feit voor Real Madrid. Door de thuisnederlaag is overwintering in het kampioenenbal een kansloze missie geworden voor de Italianen; met twee punten zijn de mannen van Antonio Conte hekkensluiter in Groep B.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (63)

 
InsideRMadrid
 
57
25 november 2020 om 23:14
Wat een uitmuntende partij van De Koninklijke. Alle credits naar Zidane die niet alleen al El Clasico wist te winnen dit seizoen maar nu ook twee keer afrekent met Inter. Dit weet Zidane te presteren zonder Benzema en el capitan Ramos. Overigens ziet Hazard er 10kg lichter uit en Odegaard speelde een hele mooie pot, daar gaan we nog veel van genieten. The best is yet to come! Buenas noches Madridistas! Over 4 dagen gaan we weer verder in het Alfredo di Stefano stadium tegen Alaves????
 
bpreal
 
33
25 november 2020 om 23:16
Absoluut waar over hazard en odegaard! Hoop dat hazard een serie wedstrijden kan spelen ongestoord en odegaard hopelijk meer minuten.
 
Lierse1997
 
13
25 november 2020 om 23:17
Inderdaad een goede partij van beiden. En ik denk dat ze toch een stuk beter kunnen met een spits als Benzema erbij. Want Mariano doet zijn best wel, maar dat zoiets gezegd moet worden zegt op zichzelf al genoeg.
 
SosuhZV
 
39
25 november 2020 om 23:18
Mooi gezegd. Zidane zoals altijd weer alle mondjes gesnoerd. wAaRoM nOu wEeR vAzQuez? ZidAnE waT dOe jE? Nou hij wint met een sterk spelende Vazquez. End of story mooie dag verder jongens
 
mickey12
 
1
25 november 2020 om 23:18
Wanneer mag real weer in het bernabeu spelem?
 
Lierse1997
 
5
25 november 2020 om 23:43
Juni 2022 zou het normaal af moeten zijn. Maar het lijkt me sterk dat ze tot dan geen publiek kunnen toelaten.
 
InsideRMadrid
 
5
25 november 2020 om 23:43
Ze mogen er al in spelen maar omdat er toch geen fans binnen mogen verkiezen ze nu ADS stadion zodat ze Bernabeu ondertuseen kunnen verbouwen, ik verwacht Real pas in september 2021 in het Bernabeu terug
 
InsideRMadrid
 
4
25 november 2020 om 23:46
Liers/ Juni 2022 was de original date, maar ze kunnen nu tijdens dit seizoen doorwerken dus het zal eerder afgerond zijn schat ik zo in
 
Lierse1997
 
6
25 november 2020 om 23:50
Ik heb geen idee hoe betrouwbaar “the18.com” is, maar die zeggen dat de afleverdatum gewoon dezelfde blijft (in een artikel van 4 november). Op de site van Real vind ik er niet meteen iets over terug.
 
Japie_Krekel
 
15
25 november 2020 om 23:50
die Rodrygo is wel erg effectief altijd. ik vind hem een gevaarlijkere aanvaller als Vinicius die wel veel dreiging heeft maar niet echt heel veel rendement
 
InsideRMadrid
 
2
26 november 2020 om 09:53
Japie / Zijn allebei nog tieners dus we kunnen niet te veel van ze verwachten maar 2 jongens om absoluut in het oog te houden en als Real haar zaken iets beter op orde heeft kunnen we dit soort jongens gewoon verhuren voor een jaar of 2. Ik hoop dat we Mbappe aantrekken en Brahim Diaz terughalen en dan Rodrygo en Vinicius verhuren. Dan heb je Hazard, Brahim, Mbappe en Asensio voor de flanken volgend seizoen, dat lijkt me prima en dan kunnen Vini en Rodry wekelijks spelen bij een Spaanse middenmoter
 
Armani9219
 
14
26 november 2020 om 02:05
Inter verdient een pingel, Vidal krijgt rood door een dwalende scheids, je speelt 60 min tegen 10 man van Inter en scoort maar 1 keer in die periode. Welke wedstrijd heb jij gezien? Dit is totaal geen resultaat om trots op te zijn.
 
Kelsb01
 
0
27 november 2020 om 19:12
De haat zit je heel erg diep of jij hebt geen kennis van voetbal.. Voor de westrijd had iedereen Madrid als underdog (zonder Ramos & Benzema betiteld) en er wordt met veel veld overmacht gewonnen van een hele sterke tegenstander. En jij komt hier doen alsof het zo'n armzalige vertoning was.. Vidal duikt gewoon opzichtig in de 16 dus weet niet waarvoor er gefloten moest worden..
 
bpreal
 
79
25 november 2020 om 23:15
Wat is die Vidal een loser zeg! Moet je teamgenoot maar zijn sjonge jonge. Relatief makkelijke overwinning, wat k niet zag aankomen. Kan dit Real soms niet volgen maar goed
 
falcao1984
 
20
25 november 2020 om 23:20
Tja, sommigen noemen dat soort spelers vanwege hun agressie ‘winnaars’....
 
passionforpink
 
14
25 november 2020 om 23:23
Zo inderdaad zeg. Ben je al zo ervaren en dan laat je jezelf zo kennen en naai je je eigen team zo hard. Wat een clown
 
Ajaxenschede
 
18
25 november 2020 om 23:23
Heb net de beelden gezien, maar wat een simpele ziel ben je dan zeg.. eerst huilen dat je geen strafschop krijgt terwijl er een VAR is die iets kan corrigeren als het echt wat is en dan na de gele kaart de scheidsrechter proberen te intimideren en nog een kaart pakken en daarmee eigenlijk al in de eerste helft de wedstrijd verliest en je nu nog alles op alles moet gaan zetten om te winnen van Shakhtar omdat je anders helemaal uitgeschakeld bent in Europa..
 
ConchaEspina
 
36
25 november 2020 om 23:26
Diep vanbinnen is Vidal Madridista. Heerlijk!
 
LukaModric.10
 
14
25 november 2020 om 23:15
Heerlijke eerste helft en een zakelijke tweede helft. Had het vooraf niet verwacht met al die blessures. Maar iedereen speelde wel een degelijke pot op Mariano en Mendy na. Man of the match is voor mij toch wel Nacho. Ik ben heel vaak kritisch op hem geweest, maar vandaag speelde hij erg sterk. Ik heb ook genoten van het middenveld met Kroos, Modric en Odegaard. Het balletje gaat veel makkelijker rond als je zoveel voetballende middenvelders opstelt. Ik weet dat Casemiro belangrijk is voor de balans op het middenveld, maar zo is het toch leuker om naar te kijken. Hazard had een paar heerlijke bewegingen en zwerfde veel rond. Zo heb ik hem ook het liefst in plaats van aan de linkerkant. Jammer dat er geen echte aanspeelpunt voorin rondliep waarmee hij makkelijk kon combineren. Had daarom graag Asensio willen zien als valse spits. Vazquez deed het beter dan verwacht, maar is nog altijd geen Real materiaal. Al met al tevreden en gelukkig weer alles in eigen hand. Fijne avond nog!
 
PSVchelseaboy
 
30
25 november 2020 om 23:16
Inter weer eens dramatisch in de CL. 3 jaar op rij niet door de groepsfase komen is gewoon schandalig voor een team als Inter. Conte, Conte, Conte, deze man kan 2 dingen en dag is schreeuwen en 3-5-2 spelen. Er is geen plan B, alleen maar 3-5-2. Conte heeft nog nooit wat noemswaardigs gepresteerd in de CL en daarom hoort hij niet hij de aller grootste trainers.
 
Lierse1997
 
47
25 november 2020 om 23:19
Hij kan nog een carrière switch overwegen. Hij kan zo meedoen in een spaghettiwestern als “The good, the bad and the ugly” of “once upon a time in the west”. Zet hem een cowboyhoed op en je ziet gewoon Charles Bronson.
 
PSVchelseaboy
 
22
25 november 2020 om 23:26
Hahahahahaha mooie reactie, overigens is hij veelte druk voor the good, the bad and the ugly. Hij kan nooit die laatste scène spelen, hij schiet ze meteen na 10 seconden allemaal dood inplaats van een staar battle van 5 minuten.
 
Ajax/barca2014
 
15
25 november 2020 om 23:26
Hij heeft inderdaad iets weg van Charles Bronson haha. Alleen schreeuwde die laatste in ieder geval niet zo als een malloot. Die Conte is toch ook maar waardeloos met zijn eendimensionale visie op het voetbal. Die 3-5-2 is alleen maar bij Chelsea succesvol geweest, en dan bedoel ik succesvol in de zin dat hij daar prijzen mee heeft gewonnen. Die titels met Juve zou je ook mee kunnen tellen, maar dat wijt ik eerder aan een gebrek aan concurrentie.
 
PSVchelseaboy
 
15
25 november 2020 om 23:32
Ajax/barca2014, gebrek aan concurrentie? Van 2006 tot en met 2010 werd Internet kampioen, in 2011 AC Milan en in 2012 pakte Conte nadat Juve in 2005 in de Serie C werd gezet weer de titel. Weet je wie zijn spitsen waren? Matri en Vucinic. Wat hij met Juve deed was ontzettend knap en hij is de grondlegger van het 3-5-2 systeem, alleen het is jammer dat hij daar zo is in doorgeslagen.
 
Lierse1997
 
5
25 november 2020 om 23:33
@PSVchelseaboy, @Ajax/Barca, zijn temperament zou inderdaad misschien wat hinderlijk zijn. Maar echt elke keer als ik hem bezig zie dan denk ik toch “jammer dat jij niet in de jaren 30 geboren was”, want hij heeft toch echt een prachtig verweerde karakterkop.
 
falcao1984
 
7
25 november 2020 om 23:17
Inter kan toch nog gewoon door wanneer ze van Shakhtar en Gladbach winnen en Real beide resterende wedstrijden ook wint?
 
SosuhZV
 
50
25 november 2020 om 23:21
Inter wint op deze manier niet eens van de lokale meiden o15.
 
PSVchelseaboy
 
10
25 november 2020 om 23:23
Inter heeft nog geen 1 wedstrijd gewonnen deze poulefase. Dus op basis van wat zouden ze winnen van Gladbach? Die zijn momenteel gewoon beter. Maar in theorie heb je gelijk, Inter kan nog door met 8 punten.
 
zanetti44
 
12
25 november 2020 om 23:28
Dat is onze enige optie maar ik ga ervan uit dat het voor Inter nu wel exit is qua CL.
 
Lierse1997
 
3
25 november 2020 om 23:36
Ach met Conte was dat toch niks geworden. En in de EL is het verschil in kwaliteit dan weer zo groot dat ze opnieuw in de finale kunnen belanden.
 
DerKaiser123
 
10
25 november 2020 om 23:31
Als of Inter eventjes wint in Duitsland.
 
falcao1984
 
2
26 november 2020 om 00:45
Hebben ze vorig jaar wel gedaan tegen Bayer Leverkusen. En in het verleden overigens regelmatig ;-)
 
Real Madr!d
 
16
25 november 2020 om 23:17
Als je vorige week vrijdag tegen mijn had gezegd dat je gelijk zou spelen tegen Villarreal en winnen van Inter zonder Ramos, Benzema en een groot deel zonder Casemiro, dan had ik daar meteen voor getekend. Gelukkig geeft deze wederom weer een overwinning tegen Inter wat lucht. Eerste helft toen Inter nog met 11 man speelde, domineerde Real de wedstrijd. Balletje ging hier en daar lekker rond. Ook top dat Vidal ons ook wat ff helpt door 2 snelle gele kaarten te pakken. Was absoluut geen penalty, kerel trapte de zelf de grond in. Het zag er spectaculair uit maar het was er totaal geen 1, en dan als een clown tekeer gaan tegen de scheids en zo heel Inter in de steek laat. Winnen van Shaktar en Gladbach, en je wordt alsnog eerste in de groep, maar dat zien we verder wel. Achterin stond het wederom goed met Nacho en Varane, ik blijf die Nacho toch wel een prima 12e man vinden. Over Vazquez heb ik genoeg gezegd. Ik heb niks tegen die jongen, absoluut niet. Sterker nog, ik vind hem ook prima als 12e man, maar als basisspeler gewoon niet. Tuurlijk, Vazquez staat erom bekend dat die vuile meters maakt en Carvajal vaak helpt, maar ik wil ook verder dan alleen een leuke werker op rechtsbuiten. Ik bid echt dat Mbappe volgend jaar komt. Eigenlijk bevestigd Zidane ook door Vazquez iedere keer op te stellen, dat Asensio en Vinicius het gewoon totaal niet verdienen om in de basis te staan. De staat op 0 goals en 0 assist na 600+ minuten, en de ander weet iedere keer niet wat die moet doen met en zonder bal. Alleen Rodrygo komt daar heel dicht in de buurt maar blijkbaar vertrouwt Zidane meer op het verdedigende taak van Vazquez dan die andere 3. Ook blij dat Hazard aan het terug komen is. Nog niet de Chelsea Hazard, maar ik was wel erg blij dat die de penalty erin schoot. Hopelijk zijn Ramos en Benzema snel terug.
 
SocioFan1
 
3
25 november 2020 om 23:39
Idd top resultaat en dat zonder Ramos, Case, Benz en Valverde. Meer dan top. Super belangrijke winst. Heb prima dingen gezien. Odegaard vond ik ook top. Slimme speler. Nacho, Varane hadden Lukaku in hun broekzak. Hazard komt eraan, en Vazquez vond ik echt een strijder en bracht enig defensieve stabiliteit. Maar natuurlijk hebben we een Mbappe nodig. Het is ook een dilemma. Wie stel je op, tsja. Prima winst iig. Broodnodig ook.
 
Real Madr!d
 
3
26 november 2020 om 00:30
Hoe kan ik Valverde vergeten, ook die mis je nog eens. Jovic ook nog is, echt jammer dat die corona heeft nu Benzema geblesseerd is ( is wel op de weg terug ). Militao mis je ook nog al doen Varane en Nacho het wel 2 wedstrijden op rij lekker naast elkaar. Al met al mis je een hoop belangrijke spelers dus dan is een gelijkspel tegen Villarreal en winst tegen Inter prima. Seizoen is nog lang al moet er nu wel zaken gedaan worden in de competitie. Te beginnen met Alaves thuis. Het is wel opvallend dat Real echt alleen maar uitwedstrijden speelt voor mij gevoel. Tegen Inter al de derde uitwedstrijd op rij en volgende week speel je weer twee keer uit tegen Shaktar en Sevilla.
 
SocioFan1
 
16
25 november 2020 om 23:17
Een half uur later! -_- ... Wat een heerlijke superbelangrijke winst is dit zeg. Sterk gespeeld. Sommige criticasters werden even de mond gesnoerd. Varane top, Lukaku in z'n broekzak gehouden. Vazquez strijder, bleef maar gaan en gaf de assist bij de 0-2. Ook is duidelijk geworden dat Benz gewoon voor nu nr 1 spits blijft. Ode heerlijke slimme speler, eveneens Rodrygo. Prima pot gezien en ook Nacho lijkt zo zijn carriere een nieuwe boost te geven, tegen Villareal al sterk en vandaag weer.
 
blink182
 
8
25 november 2020 om 23:37
Nacho is echt een speler om te behouden. Ware Madridista, zeikt nooit. Kent zn plek en speelt best naar behoren als het moet. Heerlijk voor ons.
 
SocioFan1
 
4
25 november 2020 om 23:40
Eens, als hij wil blijven dan moeten we dat zeker doen. Prima back up en speelt nu 2 matches zeer prima. Zijn snelheid is een grote kracht ook.
 
maurootje
 
7
25 november 2020 om 23:18
Kijk, natuurlijk is dit een moeilijke groep maar had verwacht dat inter verder zou zijn. Maar met 2 punten uit 4 duels, dat is geen domme pech... je moet beter kunnen met spelers als Lukaku,hakimi, De Vrij en Barella, dat zijn toppers.wie Vidal de voorkeur gaf boven Tonali, blijkbaar op voorspraak van Conte, mag ontslagen/paycut krijgen. Vidal was tot 2 a 3 jaar geleden geweldig en was fantastisch bij Juve, maar god, wat is hij met de jaren mee juist dommer in zn spel geworden.. triest. Gelukkig doen Atalanta,lazio, Roma,juve(alleen qua resultaat) en Milan het wel goed in Europa. had gehoopt op Milan - Inter derby als finale EL wordt alleen wel erg moeilijk zo.
 
Furrr
 
3
26 november 2020 om 00:31
Met alle respect maar Tonali speelt ook nog niet echt geweldig in de minuten die hij maakt
 
maurootje
 
1
26 november 2020 om 01:14
Ik wist dat die reactie zou komen en klopt maar bij hem zie je aan alles dat het goed komt, leert en wordt elke wedstrijd beter. Tonali is de toekomst. Vidal is elke wedstrijd stukje meer afbraak en kapitaalvernietiging
 
Rossoneri27
 
6
25 november 2020 om 23:19
Niet bereid zijn de deal met Tonali te sluiten die je maanden lang kon ophalen en dan Vidal halen... Pijnlijk voor de Interisti dat Inter zulke slechte beslissingen gedaan heeft deze zomer terwijl je met die former Juve technisch directeur wel beter had verwacht.
 
PSVchelseaboy
 
5
25 november 2020 om 23:28
Hakimi was een hele goeie zaak. Conte wilde bij Chelsea als Vidal en Lukaku hebben, maar dat is niet gebeurd. Bij Inter heeft hij blijkbaar meer te zeggen en is zijn droom uitgekomen. Tonali ken ik eerlijk gezegd niet goed genoeg, heb veel goede verhalen gehoord over hem, maar er loopt ook gewoon een Eriksen rond die niet aan bod komt.
 
Rossoneri27
 
3
25 november 2020 om 23:34
Klopt Hakimi is een hele goeie deal en Eriksen voor 20mil ook alleen niet als die niet gebruikt wordt. Ook de aankopen van Young Moses Sanchez lijken me niet echt ambitieus.
 
PSVchelseaboy
 
1
25 november 2020 om 23:43
Young en Moses zijn natuurlijk de ideale wingbacks die passen in het o zo heilige 3-5-2 van professor Conte. Sanchez is wel opgeleefd bij Inter en hij doet ook wel aardig. Maar met zulke spelers help je de club inderdaad niet vooruit, terwijl Inter juist in een hele goeie opbouw zat.
 
maurootje
 
0
25 november 2020 om 23:44
#Psvchelseaboy ik gok van wel. Want op de plaats van Vidal of op de plaats van Gagliadini.
 
blink182
 
32
25 november 2020 om 23:20
Waarom moet het altijd zo lang duren met posten van een Real Madrid samenvatting. Elke keer hetzelfde liedje. Het is niet expres hoop ik? Maargoed. Ik ben zeer tevreden over deze wedstrijd. Real domineerde de hele wedstrijd en kwam amper in de problemen. Veel spelers hebben een voldoende behaald, maar toch wil ik eentje uitlichten: Odegaard! Dankzij hem was het spel (met name in de eerste helft) magistraal. Zijn movement zonder de bal is indrukwekkend. Ongrijpbaar gewoon. Hij speelt als een ware veteraan. Hij moet alleen wat directer worden maar dat komt nog. iig, Voor mij de indiscutabele Motm. Hala Madrid!
 
 
4
25 november 2020 om 23:27
Helemaal mee eens. Toch goed dat Zidane hem wisselde. Zuinig zijn op hem waar het kan zolang Fede ook ontbreekt.
 
blink182
 
7
25 november 2020 om 23:35
Helemaal met je eens. Ik ben dan ook benieuwd naar een middenveld met Valverde en Odegaard. Twee van mn favoriete Madridista’s.
 
ConchaEspina
 
10
25 november 2020 om 23:28
Ja heerlijk tussen de linies! Hopelijk zet hij deze stijgende lijn voort. Verder ook petje af voor Nacho en Varane (en de defensie algemeen) om de nul te houden tegen een van de meeste gehypte aanvalsduo's van Europa. Zaten in hun broekzak!
 
blink182
 
7
25 november 2020 om 23:33
Idd, die twee waren echt goed. Ook een meer dan fantastische wedstrijd van Vazzie.
 
SocioFan1
 
7
25 november 2020 om 23:33
Vind het maar belachelijk idd. Niet eens 5 of 10 min, nee gewoon dik 30 min later pas. Wat een onzin! Eens, Odegaard is echt top, slimme speler die het spel simpel houdt en juiste momenten uit kiest.
 
blink182
 
4
25 november 2020 om 23:36
Ja man super vervelend. En het is echt elke keer he! Het is niet leuk meer zo. Ben je ook benieuwd naar Valverde - Odegaard? Pff ik kan niet wachten.
 
SocioFan1
 
4
25 november 2020 om 23:43
Klaagde er vorig keer ook al over. Maar ja. Ja als iedereen fit is heb je gewoon meer keus. En Odegaard is top, speelt simpel maar kan ook goed direct vooruit spelen tussen de linies. Met Valverde ernaast zal het smullen zijn. Carva terug, Hazard komt eraan. Dat zal essentieel zijn, dat iedereen gewoon fit en top is, om successen te behalen.
 
 
4
25 november 2020 om 23:24
Goeie, belangrijke overwinning zonder onze aanvoerder en zonder onze spits en zonder onze longen. Maar oh oh oh wat was dit Inter onthutsend slecht zeg. Ik volg hen niet, maar is dit hun echte niveau?
 
zanetti44
 
0
25 november 2020 om 23:39
Het is dit seizoen niet heel super maar tenminste staat er een team wat zich in ieder geval voor de CL kan kwalificeren. Tussen 2012-2017 lukte dat geen enkele keer. Echter de 3-5-2 van Conte lijkt niet meer te werken en natuurlijk helpt het niet als je al in de 1e helft met een man minder verder moet. Vidal was idd een van de slechtste aan onze kant maar Conte had anders nog wel de mogelijkheid om hem te wisselen voor een Nainggolan of Eriksen(die onder Conte zwaar is verwaarloosd trouwens). Hoop echt dat Conte niet lang meer bij ons zit op de trainersstoel.
 
zanetti44
 
3
25 november 2020 om 23:35
Dit was mede dankzij Vidal veruit de meest beschamende CL wedstrijd die Inter de afgelopen 3 CL-edities heeft gespeeld. Echt helemaal niks lukte maar is ook niet vreemd met Vidal en Gagliardini in de basiself. Gagliardini harde werker maar komt gewoon zwaar te kort voor Inter zijn streefniveau. Vidal daarentegen speelt niet alleen heel slecht maar heeft zijn team hier gewoon zwaar in de steek gelaten. Conte had allang moeten afstappen van die 3-5-2 en hopelijk wordt het middenveld dit seizoen nog brozovic-Barella-Sensi. Hoop in ieder geval dat Vidal geblesseerd raakt of dat Conte het licht gaat zien en die idiote speler niet meer opstelt.
 
Toensie87
 
10
26 november 2020 om 00:14
Give credit, where credit is due. Vandaag voor het eerst in een hele hele lange tijd genoten van het spel van Real. Het was niet flitsend, er vielen niet veel doelpunten, er waren geen bijzondere solo acties, maar dat maakt allemaal niet uit. Wat ik vandaag heb gezien was een team prestatie en werd er Eindelijk gevoetbald. Hoe het balletje lekker rond ging en telkens de vrije man werd gevonden, kon ik echt van genieten! Odegard ben ik zo blij mee en ik heb het al tegen paar van mijn maten gezegd, geef die man een basisplaats want de voetbal intelligentie en de simpelheid waarmee hij voetbald is van hoog niveau. Daarnaast moet ik echt mijn petje af doen voor Nacho, ondanks dat hij geen basisspeler materiaal is, vind ik hem een perfecte 12e man, hij is overal inzetbaar in de verdediging, zeurt nooit, is een Madridista in hart en nieren en speelt nu al 2 wedstrijden super sterk en was niet te betrappen op 1 fout. Daarnaast wil ik ook iemand anders uitlichten waar vele kritiek op hebben en dat is Vasquez. Ik begrijp de frustraties en heel vaak is dat terecht maar ook Vasquez vind ik een perfecte 13-14e man die nooit zeurt, blijkbaar heel belangrijk is in de kleedkamer en niet vies is van hard werken wat een team nodig heeft. Daarnaast speelde hij vandaag gewoon heel degelijk en gaf hij de assist. Ik weet dat Inter niet echt een maatstaaf is aangezien ze in een slechte vorm verkeren, maar ook tegen hele slechte teams hebben wij het dit seizoen zo vaak lastig gehad en was het spel niet om aan te gluren! Als wij met dit soort spel gelijkspelen of verliezen, dan heb ik er meer begrip voor want je doet er alles aan om te voetballen wat jammer genoeg heel vaak dit seizoen niet is gebeurd. Hazard is langzamerhand op de weg terug hopelijk en Zidane moet hem nu wat langer op het veld laten staan, laat hem de 80e minuut en soms een wedstrijd uitspelen dat kan alleen maar goed voor hem (vertrouwen en conditie) zijn. Naast alle positieve wil ik toch 2 spelers uitlichten waar ik echt irritaties aan over hou als ik ze zie spelen en die gewoon niet goed genoeg zijn voor Real en ook nog eens in een vorm dip zitten. Als eerst Mendy: Ik vind hem echt de zwakste schakel (noem bewust vandaag even geen Varane op) van dit Real. Hij is verdedigend wel sterk, maar aanvallend echt super slecht. Zijn aannames zijn om van te huilen, zijn balbehandeling is beschamend, hij vecht meer met de bal dan met de tegenstander en ook heeft hij totaal geen gevoel in zijn benen. Dat zag je ook bij de 1 op 1 kans tegen de keeper, je bent 2 benig je zou zeggen krul de bal in de rechterhoek of desnoods schiet hem keihard richting goal maar hij maakt de domste keuze om voor een medespeler te gaan en schiet de bal keihard richting Vasquez i.p.v. te passen. Dit soort ballen heeft hij overigens vaker gegeven de afgelopen tijd, hij kan blijkbaar geen voorzetten geven. Naast dat zie ik hem heel vaak ook de bal bij zich houden i.p.v. heel simpel door te passen/tikken waardoor hij het spel vaker vertraagd dan verspoelt en dit zijn echt dingen waar hij aan moet werken. Als hij dit niveau blijft vasthouden dan zie ik volgend seizoen graag iemand anders op de back positie. Reguillon is leuk maar moet verdedigend nog groeien en maybe dat hij dit wel doet onder Mourinho en als hij dan terug gekocht kan worden so be it. De andere speler die ik nog wil uitlichten is iemand die gewoon met Castilla mee moet trainen/spelen of in Januari verhuurd moet worden en dat is Vinicius. Het doet pijn aan je ogen als je die man ziet spelen. Hij heeft in zijn kleine 18 min al een giga counter om zeep geholpen en daarnaast kan hij zelfs een simpele pass niet geven. Ik zie het echt niet in hem zitten. Het verschil tussen b.v. hem en Rodryo is echt gigantisch, waar de 1 intelligent is, kan mee voetballen, een goede pass heeft en een neusje voor goal heeft, kan de andere alleen rennen maar zelfs dat lukt hem niet eens meer. Er moet in Januari gewoon plaats worden gemaakt en zowel Vinicius, Asensio en Isco mogen weg en haal Kubo en een jeugdspeler erbij want ik kan me niet voorstellen dat die het slechter zullen doen dan Vinicius of Isco. Perez z`n plannetje om de "next neymar/robinho" te scouten was begrijpelijk maar tot nu toe zijn van alle 3 aankopen alleen Rodrygo oke. Vinicius is tot nu toe bagger en Reinier zit soms niet eens bij de selectie van Dortmund . Nou hopelijk zetten ze de goede lijn door en ik blijf het herhalen, Casemiro , Kroos, Modric mogen echt niet meer starten, een van hun moet de veld ruimen voor Odegard en van mij is dat of Casemiro (die voetballend de afgelopen seizoen) tekort komt en super traag lijkt te worden of dat moet een Kroos zijn die ook langzamer begint te worden. Ik benoem Modric niet, want ondanks zijn 35 jaar oud blijft hij mits hij in vorm is een genot om naar te kijken en hij speelt momenteel als een van de betere.
 
recoba19
 
9
26 november 2020 om 00:20
Real is hier zwaar gemats 2 duidelijke strafschoppen bij Inter niet gegeven en Real krijgt hem wel weer mee,waarvoor is er nou een Var dan
 
xmelissa
 
3
26 november 2020 om 05:54
Meer dan prima wedstrijd van Real. Ik dacht in eerste instantie dat we in de problemen zouden komen zonder Ramos, Casemiro, Valverde, Benzema en Jovic maar niets is minder waar. Vooral de eerste helft was voetballend sterk. Die simpliciteit van Odegaard kan ik echt van genieten. Veel meer voetballend vermogen op het middenveld zonder Casemiro, maar die is en blijft toch belangrijk voor de balans. Nacho en eerlijk is eerlijk ook Vazquez lekker gebald. Vindt Nacho sowieso een goede indruk maken als de invaller van Ramos. Ook Varane niet kunnen betrappen op rare acties. Alles weer in eigen hand nu. Op naar Alaves!