Internazionale doet zaken met Valencia en strikt gewenste rechtsback
Dinsdag, 22 augustus 2017 om 17:18

Geoffrey Kondogbia maakte maandag al de overstap van Internazionale naar Valencia en dinsdagmiddag is duidelijk geworden dan João Cancelo de omgekeerde weg zal bewandelen. I Nerazzurri laten via hun officiële kanalen weten dat de Portugees dit seizoen van de Spanjaarden wordt gehuurd.

Inter heeft daarnaast een optie tot koop weten te bedingen op Cancelo, die vrijdag op Instagram al vooruitliep op zijn vertrek uit de sinaasappelstad: "Bedankt voor alles Valencia. Jullie zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik wens jullie het beste!", schreef hij nadat hij eerder op de avond in tranen het veld van het Mestalla had verlaten.

Cancelo verruilde Benfica in 2015 definitief voor Valencia, nadat hij eerder al een seizoen op huurbasis voor de Spanjaarden speelde. De rechtsback speelde sindsdien 91 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 9 assists. De Portugees international is na Borja Valero, Daniele Padelli, Facundo Colidio, Dalbert, Milan Skriniar en Matías Vecino de zevende nieuwe aanwinst voor de Italianen.

Meer nieuws
   
09:38
09:38
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
4
   
09:15
09:15
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
87
   
08:47
08:47
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
23
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
15
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
34
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
BenficaAjax1
 
11
22 augustus 2017 om 17:25
Superback die deze stap verdiend heeft. Geniet ervan interisti
 
ModricMagic
 
6
22 augustus 2017 om 17:26
Inter heeft eindelijk een goeie back binnen hoor. Cancelo vind ik een goeie back en was denk ik klaar voor de volgende stap hopen dat hij de jarenlange rechtsback van Inter gaat worden.
 
VCF-LosChe-VCF
 
0
22 augustus 2017 om 23:01
Stap hogerop? Inter speelt ook geen Europees voetbal en is nu ook subtop in Italie.
 
TudoPassa
 
4
22 augustus 2017 om 17:51
Heerlijke speler, maar wat veel mensen soms lijken te vergeten is toch dat Joao Cancelo heel vaak rechtsbuiten speelt, eerder dan rechtsback. Deze jongen heeft enorme aanvallende kwaliteiten maar zal toch serieus verdedigend beter moeten worden om een échte toprechtsback te worden in mijn ogen. Veel succes in ieder geval, goeie aankoop/huur Inter!
 
VCF-LosChe-VCF
 
0
22 augustus 2017 om 23:00
Stond zelden rechtsbuiten bij Valencia maar gewoon rechtsback. Aanvallend is het inderdaad goed maar verdedigend is het gewoon zwak geweest.
 
Benzema20
 
5
22 augustus 2017 om 18:12
Lekkere aankoop zeg . Zat er al een tijdje aan te komen . Maar wat ik me afvraag is hij nou meer en rechtsback of rechtsmodden. Was bij Benfica volgens mij en back maar speelde bij Valencia vaak op de rechtsbuiten/midden . Dus vraag me af waar hij gaat Spelen . Mocht hij op rechts midden gaan spelen dan zou ik Aurier nog graag zien komen . En hopelijk komt ook Mangala snel en wie weet toveren ze nog iets leuks uit de hoge hoed . Nog even offtopic maar misschien wel leuk voor de Serie A volgers . Afgelopen weekend maakte bij Genoa de pas 15 jarige Salcedo zijn debuut . Is die niet de jongste speler ooit in en topcompetie . Raar dat er geen klein artikeltje van is gekomen
 
SergioSimbula
 
0
22 augustus 2017 om 19:52
Vele juventini zullen het jammer vinden dat hij niet naar ons is gekomen, maar dat is een weloverwogen keuze van het bestuur. Het is niet zo dat ze deze strijd hebben verloren van Inter. Het feit dat men Dani Alves zonder mokken liet gaan is daar ook een bewijs van. Beide spelers zijn nl super aanvallend ingesteld en bij beiden is het verdedigende aspect de mindere kant. En Juventus heeft heel duidelijk de keuze gemaakt om voor vleugelaanvallers te gaan (Douglas costa, berna, cuadrado behouden en mandzu). Maw daarom is het handiger dat daarachter een back staat die ook echt goed kan verdedigen en niet ook blind naar voren loopt. Links staat bovendien ook al Alex sandro die graag naar voren loopt (maar verdedigend ook zeker zn mannetje staat). Uiteraard zal ik het jammer vinden als blijkt dat deze Cancelo nu echt wereldtop gaat worden. Maar in dat geval feliciteer ik de Interisti. Sowieso goed te zien dat , iig op papier, de traditioneel grote clubs in Italië zich weer goed versterken.
 
Kippigekees
 
1
22 augustus 2017 om 21:19
Toen ik de titel las dacht ik dat ze Valencia van Man Utd hadden gehaald..
 
VCF-LosChe-VCF
 
0
22 augustus 2017 om 22:57
Vond persoonlijk dat hij er niet alles uit heeft gehaald en een beetje overschat wordt. Vorig seizoen was hij vaak tweede keus achter Montoya die het toch beter deed voordat hij geblesseerd raakte.