Interesse in Hirving Lozano bevestigd: 'Volgen hem al sinds januari'
Donderdag, 8 augustus 2019 om 13:38

Hirving Lozano staat nog steeds hoog op het wensenlijstje van Napoli, zo bevestigt voorzitter Aurelio De Laurentiis in gesprek met ESPN. De nummer twee in de Serie A van afgelopen seizoen heeft echter meer ijzers in het vuur. James Rodríguez van Real Madrid lijkt vooralsnog de grootste concurrent voor Lozano met oog op een transfer naar Napels.

"We volgen Lozano al sinds januari", aldus de preses van i Partenopei. "We weten maar al te goed dat hij een zeer goede aankoop zou zijn voor Napoli. We volgen James Rodriguez en andere spelers als de Braziliaan Everton (van Gremio, red.) ook, maar wat mij erg bevalt aan Lozano is dat hij nog erg jong is. In tegenstelling tot James, die al meer ervaring heeft en twee keer onder Carlo Ancelotti (trainer van Napoli, red.) heeft gespeeld. Daarom biedt hij meer garanties. We moeten kijken wie het elftal het meest kan helpen."


Bekijk hierboven het transferprofiel van Hirving Lozano

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft al meerdere gesprekken met Napoli achter de rug, al heeft dat nog niet geleid tot een definitieve transfer van Lozano richting Italië. PSV vraagt volgens Voetbal International minstens veertig miljoen euro voor de aanvaller, wiens contract in Eindhoven nog vier seizoenen doorloopt. Dat lijkt geen probleem voor Napoli, dat tachtig miljoen euro wilde spenderen aan Nicolas Pépé. Lille OSC verkocht de aanvaller voor dat bedrag aan Arsenal.

Lozano lijkt in onmin te leven met trainer Mark van Bommel, wat een vertrek richting Napoli zou kunnen bespoedigen. De Mexicaan werd voortijdig naar de kant gehaald tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champion League, wat hem duidelijk niet zinde. Vervolgens werd Lozano op de bank geposteerd tegen FC Twente en volgens velen maakte de PSV-aanvaller een zeer ongeïnteresseerde indruk tijdens zijn reservebeurt in de Grolsch Veste.

Meer nieuws
   
15:30
15:30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
   
15:00
15:00
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
   
14:53
14:53
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
   
14:30
14:30
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
   
14:24
14:24
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (40)

 
Dekaaar
 
65
8 augustus 2019 om 13:52
Voor mijn gevoel heb ik dit bericht echt al tig keer gelezen..
 
psvdaclub
 
8
8 augustus 2019 om 13:54
klopt ook gewoon... zijn we er weer in getrapt
 
Charisteas_
 
11
8 augustus 2019 om 13:52
Voor 40 miljoen breng ik hem persoonlijk naar Napoli
 
psvromario
 
5
8 augustus 2019 om 14:11
Zie hem liever bij Barcelona. past perfect bij hem. zal daar minimaal 50% beter spelen dan hier.
 
messnaldo
 
41
8 augustus 2019 om 14:18
zal daar ook minimaal 95% minder spelen dan hier.
 
RonaldoC
 
0
8 augustus 2019 om 16:03
Jij ook al? Wordt druk in Napels deze zomer.
 
InkeMontana
 
36
8 augustus 2019 om 13:53
Haha sorry hoor, maar als ze hem 'al sinds januari' volgen dan zou er juist totaal geen interesse vanuit Napoli in Lozano moeten zijn. Ik heb geen idee wat Lozano in de laatste 8 maanden gedaan zou moeten hebben om de interesse van een Napoli aan te wakkeren.
 
FTBLLR
 
20
8 augustus 2019 om 14:00
Het is wel een mode dingetje nu he, om hem helemaal de grond in te boren. Ja hij zit in een vormdip (mede door blessures) en ja het is een etter. Maar je kan ook z'n positieve kanten belichten: bij PSV en bij Mexico veel en belangrijke doelpunten gescoord, supersnel en wendbaar, zeer doelgericht. Bovendien redelijk jong nog. Hij zal nog veel moeten leren, maar ik denk dat 40 miljoen absoluut geen gekke prijs is in de huidige markt. Eerder te laag
 
InkeMontana
 
25
8 augustus 2019 om 14:05
Ik weet niet precies waarom je dit op mij reageert? Ik reageer puur op het feit dat het raar is om interesse in Lozano te hebben als je hem `pas` (en dus niet `al` zoals de laurentiis zegt) sinds afgelopen januari volgt. Hij speelt juist vanaf die periode belabberd en het is ook qua stats (goals/assists) sinds die periode erg slecht. Dat hij daarvoor goede dingen heeft laten zien doet niks af aan het feit dat het raar is om als voorzitter van Napoli te zeggen dat het spel van de afgelopen 8 maanden hem blijkbaar heeft overtuigd om hem te halen. En 40 miljoen voor iemand die al 8 maanden uit vorm is, dat is zeker niet te laag, Psv moet daarmee echt in de handen knijpen mochten ze dat krijgen op dit moment.
 
dutchyntl
 
6
8 augustus 2019 om 14:10
Wat de waarde van hem is, daar denkt iedereen anders over. Heeft hij maniertjes, ja..maar daar zijn er meer van. Maar het Calimero gedrag van de PSV supporters is wel stuitend af en toe. Lozano laat he-le-maal niets zien. Dat zijn de feiten. Hij kan veel beter, dat weet iedereen ook. Maar zijn redement is 0 en dat is verdomd weinig voor zó'n getalenteerde jongen. Makkelijk op te lossen; oogklepjes af, en voetbal weer als een teamsport beschouwen. Hij is nu een vertrek aan het forceren...slecht voor PSV en voor hem?....de toekomst zal het leren.
 
Scepticus38
 
7
8 augustus 2019 om 14:43
@ftbllr "het is wel een mode dingetje nu he, om hem helemaal de grond in te boren. Ja hij zit in een vormdip (mede door blessures) en ja het is een etter. Maar je kan ook z`n positieve kanten belichten: bij PSV en bij Mexico veel en belangrijke doelpunten gescoord, supersnel en wendbaar, zeer doelgericht. Bovendien redelijk jong nog. Hij zal nog veel moeten leren, maar ik denk dat 40 miljoen absoluut geen gekke prijs is in de huidige markt. Eerder te laag " Als 40 miljoen te laag was, was hij natuurlijk al lang verkocht. Dat je die prijs laag vind, komt waarschijnlijk omdat je de Ajaxspelers als referentiekader gebruikt en dat is geen juiste graadmeter omdat er voor de Ajax speler veel meer belangstelling is en hoge biedingen zijn gedaan. En dat heeft natuurlijk te maken met de succesvolle CL campagne. Als Ajax er dit jaar voortijdig uit zou vliegen, zullen de spelers komend seizoen waarschijnlijk ook minder opleveren. Al komt er wel een EK aan waar de Europese spelers zich ook in de kijker kunnen spelen. Ajax heeft Neres gekocht voor 12 miljoen en had Lainez en Richairlison bijna binnen voor 14 tot 15. Er zijn genoeg jonge spelers met vergelijkbare kwaliteiten als Bergwijn die voor veel minder dan 40 miljoen zijn op te halen. Ter vergelijking: Robert Skov heeft vorig jaar als buitenspeler van Kopenhagen in 48 wedstrijden 31 doelpunten gescoord en heeft ook nog een flink aantal assists op zijn naam. Hij is voor slechts 9 miljoen naar Hoffenheim verkast. Ook de vraagprijs van Pavon is inmiddels tot onder de 20 miljoen gezakt. Als PSV Lozano aan Napoli weet te verpatsen voor 40 miljoen, mag de club de handen dicht knijpen. Er staat nu al maanden in de media dat Napoli is geinteresseerd in Lozano, maar inmiddels heeft de club zich al bij diverse andere clubs gemeld voor hun (buiten)spelers en bij Ajax zelfs een bod van 50 miljoen neergelegd voor Neres. Napoli is echter nog steeds niet concreet geworden en Lozano zit nog steeds bij Psv, waardoor je je zo langzamerhand wel mag afvragen hoe serieus de belangstelling voor Lozano in werkelijkheid is. Iedere keer als Napoli mistast bij een speler, komen ze bij Lozano terecht zonder echt concreet te worden, om vervolgens toch weer bij een andere speler te informeren. Daar spreekt volgens mij niet zo heel veel vertrouwen uit, eerder hele grote twijfel.
 
Musi26
 
0
8 augustus 2019 om 15:14
Is geen mode dingetje. Ik zeg van het begin af aan al (ook toen hij veel scoorde) dat hij oogkleppen op heeft. Eerst zien of hij zelf iets kan en dan pas als hij zelf is vast gelopen de bal afgeven. Hij moet leren dat voetbal een teamsport is. Indien hij dat gast doen, dan is het een goede speler.
 
FTBLLR
 
7
8 augustus 2019 om 13:54
Ik vind de zaak Lozano enigszins opgeblazen in de media, maar anderzijds ook niet bijzonder slim gemanaged door Psv. Het lijkt me haast onontkoombaar dat dit hoe dan ook resulteert in een lagere opbrengst bij een transfer.
 
TechnoBastard
 
4
8 augustus 2019 om 14:00
Ach, dat komt omdat er vanuit de media gespeculeerd wordt natuurlijk. Ja hij werd gewisseld, ja hij uitte onvrede. Hij stond er ook naast tegen Twente. Maar de rest (kan niet overweg met van Bommel) is allemaal eigen invulling!
 
Master D
 
3
8 augustus 2019 om 14:09
Oh ja het is de media die verongelijkt reageert als ze gewisseld worden. Het is de media die een van de beste spelers die PSV heeft op de bank zet en niet laat invallen ondanks dreigend en uiteindelijk puntverlies. Het is de media die ongeintresseerd op de bank zit in de wetenschap dat ze er toch niet in gaan komen. Hoe durft de media die dat ziet er ook maar een vraag over te stellen aan de trainer die weigert uitleg te geven over de inhoudelijke redenen waarom hij voor andere spelers koos.
 
Frankentime
 
1
8 augustus 2019 om 14:44
Van Bommel mag van PSV natuurlijk niet inhoudelijk reageren en het achterste van zijn tong laten zien...
 
Scepticus38
 
0
8 augustus 2019 om 15:00
Ftbllr "ik vind de zaak Lozano enigszins opgeblazen in de media, maar anderzijds ook niet bijzonder slim gemanaged door Psv. Het lijkt me haast onontkoombaar dat dit hoe dan ook resulteert in een lagere opbrengst bij een transfer. " Heeft niets met managen te maken. Een blinde kan met zijn stok zien dat Lozano uitgekeken is op de eredivisie en een transfer naar 1 van de grote competities wil maken. Dat zie je terug in zijn handelen. Maar zijn talent is hij natuurlijk niet ineens kwijt en de clubs die interesse in hem hebben, zullen hem normaliter uitvoerig gescout hebben en weten wat ze aan hem hebben. En zijn wel in staat om door zijn ongeinteresseerde houding heen te prikken en zullen vooral van dat gegeven gebruik proberen te maken om de prijs te drukken. Dat hij nog niet weg is, heeft volgens mij vooral met de prijs-kwaliteit-verhouding te maken en het feit dat voldoende goedkopere opties beschikbaar zijn met vergelijkbare kwaliteiten. Dan is 40 miljoen een fors bedrag.
 
AadHandgranaat
 
4
8 augustus 2019 om 13:55
Snel verkopen, wordt met de minuut minder waard. Heel irritant figuur ook, a la Toivonen. Hoeft ik niet meer terug te zien keren bij PSV, al zal ie dat zelf ook niet willen gok ik
 
ADRO
 
4
8 augustus 2019 om 13:56
Ik volg Lozano al sinds die bij PSV voetbalt en ik ben er de laatste tijd totaal niet gecharmeerd van
 
masterapie
 
1
8 augustus 2019 om 13:57
Zou wel leuk zijn als ze dan ook eens gaan bieden en er proberen uit te komen want deze soap begint volgens mij half Nederland ook al de strot uit te hangen.
 
InkeMontana
 
2
8 augustus 2019 om 14:01
Bij Napoli zijn ze ook niet gek. Hoe deze soap zich nu voltrekt is alleen maar in hun voordeel. De prijs kan alleen maar omlaag gaan zoals het bij Psv nu aan de gang is.
 
masterapie
 
1
8 augustus 2019 om 14:08
Klopt, maar van Bommel heeft zichzelf afgelopen weekend het ook wel lastig gemaakt. Nu je alweer begonnen bent zou je alles op alles moeten zetten om Lozano en Bergwijn te houden als je het seizoen wilt gaan redden. Dan moet je één van je - in potentie - beste spelers niet op de bank gaan zetten natuurlijk.
 
076Ray
 
0
8 augustus 2019 om 14:26
Eens, ook heeft hij Psv hier in een slechte onderhandelingspositie gezet waardoor ze de volle mep niet gaan vangen voor hem. Hoezo kapitaal vernietiging.
 
Scepticus38
 
0
8 augustus 2019 om 15:15
Inkemontana "bij Napoli zijn ze ook niet gek. Hoe deze soap zich nu voltrekt is alleen maar in hun voordeel. De prijs kan alleen maar omlaag gaan zoals het bij Psv nu aan de gang is. " Napoli is volgens mij de enige club die concrete interesse heeft in Lozano. Er lijkt dus niet al teveel belangstelling voor hem te zijn en dan is 40 miljoen geen marktconform bedrag. De vraag is in welke mate Napoli daadwerkelijk geinteresseerd is in Lozano omdat de club ondanks die interesse ook bij andere spelers heeft aangeklopt zoals Pepe en onlangs nog Neres. Het lijkt het er op alsof Napoli tot het laatste moment wil wachten om PSV zenuwachtig te maken zodat men bereid is om de prijs te laten zakken. Dat deed de club ook met Milik. Ook bij die transfer liet Napoli haar interesse blijken zonder echt concreet te worden. In de tussentijd had Ajax echter de afspraak gemaakt met de entourage van Milik dat de speler nog 1 jaar zou blijven en Ajax daarna zou meewerken aan een transfer. Daardoor kon Ajax zeggen dat Milik niet te koop was toen Napoli uiteindelijk wel concreet werd en was Napoli verplicht de hoofdprijs te betalen. Als Napoli Lozano net zo graag wil hebben als destijds Milik, acht ik de kans zeer reeel dat de club zich de komende weken alsnog bereid toont om de door PSV verlangde transfersom op tafel te leggen. Dan is het alleen nog de vraag hoeveel tijd er nog voor PSV overblijft om een vervanger te regelen, mocht dat nog de bedoeling zijn na de aankoop van Bruma,
 
Yelle
 
0
8 augustus 2019 om 15:29
@masterapie, dat lijkt me eerder andersom. Van Bommel gaat er vanuit dat hij weg gaat (dat heeft volgens mij ook zijn voorkeur) en dus bouwt hij aan zijn nieuwe team.
 
TechnoBastard
 
2
8 augustus 2019 om 14:01
Klopt. Na Ajax staat PSV nu in de media-schijnwerpers..
 
BestOrNothing1
 
2
8 augustus 2019 om 13:58
Heeft in de laatste maanden nou niet bepaald de sterren van de hemel gespeeld.
 
dutchyntl
 
3
8 augustus 2019 om 14:06
Als ze hem vanaf Januari volgen dan zou ik denken dat ze 10 miljoen wel genoeg vinden bij Napoli.
 
FC Madrilona
 
1
8 augustus 2019 om 14:08
Misschien heel raar gedacht waarom doet ajax niet gewoon een ruildeal met psv?ze ruilen Lozano voor Veltman van Leer en de Wit plus 10 miljoen. En dan kan ajax hem weer door doen aan Napoli en Mertens er voor terughalen... En ajax moet proberen . om strootmannetje proberen te halen...
 
cheesie
 
16
8 augustus 2019 om 14:18
Dat is inderdaad heel raar gedacht ja. Ik zie de laatste tijd allemaal van die onzinreacties die beginnen met ‘waarom doet Ajax niet gewoon....’ de 3 spelers die je vervolgens voorstelt voegen geen van allen wat toe aan Psv. Dat Ajax geld en een beter team heeft betekent niet dat alle clubs om hen heen voor hen moet buigen als knipmessen...
 
InkeMontana
 
13
8 augustus 2019 om 14:22
Waarom zou Ajax dat willen, waarom zou Psv dat willen ? Waarom zou Ajax in hemelsnaam Strootman willen hebben. Meest onlogische verzamelingen van voorstellen in 1 comment.
 
FC Madrilona
 
0
8 augustus 2019 om 14:34
misschien omdat ajax een breker nodig heb? EN maza tekort komt voor die positie en daarnaast is lozano gewoon top en ajax het bayern van nl is en alle top spelers in dienst wil hebben
 
TimothyAyouba
 
6
8 augustus 2019 om 15:01
Jij voegt alle one liners die de media gebruikt samen in een reactie en zet dat dan neer onder het mom van waarheid. Is echt geen draad aan vast te knopen wat jij zegt
 
InkeMontana
 
0
8 augustus 2019 om 16:53
Strootman is een waardeloze speler, lozano totaal geen speler die bij Ajax past en psv gaat niet akkoord met die 3 speler + 10 miljoen. Nogmaals: je comment gaat echt nergens over??
 
Yelle
 
1
8 augustus 2019 om 15:32
Ik ben blij met je komische noot vandaag. Eerst die opstelling van Ajax met Eriksen erin, nu deze weer... Meestal zijn trollen vermoeiend en irritant, maar jouw reacties toveren telkens weer een glimlach op mn gezicht. Ik zou er trouwens wel voor tekenen, voor deze deal.
 
frietmet
 
2
8 augustus 2019 om 16:05
Misschien heel raar gedacht waarom doet PSV niet gewoon een ruildeal met Ajax? Ze ruilen tadic voor lukassen, ruiter en ramselaar plus 10 miljoen. En dan kan PSV hem weer door doen aan Barcelona en Messi er voor terughalen... en PSV moet proberen. om modricje proberen te halen...
 
Sanderr
 
0
8 augustus 2019 om 16:26
Ik heb gewoon pijn aan mijn ogen gekregen na het lezen van jouw comment. Doe eens niet!
 
Musi26
 
0
8 augustus 2019 om 15:11
Het gerucht gaat dst de scout van Napoli sinds januari zijn bril kwijt is. Zonder gekheid; loazono presteert al een hele tijd niet en speelt alleen voor zichzelf. Als hij in teambelang gaat denken, dan heb je een goede speler aan hem.
 
gomes1psv
 
0
8 augustus 2019 om 19:16
God wat wordt ik moe van dit gezeur zeg. Sinds januari worden we ook doodgegooid met belangstelling voor Lozano. Wees niet zo checken en vraag die vrouw ten dans Napoli... Echt treurig hoe veel clubs gewoon niet doorpakken maar blijven verzanden in loos geflirt. Het doet de speler weinig goed. Die krijgt steeds minder tijd om in te passen wanneer hij uiteindelijk gekocht wordt.