'Interview slaat in als een bom: Ten Hag en co snappen niets van Ronaldo'
Maandag, 14 november 2022 om 10:24

Erik ten Hag en de spelers van Manchester United zijn 'enorm teleurgesteld' over het interview dat Cristiano Ronaldo aan Piers Morgan gaf. De manier waarop de Portugees zich uitsprak en vooral de timing van het interview zijn heel slecht gevallen bij zowel zijn trainer als medespelers. Volgens journalist Kaveh Solhekol van Sky Sports hoorden zij vlak voor de terugvlucht naar Manchester na het duel met Fulham pas van het interview.

Na de 1-2 gewonnen Premier League-wedstrijd tegen Fulham in Londen, keerden de selectie en staf van the Red Devils zondagavond terug naar Manchester. In het interview dat Ronaldo gaf aan verslaggever Morgan haalde hij hard uit naar Ten Hag en de club. De vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar liet onder meer optekenen dat hij geen respect heeft voor zijn huidige trainer en dat hij zich verraden voelt door United. Ook voormalig ploeggenoot Wayne Rooney en ex-trainer Ralf Rangnick kregen er flink van langs.

Volgens Solhekol gaat de club alle opties af met betrekking tot Ronaldo's toekomst in Manchester. Naar alle waarschijnlijkheid lijken de dagen van de Portugees op Old Trafford geteld. "Het bestuur en ook zijn medespelers begrijpen niet waarom Ronaldo heeft gezegd wat hij heeft gezegd. Ze zijn enorm teleurgesteld dat hij de club, zijn manager en teamgenoten op deze manier zou minachten", zo schreef Solhekol op Twitter.

Ronaldo kreeg afgelopen donderdag al van Ten Hag te horen dat hij tegen Fulham niet in de basis zou staan. Wel zou hij tot de selectie behoren voor het uitduel. Na dat nieuws meldde CR7 zich ziek bij de club. "Ondanks alle gebeurtenissen de afgelopen maanden rondom de Portugees, is er niemand bij de club die ooit een kwaad woord over Ronaldo heeft gesproken of geen respect naar hem heeft getoond", weet Solhekol. "Zelfs niet nadat hij afgelopen zomer om een vertrek had gevraagd en zelfs niet eens nadat Ronaldo weigerde in te vallen in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur." Een winters vertrek lijkt nu de enige oplossing voor de aanvaller. Afgelopen zomer was er geen club die met hem in zee wilde gaan.

Volgens The Telegraph komen er maandag enkele kopstukken van de club bij elkaar om te praten over het lot van Ronaldo. Bij dit gesprek is Ten Hag aanwezig evenals voorzitter Richard Arnold, directeur voetbal John Murtough en clubeigenaar Joel Glazer. De krant schreef ook dat een goed geïnformeerde bron heeft laten vallen dat sommige spelers 'geen traan zullen laten' als de Portugees vertrekt. Zijn woorden en acties zouden een 'destabiliserende' werking hebben op de ploeg.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
   
23:48
23:48
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
   
23:36
23:36
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
   
22:55
22:55
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
64
   
22:53
22:53
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (174)

 
fceindhoven030
 
208
14 november 2022 om 10:27
Egoïstisch naar mannetje is het. Alles moet om hem draaien. Voorheen was ik een grote fan van Ronaldo, maar zijn acties van dit seizoen zijn onbegrijpelijk voor mij.
 
IkWeetAlles11
 
36
14 november 2022 om 10:32
Hij zal wel snappen wat de gevolgen zijn maar het maakt hem niet meer uit. Hij speelt het WK nog en dan zal wel naar de VS gaan als een club daar zo gek is om zijn salaris te betalen. Als club moet je hem de hoogst mogelijke boete opleggen en dat zo vaak mogelijk. Als hij niet wegkomt dan lekker met een jeugdelftal laten meetrainen. Niet op komen dagen? Weer de hoogst mogelijke boete.
 
Smatske
 
162
14 november 2022 om 10:40
Het zou mij niets verbazen als die nergens meer aan de bak gaat, dat hij het na het wk voor gezien houdt. Btw. Weet iemand waar onze vriend Aqua is? Ben al sinds gister avond met smart aan het wachten op een reactie, maar nog niks helaas. Staat die hier maanden lang Ronaldo's spreekwoordelijke konthaar te vlechten en when shit hits the fan is die er niet om zijn gedrag goed te praten...
 
Gmeeuw
 
60
14 november 2022 om 10:46
Aqua heeft een diepe duik genomen in Ronaldo en is nog steeds herstellende van wat hij allemaal tegen is gekomen. Denk dat hij wel een paar weken, zoniet maanden nodig heeft.On: ik denk dat Ronaldo nog geen afscheid kan nemen can zijn status en dat zijn bewijsdrang enorm getriggerd is door deze situatie. Denk dat ie naar Sporting of anders de VS gaat
 
Japie_Krekel
 
25
14 november 2022 om 11:45
Ik geloof er weinig van dat de spelers hiervan wakker liggen. Dat het voor Ten Hag die expliciet wordt genoemd in het interview klote voelt dat kan ik me zeker voorstellen
 
 
56
14 november 2022 om 12:48
Ik weet niet of The Green Goblin nou de beste bron van levenslessen is. En Ronaldo is ook niet echt Spider-man.
 
Japie_Krekel
 
6
14 november 2022 om 17:08
Inderdaad. Als pakweg een Bergwijn had gezegd ik heb geen respect voor Schreuder dan had iedereen hem toegejuicht
 
Dutchthrones
 
2
14 november 2022 om 18:40
Dat stukje over respect, ala. Maar hij laat zich wel enorm kennen met zijn opmerking richting Rooney. Hij is 1 van de grootste allertijden. Maar met zulke opmerkingen ga je geen respect afdwingen.
 
Onside
 
38
14 november 2022 om 10:35
Hij denkt nog altijd een wereldvoetballer te zijn, maar dat is die bij lange na niet meer. Dit is die zeker wel geweest, zelfs een uitzondering onder de wereldvoetballers. Had zijn rol bij United moeten accepteren, afbouwen bij een minder team of moeten stoppen. Dit geeft toch een smet op zijn uitzonderlijke carrière.
 
kralla93
 
71
14 november 2022 om 10:38
Ronaldo grootste fout in ze carrière is real madrid verlaten
 
nederland79
 
65
14 november 2022 om 10:48
Of t was heel goed gezien van perez. Nog even veel te veel geld vangen en afscheid nemen van hem voordat hij een probleem werd
 
Clarkkent2
 
99
14 november 2022 om 11:04
Perez is de enige man in topvoetbal die de kunst verstaat van op tijd afscheid nemen van vedettes. Kreeg de strontkar overzich heen bij Raul, Guti en Casillas...had ie goed gezien. Daarna begreep niemand Cristiano voor 90 miljoen naar Juve. Had ie goed gezien. En laatst nog Sergio Ramos op het juiste moment. En dat terwijl hij het bij Modric, Benzema en Kroos de andere kant ook goed ziet, daar zat nog genoeg in....
 
R.madridista
 
12
14 november 2022 om 11:21
Mensen zeggen dat Perez legendes niet respecteert… Maar hem niet op zijn woord geloven over zijn dochter zou hij nooit doen. Desondanks 50/50 interview, waarbij hij hele goede dingen aanstipt (en de eigenaren eigenlijk terecht te kakken zet), het voor zichzelf opneemt over de pre-season, maar aan de andere kant met respectloze en onnodige opmerkingen komt over Rooney en Rangnickz
 
araujo4
 
17
14 november 2022 om 12:15
Vind dit alles behalve 50/50. Had enorm veel respect voor Ronaldo maar na dit interview vind ik het echt een natte dweil.
 
kralla93
 
3
14 november 2022 om 14:22
@nederland79 perez bood ronaldo aan om te blijven. Het is ronaldo die zelf weg wou.
 
Periquito
 
5
14 november 2022 om 17:04
Waarom ? Omdat hij zijn mening geeft ? En die mening past niet in jouw straatje ? Iedereen ziet toch dat Ronaldo weggepest werd bij United. Hij geeft gewoon zijn mening. En dat vind ik juist goed.
 
fred-manred
 
37
14 november 2022 om 10:49
Het is onvoorstelbaar zo leek het. Maar als je die familie ziet en Ronaldo zelf, lijkt het gewoon op een tokkie zonder enige vorm van zelfreflectie. Was ook ooit fan, maar de charme heeft hij al tijden geleden verloren. Leek allemaal om hem te draaien en hier is het bewijs. Hoop dat zijn WK droom in de poulefase uiteen spat en dat hij lekker naar de MLS verdwijnt.
 
 
45
14 november 2022 om 10:49
Een van de beste voetballers ooit maar ook een van de sneuste figuren die ooit op een voetbalveld heeft gestaan
 
AFC-BusbyBabe
 
12
14 november 2022 om 11:08
Ik begrijp je mening en vind ook dat Ronaldo zich altijd profecioneel op had moeten stellen. Dat heeft ten Hag ook gedaan. Ik ben met niet alles eens wat Ronaldo heeft gezegd. Maar het grotendeel heeft hij wel gelijk en dat is dat de club erg slecht gerund wordt door mensen die alleen maar uit zijn naar geld, niet om de club beter te maken. Dit is te zien in de ingaande en uitgaande transfers en hoe de faciliteiten van de club en stadion zijn. Onder SAF was het de grootste club. In 10 jaar tijd zijn Liverpool Arsenal en City ze voorbij gestreefd. Waarbij Chelsea meer prijzen heeft gewonnen. Die uitspraken zijn imo wel groots met hopelijk investeerders die dit op gaan pakken. Die Glazers moeten opzouten. Die maken United kapot. Er zijn niet voor niets protesten geweest. En Ronaldo komt er nu ook voor uit.
 
JizZzy
 
15
14 november 2022 om 11:10
Misselijke vent die Ronaldo inderdaad, altijd al dat gevoel gehad en nu komt het echt heel duidelijk naar voren. Verstappen gisteren trouwens ook, wat kunnen mensen in je achting dalen door zulke fratsen, bah.
 
TechnoBastard
 
5
14 november 2022 om 16:19
Klopt Jizzy. In geval van Verstappen ben je dan geen grote kampioen, maar echt een heel klein ventje. Zonde ook, want al zeggen ze van wel: dat gaat nooit meer goedkomen tussen Perez en Max. En dat voor een plek terugvallen nadat je al kampioen bent!
 
ajaxglobal
 
10
14 november 2022 om 11:34
Gewoon even half jaartje laten banken, daarna wil niemand hem meer. Elke dag trainen bij de beloften. Zorgt gelijk voor wat ruggengraat, daar kan hij de rest van zijn leven ook nog wat mee....
 
Vernon
 
8
14 november 2022 om 12:14
Ben blij dat je het ziet voor wat het is. Er zijn er ook die nog steeds blind achter hem aan lopen. Echt bizar hoe hij zich opstelt.
 
Young_Boss
 
7
14 november 2022 om 12:29
Lekker makkelijk om Ronaldo als Egoist te beschilderen. Het is duidelijk dat Ronaldo hoe dan ook had moeten vertrekken in de laatste transfer periode. Als je weet als Manager geen gebruik wil maken van hem kan je simpel weg een speler met zijn statuur niet zo behandelen, hou je hem dan MOET hij spelen. Nu verneder je hem alleen maar om hem aan de kant te houden en te laten trainen jeugd elftallen. Denk dat beide partijen van fout zitten, maar Ronaldo had hoe dan ook nooit meer voor Man U moeten spelen
 
Vernon
 
12
14 november 2022 om 14:24
@young boss Hij geeft nu iedereen en alles de schuld. Egoisme lijkt me daarom geen vreemd verwijt. Narcisme wordt zelfs veel gezegd hier. De manager heeft hem gebruikt, zelfs nadat hij weigerde te spelen. Geen enkele manager heeft een plicht om iemand op te stellen. Ook bij CR7 niet. We weten niet precies wat er achter de schermen gezegd en beloofd is. Maar wat er voor de schermen gebeurt, wijst toch allemaal op fouten bij CR7. Nadat hij weer bij het team kwam zei hij dat hij altijd prof was, en nog iets over de "heat of the moment" die er niet was. En nu dit weer. Hij zegt gewoon wat hij wil wanneer het hem handig uitkomt. Weinig vertrouwenwekkend. Ten Hag daarentegen heeft nog niks gezegd waar ook maar enige speld tussen te krijgen is.
 
Young_Boss
 
1
14 november 2022 om 18:07
De Manager gebruikt hem puur voor de B wedstrijden zoals EL wedstrijden tegen FC Bal op het dak. Maar voor de belangrijke competitie wedstrijden staat hij der gewoon naast. Een speler met zijn staat van dienst hoort niet te strijden voor zijn plek, hij hoort de onbetwiste nummer 1 te zijn zonder discussie. Ten Hag behandeld hem als een jeugd speler die moet strijden voor ze plekje, in mijn ogen onacceptabel. Als speler word je beïnvloed door je management en omgeving, zijn uitspraken. Nadat hij weg liep na de kleedkamer was het voor hem duidelijk dat hij der klaar mee was. Ten Hag houdt voet bij stuk maar is in mijn ogen gewoon de grote verliezer als je een speler als Ronaldo op deze manier behandeld. grote smet op zijn carriere. Hopelijk krijgt hij op het WK kans op eerherstel
 
jonkero
 
2
14 november 2022 om 13:11
Mag hopen dat ETH en co hem nu gewoon laten gaan in de winter. Zorgt alleen maar voor onrust in de selectie, heb je he-le-maal niets meer aan. Denk ook niet dat er nog een Europese "top" club is die CR7 binnen gaat halen. Lekker naar USA of Qatar lijkt me voor hem
 
blink182
 
6
14 november 2022 om 15:04
Nou ja ego en naar mannetje… dat weet ik niet. Een verhaal heeft altijd twee kanten. Jij en ik weten natuurlijk niet alles. Cr7 heeft vaak genoeg zn slechte kant late zien, hij zal niet altijd gelijk hebben, maar er is een reden waarom hij dit zegt. Utd als club is alles behalve heilig. Wat mij betreft zijn allebei schuldig.
 
ConchaEspina
 
0
14 november 2022 om 15:51
Qua prestaties is er weinig op aan te merken op Ronaldo (spreek dan vooral over Real periode). Maar wat zijn persoon betreft kon je toch meermaals je wenkbrauwen fronsen. Hij heeft nu eenmaal een gigantisch ego (wat niet per se een probleem hoeft te zijn), maar daarbuiten blijft het gewoon een meerderjarig klein kind. Ook die familie, voornamelijk de zus, die dan met non-argumenten probeert op te komen. Enfin Cristiano heeft zo een fantastische prestaties neergezet dat je je afvraagt waarom ze op die bepaalde kritiek ingaan. Bewieroken mag, bekritiseren niet. Laat dat toch aan je voorbijgaan. Het einde van zijn carriere gaat in zekere mate zijn fantastische prestaties overschaduwen en dat heeft meer te maken met hoe hij reageert op de kritiek dan de kritiek zelf. Met Cristiano en zijn persoonlijkheid denk ik dat het gewoon heel moeilijk wordt om op een mooie manier te eindigen. In die optiek ben ik er niet rouwig om dat hij op het juiste moment vertrokken is bij Real. Wat Real Madrid betreft althans.
 
blink182
 
2
14 november 2022 om 16:50
Dat CR7 een groot ego is, klopt. Dat hij egoïstisch kan zijn, ja zeker wel, bij Real was hij ook zo.. toen Modric de ballon d’or had gewonnen bijv. Maar ik vind CR7 niet egoïstisch bezig (nu), hij zegt wat hij voelt. Heb hem vaak genoeg bekritiseerd maar bij deze vind ik dat hij zijn mening mag verkondigen. Hij kampte ook met depressie (doctor Peterson had hem moeten helpen). Maar goed.. Hij speelt niet eens dus denk niet dat Utd slecht zal presteren door zijn uitspraken.
 
RedDevilGaz
 
160
14 november 2022 om 10:28
Het is ook gewoon klaar nu. Ronaldo was mijn jeugdheld en ik heb hem lang verdedigd, maar dit gaat echt te ver. Wat hij zei over zijn overleden kindje en zieke dochter vond ik natuurlijk niet prettig om te lezen en als hij denkt dat de club niet achter hem stond, kan dat zo zijn. Maar dat staat compleet los van het feit dat je huidige trainer openlijk kleineert, je vorige trainer (ragnick) onnodig beledigd en een oud-teamgenoot op zijn uiterlijk beoordeeld?! Ronaldo moet weg deze winter. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen.
 
Mr_knowledge
 
12
14 november 2022 om 10:33
Inderdaad wel jammer dat hij er zo mee omgaat. Terwijl juist nu ManU (ondanks soms matige wedstrijden) blijft winnen. De grote vraag is, wie wilt hem nog in zijn team? Of was dit zijn last dance?
 
VitesseASR
 
23
14 november 2022 om 10:36
Hij is bij Vitesse van harte welkom in ieder geval.
 
trodat4030
 
49
14 november 2022 om 10:41
Die stapt beledigd van het veld als hij ziet dat niet alle stoeltjes bezet zijn, dat tast zijn eer aan.
 
JoshuaK_
 
3
14 november 2022 om 10:59
De trainer van Sporting heeft (in tegenstelling tot eerdere geruchten) aangegeven dat Ronaldo meer dan welkom is, dus als hij qua salaris significant inlevert heeft hij in ieder geval nog een club van niveau waar hij terecht kan.
 
Zaza62
 
0
14 november 2022 om 11:00
Effe kappen nou
 
Emilio Estevez
 
17
14 november 2022 om 10:37
Vooral bijzonder hoe je zo weinig zelfkritiek kan hebben terwijl je zoveel hebt bereikt. Toch wel kinderachtig.
 
CaykurRizespor
 
29
14 november 2022 om 10:37
Het is eerder dat onze droge Tukker is begonnen met kleineren van Ronaldo toch? Wie kaatst, kan de bal verwachten imo. En al helemaal met zo een vedette in je ploeg.
 
Jiren
 
100
14 november 2022 om 10:42
Wanneer begon Ten Hag met kleineren? Hij is simpelweg niet goed genoeg, zit volledig terecht op de bank. Jammer voor Ten Hag dat elke topclub (en subtop club) in Europa hem volledig negeerde deze zomer, anders was Ten Hag al deze drama bespaard gebleven.
 
Ewoud
 
54
14 november 2022 om 10:43
Hebben Rooney en Ragnick hem ook gekleineerd dan?
 
Trissy
 
62
14 november 2022 om 10:45
Hoezo is Ten Hag begonnen met kleineren? Ronaldo heeft de gehele zomer openlijk lopen leuren bij andere clubs, omdat hij niet meer bij United wilde spelen. Hij heeft daardoor de voorbereiding niet of nauwelijks meegemaakt en dan is het heel normaal dat Ten Hag hem niet meteen opstelt.
 
CaykurRizespor
 
23
14 november 2022 om 10:47
Door hem ca 40 min lang warm te laten lopen is het mee begonnen. Zo ga je niet met een speler van zijn kaliber om. Deze jongen heeft de club zoveel gegeven, en menig andere clubs en voetballiefhebbers, deze gast kun je niet als een 19 jarige snotaap behandelen, that`s it! Dat hij geen basisspeler meer is, is een andere discussie.
 
nederland79
 
46
14 november 2022 om 10:51
Al ver voor die wedstrijd had hij het allang zelf verpest. Dus om daar over te beginnen voegt weinig toe
 
rickylate
 
2
14 november 2022 om 10:56
Eigenlijk niet jammer want dit bewijst het gelijk van Ten Hag
 
Ajajajajax
 
36
14 november 2022 om 10:58
Ben ik niet met je eens man, Ronaldo is net als zijn teamgenoten ‘gewoon’ een voetballer. Bewezen diensten in het verleden geven geen garantie voor de toekomst in deze, of om er nog maar 1 in te gooien: je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Dus Ronaldo als napoleon behandelen omdat het Ronaldo is past er bij mij niet in. Hij moet net als alle andere zichzelf constant bewijzen, laten zien dat hij de beste is met z’n voeten en niet huilen als een 37e jarige baby.
 
CaykurRizespor
 
9
14 november 2022 om 11:20
Ajajajax, had een Ancelotti of een Guardiola dit zo aangepakt? Echt niet? Die hebben wel iets meer "feeling" en "klasse" hoe je met zo`n situatie om moet gaan. Een andere vraag, wat was er gebeurd als de speler in kwestie geen Ronaldo maar Ibrahimovic heette?? Ibra kennende, die had onze kale Tukker, geloof me maar, letterlijk het stadion uitgeschopt.
 
 
43
14 november 2022 om 11:47
Owja dat hebben we natuurlijk gezien bij Barca toen Guardiola Zlatan niet meer hoefde.
 
KUIJTTHEBEST
 
6
14 november 2022 om 12:02
Ibrahimovic is geen klein verwend kind zoals Ronaldo, maar een volwassen man. Die was hier normaal mee omgegaan.
 
Sirius
 
17
14 november 2022 om 12:06
Het kleineren? Sinds het einde van het seizoen heeft Ronaldo er alles aan gedaan om weg te komen (toen was Ten Hag er nog niet eens) en vervolgens verstoorde hij het teamproces al heel erg snel en deed dat meerdere malen. Vervolgens vage berichten op social media met als klap op de vuurpijl dit interview. Dan zwijgen we nog maar even over het feit dat hij werkelijk geen knikker raakt buiten 1 of 2 EL wedstrijdjes. Nee, Ronaldo is gewoon een verwende narcist die de realiteit niet onder ogen kan zien en maar om zich heen aan het slaan is om niet in de spiegel te hoeven kijken.
 
London Calling
 
11
14 november 2022 om 12:28
@caykurrizespor Ancelotti had Ronaldo met dit gedrag waarschijnlijk in de zomer al uit de selectie gezet en zijn contract laten ontbinden. Guardiola en Zlatan in hetzelfde voorbeeld gebruiken getuigd niet van veel historische kennis aangezien die elkaar ook niet kunnen luchten of zien nu hun minder geslaagde huwelijk bij Barcelona.
 
CaykurRizespor
 
3
14 november 2022 om 12:43
London, ik zeg natuurlijk niet dat Eric debet is aan alles rondom onze Portugese vriend maar mij gaat het enkel en alleen om dat ene gevalletje mbt het warmlopen. Natuurlijk valt over zijn gedrag e.e.a. op te merken maar vergeet niet dat we het hier hebben over 1 v/d besten ooit. Zowat de gehele voetbalwereld heeft jarenlang aan z`n voeten gelegen met alleen maar ja-knikkers om zich heen, wat had je dan verwacht? Denk dat het besef (nog) niet bij hem doorgedrongen is, dat hij niet de oude Ronaldo is. V.w.b. de vergelijking Zlatan/guardiola: ja dat verhaal ken ik, heb zelfs het boek gelezen. Dat het geen vrienden waren is iedereen bekend maar voor zover ik weet heeft Pep Zlatan nooit denigrerende dingen laten doen zoals 40m warmlopen. Had Ibra nooit gepikt! Ken je ook het verhaal van de kleedkamer tussen Pep en Ibra over die vuilnisbak?
 
Schop1989
 
7
14 november 2022 om 12:58
Guardiola Eto`o? Van Guardiola`s onkunde met sterspelers zijn nog wel meer voorbeelden en dan hebben we het over een toptrainer. Vind je invalshoek, de sterspelers moeten respect krijgen van trainers en helemaal nobody trainers wel grappig. Dat is precies waar het tegenwoordig fout gaat. Spelers moeten allereerst respect hebben voor de trainer lijkt mij. Het is ook niet zo of Ronaldo oh zo respectvol was richting Ten Hag. 40min warmlopen en dan die string zo diep in je bilnaad voelen dat alles gerechtvaardigd is? Haha sorry, maar wat voor professional ben je dan? Zijn uitspraak over Ragnick zegt ook genoeg, hij kent hem niet dus hij krijgt geen respect? De hele reden dat Ragnick faalde was omdat de speler geen respect hadden, sterspelers niet aangepakt werden en het respect nog verder ondermijnde. Ze krijgen giga bedragen, maar kunnen zich niet als echte werklui gedragen en gewoon hun werk goed te doen. Als je 10 mil krijgt en de baas zegt spring, dan spring je ....
 
Soccerfan_1
 
6
14 november 2022 om 13:11
Hij heeft maar te doen wat zijn trainer wil. Daar krijgt hij miljoenen voor. Als je dan 40 minuten moet warmlopen, dan loop je 40 minuten warm. Daar ga je niet dood aan. Daar krijg je tonnen euro's per week voor betaald namelijk. Tis niet dat hij een dag lang moet schoffelen bij 35 graden.
 
AFC-BusbyBabe
 
5
14 november 2022 om 11:10
Ik vind die uitspraken ook veel te ver gaan. Ronaldo heeft al iets anders gevonden anders had hij dit niet naar buiten gebracht. Aan de andere kant...wat hij zegt hoe slecht de club gerund wordt heeft hij wel gelijk. En daar wordt nu wel makkelijk overheen gepraat.
 
Heiky
 
1
14 november 2022 om 14:50
Die club werd al slecht gerund toen hij terugkwam dus dat is geneuzel achteraf.
 
Vernon
 
0
14 november 2022 om 12:42
Dat kan inderdaad zo zijn, te weinig steun van de club. Maar ik heb de nare bijsmaak dat hij die situatie nu misbruikt om zoveel mogelijk om zich heen te slaan. Als je ziet dat hij werkelijk alles aangrijpt, dan lijkt dit er ook bij te horen. Bah.
 
ModricMagic
 
58
14 november 2022 om 10:30
Het is klaar met Ronaldo bij United. Zou het als trainer nooit accepteren als je dit midden in het seizoen gaat lopen zeggen. Het team gaat boven alles en dus ook boven meneer Cristiano Ronaldo. Zelfs als die geen club meer vindt zou ik hem uit de selectie zetten tot het einde van het seizoen. Zo iemand kan je er gewoon niet meer bij hebben.
 
InkeMontana
 
14
14 november 2022 om 10:43
Gaat ook 100 procent zo zijn. Geen trainer kan dit natuurlijk over zijn kant ga laten gaan in verband met geloofwaardigheid voor de hele selectie. Dus of Ronaldo vindt een nieuwe club in de winter of hij zal het hele seizoen buiten de selectie zitten. Ik denk bovendien dat de hele selectie ook niet meer op Ronaldo zit te wachten, die heeft zich echt onmogelijk gemaakt. Waar een grote speler al klein in kan zijn
 
TakeMeHome
 
2
14 november 2022 om 12:55
Ik zou persoonlijk de beste man nu bij de club houden & schorsen. Ga maar thuis tribune klantje spelen & lekker met je reet op de bank wedstrijden kijken bij de club(s) waar je graag had gespeeld, vuile RAT!
 
EredivisieAjax
 
17
14 november 2022 om 10:31
Heel jammer en precies niet wat United nodig heeft. Hoop dat hij na het WK elders aan de bak gaat. Off topic: Is Schreuder al opgestapt of ontslagen ?
 
InkeMontana
 
9
14 november 2022 om 10:45
Van Ronaldo af zijn is juist wel wat United nodig heeft en dit bewerkstelligd dat in ieder geval wel
 
Superman123
 
1
14 november 2022 om 12:10
Dit is precies WEL wat United nodig heeft. Zonder Ronaldo staat het team veel beter en presteren ze echt als een team. Dit interview komt WEL op het juiste moment, want ze hebben nu het WK. Dus even tijd om alles te laten bezinken en daarna rustig door te gaan zonder Ronaldo. Ronaldo is echt een hele vervelende jongen geweest tot nu toe voor United. Wilde meteen de basis in na de hele voorbereiding gemist te hebben. Presteert niet, maar wilt wel alles.
 
AFC-BusbyBabe
 
0
14 november 2022 om 14:10
Of juist wel wat United nodig heeft. Eer United weer moet spelen is dit weer over gewaaid. Ergens wel jammer want zijn statement over de eigenaren moet aangewakkerd blijven. Ben benieuwd hoe spelers als Bruno en Dalot het WK met hem ingaan. En als hij tegen "De slager van United" komt te spelen.
 
consy
 
25
14 november 2022 om 10:32
Echt een verschrikkelijk figuur die je zo snel mogelijk dient te verwijderen uit de selectie. Voegt sportief ook helemaal niks meer toe waardoor die keuze eigenlijk vrij makkelijk is. Weg ermee, een gevallen held is het.
 
IceThee
 
23
14 november 2022 om 10:35
Wat een treurig einde van een fenomenale carrière van een net zo fenomenale voetballer. Het was afgelopen zomer al super pijnlijk toe hij iedere week riep dat hij perse weg wilde, en vervolgens er geen enkele club kwam die hem wilde oppikken. Het hele seizoen is hij al extreem matig (zo eerlijk moeten we zijn), en nu geef je alles en iedereen de schuld behalve je zelf. Zelfs Rooney heeft het nu gedaan, terwijl hij daar letterlijk niets mee te maken heeft. Nee, had onwijs veel respect voor de voetballer en mens Ronaldo, maar hoe deze soap al maandenlang speelt is treurig en ik zie dit interview als een enorm dieptepunt van een legendarische carrière die dreigt uit te gaan als een nachtkaars.
 
VitesseASR
 
9
14 november 2022 om 10:39
Als je als grote man wordt gehaald, verwacht je ook dat de club veel vertrouwen in je heeft en je veel gaat spelen. Als je het ego hebt wat Ronaldo heeft is dit heel moeilijk te verkroppen, iets wat veel mensen niet begrijpen helaas.. Een ego hebben is normaliter iets dat als negatief wordt gezien, maar als je hebt gepresteerd zoals hij dit de afgelopen 10 jaar heeft gedaan, heeft hij in mijn ogen daar alle recht toe. Ik denk dat met name het stuk communicatie tussen EtH, de club en Ronaldo beter had gemoeten om dit te voorkomen, dit verhaal kent helaas alleen maar verliezers.
 
nederland79
 
17
14 november 2022 om 10:53
Een ego is tot daar aan toe. Maar zo'n zelfingenomen narcistisch stuk str*nt zijn met het gedrag van een kleuter gaat natuurlijk alle perken te buiten
 
VitesseASR
 
2
14 november 2022 om 10:57
Dit soort interviews en dergelijke lijkt nergens op inderdaad, schiet niemand iets mee op, vind ik echt doodzonde. Ronaldo was echt een grootheid, op deze manier gaat ook zijn geweldige reputatie naar de klote. Het mooiste was geweest als ze dit intern hadden besproken en af kunnen sluiten, maar blijkbaar had hij het gevoel dat hij niet gehoord werd.
 
Aqua1
 
4
14 november 2022 om 11:59
sorry, maar Ten Hag heeft het allemaal niet handig aangepakt omtrent Ronaldo.
 
KUIJTTHEBEST
 
24
14 november 2022 om 12:06
Ten Hag had inderdaad Ronaldo anders moeten aanpakken, je kan een klein kind niet benaderen met een volwassen aanpak.
 
Aqua1
 
6
14 november 2022 om 12:19
Vraag het, maar aan Carlo en Zidane en Ole die wisten wel hoeze met hem om moeten gaan, Ronaldo is zeker niet de makkelijkste of ideale schoonzoon. Zelfs Elanga voor Ronaldo opstellen is gewoon Ronaldo pesten dat is lachwekkend dat zo een matige speler die niet eens in de basis zou staan bij FC Eindhoven in de basis staat
 
London Calling
 
13
14 november 2022 om 12:35
@aqua1 het enige wat Ten Hag beter had kunnen doen was Ronaldo met zijn gedrag veel eerder uit de selectie zetten. Een cocch met iets meer stctus had dat al lang gedaan. Die man heeft sinds de zomer de boel lopen verzieken in de poging een vertrek te forceren en gedraagd zich daarna als klein kind en stoorzender omdat hij niet kan accepteren dat zijn top ver achter zich ligt. Bij Juve was hij al over zijn top heen en nu helemaal. Hij is nu in een blinde paniek om zich heen an het slaan omdat hij er achter komt dat hij als voetbcller niet meer nodig is. Maar een volwassen man die komt met "ik zie er beter uit dan hij" als argument moet zich, ondanks zijn status gewoon diep schamen.
 
Aqua1
 
2
14 november 2022 om 12:39
dat is nooit waar, reden was zijn dochter die in ziekhuis zat dat heeft de tijd voor mogen nemen. je geloof gelijk de leugens is nergens bewijs van.
 
Yelle
 
6
14 november 2022 om 12:55
Ten Hag heeft het juist fantastisch aangepakt met Ronaldo en Ronaldo bewijst dat alleen maar met dit soort interviews. Zure appels lozen, onverstoorbaar naar de top 4 opschuiven. Chapeau Erik.
 
London Calling
 
1
14 november 2022 om 13:19
@aqua1 Dat is helemaal niet waar. Hij kwam gewoon niet opdagen een heeft meerdere afspraken met Ten Hag op het laatste moment afgezegd. En als het wal waar zou zijn dat moet hij helemaal zijn mond houden over gebrek aan respect en begrip vanuit de club want geen enkele andere speler had in vergelijkbare omstandigheden de hele voorbereiding mogen missen.
 
Fouadsky
 
12
14 november 2022 om 10:35
Heel lang hebben zijn doelpunten en klasse, zijn persoonlijkheid kunnen verbergen, verbloemen, maar als het nu niet duidelijk is geworden dan zal je het nooit zien. Zonde, want zijn prestaties spreken voor zich, zoals t hoort.
 
Callee5
 
12
14 november 2022 om 10:37
Voetbal is een teamsport en dat vergeet Ronaldo wel es. Zijn ego en mentaliteit heeft hem zover gebracht, echter moet je op een gegeven moment of een bepaalde leeftijd accepteren dat het niet allemaal meer zo soepel gaat. Je hoort je spel daarop aan te passen en accepteren dat je op 38 jarige leeftijd niet letterlijk elke wedstrijd 90 minuten kan spelen. Gun jouw team genoten ook wat speeltijd en wees vooral een voorbeeld voor jongens als Garnacho die net komen kijken. Zijn hele houding en gebaartjes toen hij tegen Newcastle (geloof ik) eruit gehaald werd rond de 75e minuut voor rashford kan echt niet. Wat dat betreft heb ik heel veel respect voor ten Hag dat hij het teamprocess boven alles plaatst, want hij heeft het aangedruft om iets te doen wat zijn voorgangers nooit durfde te doen. Ondanks alle goals die hij vorig seizoen maakte, waren er genoeg wedstrijden die hij vroegtijdig naar de kant gehaald dient te worden en dat gebeurde niet, hij mocht steeds alle minuten spelen terwijl je soms gewoon zag dat hij aan het eind va nde wedstrijd op was.
 
RedDevilGaz
 
2
14 november 2022 om 11:33
Hij is 37, maar ben het voor de rest wel met je eens. Zijn United carrière is klaar, ik kan me niet voorstellen dat ETH hem nog laat spelen.
 
STB040
 
4
14 november 2022 om 10:38
Wat zonde dat Ronaldo zo zijn carrière gaat eindigen.. Altijd groot fan van hem geweest en had tot een jaar geleden graag gezien dat hij bij United zijn carrière zou afsluiten op een mooie en waardige manier. Nu maakt hij zichzelf onmogelijk en zie ik ook geen clubs meer komen die hem heel graag willen hebben.
 
trodat4030
 
11
14 november 2022 om 10:39
Ronny voelt zich verheven boven eenieder, iedereen moet hem maar met fluwelen handschoenen aanraken, het liefst zelfs de tegenstanders. Hij is gewoon stuitend arrogant en een miesgasser. Dergelijke interviews geef je niet zolang je allerlei rare fratsen uithaalt als weigeren in te vallen, het stadion verlaten voor de wedstrijd voorbij is, je ziek melden omdat je niet in de basis staat en meer van dat soort divagedrag, maar wel elke maand inloggen op je bankrekening om glimlachend te zien hoeveel er weer is bijgestort. Best triest eigenlijk dat hij gewoon niet de waarheid onder ogen wil zien, hij is passé. Iedereen weet het, iedereen accepteert het, alleen hij zelf niet.
 
Trissy
 
11
14 november 2022 om 10:40
Mocht Ronaldo in de winterstop geen nieuwe club vinden, dan moet Ten Hag hem lekker uit de groep gooien. Apart laten trainen en niet meer opnemen in de wedstrijdselectie.
 
STB040
 
12
14 november 2022 om 10:45
Dat Ten Hag hem uit de groep moet gooien staat toch na dit interview als een paal boven water! Je kan niet zo minachtend praten over je huidige trainer en verwachten dat je met open armen welkom wordt geheten na het WK. Nee ik denk dat Ronaldo vanaf heden hoe dan ook buiten de selectie zit en zal me verbazen als ze hem nog willen zien op en rondom het complex van Man United.
 
Trissy
 
5
14 november 2022 om 10:50
100%. En inderdaad, United kan ook best nadenken om hem helemaal te weren van de club. Walgelijk gedrag. Fenomenale voetballer, maar zijn ware aard komt hier wel even naar boven.
 
STB040
 
0
14 november 2022 om 10:57
Ja hij valt de club ook mega af in dit interview. Waar hij deels gelijk in heeft natuurlijk. Dat het vanaf Ferguson bergafwaarts is gegaan is gewoon een feit en niet zo klein beetje ook. Echter kan je je best doen om het tij te keren of een interview geven om nog eens te beamen hoe waardeloos het allemaal is.. heel treurig allemaal.
 
Woenselaar
 
0
14 november 2022 om 12:28
Ik denk dat dat intern ook allang doorgevoerd is, alleen naar buiten toe niet gecommuniceerd. Enige wat rest voor United is proberen er nog wat geld aan over te houden en die onderhandelingspositie staat natuurlijk al onder druk, maar als je hem nu wegstuurt rest niks anders dan contractontbinding.
 
Raffaello
 
13
14 november 2022 om 10:41
Treurig einde van een fenomenale voetballer. Naar, echt een naar mannetje om je zo te uiten over je club en dan met name Ten Hag, oud spelers en huidige spelers. Ik moet nog maar zien of Bruno Fernandes het wel leuk vindt om met Ronaldo te spelen op het WK. Als ik Santos was zette in Ronaldo op de bank. Portugal met een frisse wind. Ondanks dat allemaal, is het ook heel vervelend wat hij en zijn familie hebben meegemaakt met hun overleden zoontje en zieke dochtertje. Blijkbaar is er niemand in de familie die zegt Ronaldo je hebt hulp nodig, het zijn allemaal ja knikkers. Met die zus voorop. Ronaldo was echt een van mijn grote helden, samen met Messi, maar dit gaat als een nachtkaars uit.
 
Sankento
 
13
14 november 2022 om 10:51
Portugal heeft gewoon een heerlijk elftal zonder CR7. Ik vind zelfs dat hij in de weg staat van andere spelers die de spits positie veel beter zou invullen.
 
memphisdepay
 
7
14 november 2022 om 11:19
Welke spelers dan? Jota is geblesseerd, Andre Silva is zeker niet beter en hetzelfde geldt voor Goncalo Ramos. Joao Felix vind ik een mooie speler maar is ook niet een echte spits en heeft niet veel gepresteerd voor Portugal. Vorig seizoen schoot hij er nog 24 in (Cl + PL), dat zie ik de spelers die ik net genoemd heb met alle respect (momenteel) niet doen (buiten Jota).
 
RedDevilGaz
 
2
14 november 2022 om 11:34
Jota was idd de enige echte waardige vervanger van hem geweest, maar die zit er dus niet bij.
 
 
9
14 november 2022 om 10:43
Ten Hag heeft het wel slim gespeeld eigenlijk. 95% van de mensen staat nu aan de kant van Ten Hag en United en spreekt schande van Ronaldo (volledig terecht). Ten Hag is dus van een noet meer presterende stoorzender af en betaalt daar, los van een afkoopsom, niets voor.
 
PauloDybala
 
3
14 november 2022 om 12:04
Ik ben het in deze ook zeker eens met Ten Hag alleen denk ik dat die 95% helaas behoorlijk ruim genomen is. Volgens mij zijn er nog talloze mensen in wiens ogen Ronaldo niks fout kan doen (of heeft gedaan) en dat kan toch gaan knagen aan de positie van Ten Hag mochten de resultaten gaan tegenvallen.
 
 
6
14 november 2022 om 12:16
Ja de echte Ronaldo fans (wat zou Aqua bijvoorbeeld vinden ) zullen hem trouw blijven, maar bij de "neutrale" fan denk ik dat vrijwel iedereen zich tegen hem keert.
 
Soccerfan_1
 
18
14 november 2022 om 10:47
Wat valt die narcist van z’n voetstuk zeg. Ik dacht ook dat hij iets intelligenter was dan dit. Is er nou niemand die tegen hem zegt joh….doe nou gewoon niet. Over het uiterlijk van Rooney beginnen als hij iets negatiefs zegt. Commentaar op je vorige trainer dat je geen idee had wie hij was…ja en? De meesten mensen ten hag ook niet buiten de CL wedstrijden van Ajax. Boeiend. Hij heeft zelf geen respect voor alles en iedereen om zich heen als het niet gaat zoals hij het wil. En dan verwacht je respect terug? Ga lekker terug naar je zandbak.
 
somagunner
 
0
14 november 2022 om 11:30
Rooney bekritiseerd Ronaldo en Ronaldo zegt dat hij lelijk is. Nou wat erg zeg. Rooney mag wel uitdelen maar mag niets incasseren. En Rangnick is een onbekende trainer.
 
Sirius
 
11
14 november 2022 om 12:03
Tja, Ronaldo is een ras-egoist met flinke narcistische trekjes zonder enige vorm van zelfreflectie. Maar goed, die mensen hebben in principe niet direct iets met Ronaldo te maken. Echter is het oliedom om te stellen dat je geen respect hebt voor je huidige coach, terwijl je die relatie en die met supporters, club en ploeg helemaal zelf naar de kloten helpt. Die denkt deze winter een transfer te kunnen forceren, terwijl geen club plek voor hem heeft en kan betalen en meneer zit sowieso op het WK. Die komt dan echt van een koude kermis thuis, want ik acht de kans groot dat meneer op de tribune mag plaatsnemen tot z'n contract afloopt.
 
Woenselaar
 
11
14 november 2022 om 12:31
Dat is echt zo'n enorm zwaktebod... Iemand bekritiseerd je en dan ga je die persoon persoonlijk aanvallen (uiterlijk). Dan ben je echt al af hoor.
 
Yelle
 
3
14 november 2022 om 12:57
Ragnick heeft nota bene de hele handel bij RB Salzburg en Leipzig opgetuigt. Gewoon een grote naam in het voetbal. Treurig van Ronaldo om hem zo weg te zetten.
 
Soccerfan_1
 
6
14 november 2022 om 13:11
somagunner.....als je er niets van begrijpt...zeg dan niks aub.
 
andyking
 
9
14 november 2022 om 10:48
Einde oefening voor Ronaldo. Uitstekende speler natuurlijk, maar een waardeloos figuur in de groep.
 
Sankento
 
21
14 november 2022 om 10:49
Ik ben in ieder geval helemaal klaar met CR7(Ik ga hem niet eens Ronaldo meer noemen want die naam hoort bij O Fenômeno) Was fan van hem doordat ik respect had voor zijn werkethiek maar hij heeft gewoon een walgelijk persoonlijkheid. Wat hij over Rooney zei in dat interview is zo laag dat ik me kapot zou schamen als iemand die ik ken dat zegt over iemand anders. ETH moet hem nu lekker de selectie uitgooien en lekker laten mee trainen met de onder -18. En als Nederland uitgeschakeld wordt in Qatar ga ik keihard juichen voor Argentinië om het WK te winnen zodat de GOAT discussie voor eens en altijd afgesloten wordt.
 
Sa2Juve
 
11
14 november 2022 om 10:59
Heel het Interview gelezen en los van het feit dat Ronaldo ook fout heeft snap ik deels zn houding. Als ik nadat ik een kind verlies en erna in de zomer een zieke dochter heb in het ziekenhuis zou ik dat ook prioriteit geven. Als je werkgever aan je uitleg twijfelt zou ik ook woest zijn. En waarschijnlijk ook niet meer gemotiveerd zijn en met overtuiging werken. Dat er enkele dingen gezegd worden die niet kunnen is natuurlijk ook waar. Maar mss is hij zo teleurgesteld en gekwetst dat hij daarom zo reageert. Maar hij zal sowieso in Januari gaan vertrekken lijkt me.
 
Joga_Bonito10
 
17
14 november 2022 om 11:22
Pff enige wat ik jou zie doen is CR7 zijn gedrag goedpraten. Of smoesjes voor hem verzinnen. En nu even objectief alles opsommen wat CR7 fout doet, wellicht dat je daarna kan in zien dat je net als Aqua gewoon een enorme plaat voor je pan hebt en je idool wil beschermen, zelfs als iedereen ziet dat hij super fout zit!Het is altijd een engnek (lees narcist) geweest die denkt dat de wereld om hem draait. Dit is weer de zoveelste bevestiging ervan. Iemand op uiterlijk beledigen? En dan kom jij met gelul als “teleurgesteld” en “gekwetst” als motieven voor dergelijke uitspraken?Kom eens heel gauw uit die achterste van CR7 Sa2sa
 
memphisdepay
 
0
14 november 2022 om 11:33
@joga_bonito10, Hij is natuurlijk altijd een engnek geweest, volledig met je eens. Maar ik denk dat als hij dat niet was geweest hij nooit zo ver was geweest in zijn carrière. Ronaldo is misschien wel een van de meest professionele voetballers ooit, hij heeft echt alles voor zijn sport gedaan. Dit is gewoon verschrikkelijk voor ten Hag en ook voor hemzelf. Als ten Hag zijnde kun je het natuurlijk nooit goed doen, natuurlijk is het dom van ten Hag om hem nog een paar minuten in te laten vallen maar eigenlijk hoort hij het wel te doen. Maar ik begrijp Ronaldo ook wel weer dat hij daar schijt aan heeft.
 
RedDevilGaz
 
2
14 november 2022 om 11:36
Hij praat het niet goed, het seizoen was natuurlijk een stuk anders geweest als hij zijn kindje niet was verloren en zijn dochter niet ziek was geweest: dan had hij gewoon bij de voorbereiding kunnen zijn en mee kunnen trainen. Nu duurde het nog een maand om fit te worden, je zag dat hij tegen Rayo en Brentford weinig tot geen ritme had. Daaruit stond waarschijnlijk irritatie door ETH en koos hij voor andere spelers. Ronaldo heeft zat kansen gehad, volgens mij alles gespeeld in de EL en zat wedstrijden in de basis in de PL begonnen. Het ligt ook aan hem zelf.
 
ericvanloo
 
4
14 november 2022 om 12:34
Reddevilgaz De laatste zin van jou vat alles samen, hij heeft kansen genoeg gehad, hij kan niet accepteren dat hij niet speelt, hij kan niet accepteren dat Martial de voorkeur krijgt boven hem (mits hij fit is). Hij heeft 0 zelfreflectie en dat is ook 1 van de redenen waarom hij zoveel bereikt heeft maar dat is ook de reden dat heel veel mensen van hem walgen als persoon en hoe hij overkomt. Hij kan niet in de spiegel kijken en zeggen ik ben op dit moment gewoon niet goed genoeg en ik moet dit accepteren, daarom vond ik het ook zo raar dat Rene van der Gijp hem zo beschermde al die club iconen hem steeds blijven beschermen (niet allemaal) en er geen enkele zelfreflectie plaats vindt. Ik zou als United board hem het hele seizoen op de tribune zetten en het salaris wat die krijgt op de koop toenemen ik zou al het respect dat hij niet heeft voor United en de coaches met dezelfde munt terug betalen door geen respect aan hem te geven. Elk bod op hem weigeren en hem laten wegrotten op de tribune.
 
Soccerfan_1
 
1
14 november 2022 om 13:17
Ten Hag koos voor anderen omdat meneer Ronaldo geen pressing wilde spelen. Hij stond niet achter de speelwijze van Ten hag. En ja zag ook in elke wedstrijd dat hij mee deed dat het totaal niet liep met hem voorin.
 
Sirius
 
7
14 november 2022 om 11:59
Dat zou een plausibele uitleg zijn als meneer niet al sinds het einde van het vorige seizoen alles op alles heeft gezet om er weg te komen, tot wanhoop aan toe. Niemand verwacht van Ronaldo dat hij voetbal boven z'n kind plaatst. Echter stroken zijn acties niet met zijn uitleg en meneer is nu om zich heen aan het slaan om er zelf beter uit te komen. Als je zoveel mensen moet afvallen voor je eigen verhaal, heb je 0 zelfreflectie. Ronaldo z'n motivatie was al weg voordat Ten Hag er uberhaupt was. Ten Hag heeft enkel de pech dat hij ermee moet dealen. Ronaldo is een geweldige atleet, maar ook een walgelijke gast die enkel en alleen aan zichzelf denkt. Die moet je uit de selectie smijten, want buiten het verstoren van het teamproces en het volledig afvallen van z'n huidige coach, is dit ook een klap in het gezicht jegens supporters, het logo en wil je niet de boodschap uitdragen dat dergelijk gedrag acceptabel is.
 
ericvanloo
 
5
14 november 2022 om 12:29
Sa2juve Wat een onzin roep jij allemaal zeg, als hij prioriteit geeft aan andere zaken die overigens goed te begrijpen zijn roep dan niet dat Ten Hag er geen hout van kan als die Ronaldo niet opstelt, Ronaldo zit met zijn hoofd heel ergens anders volgens jou, althans dat is je argument, en jij vindt maar dat alles en iedereen dat moet begrijpen en maar moet accepteren in de top sport, en dat hij ook maar alles moet spelen, daarnaast 2x eerder vertrekken terwijl de wedstrijd nog bezig is waarvan 1x gewoon weigeren in te vallen dat was natuurlijk ook allemaal onder het mom van hij geeft zijn prioriteit ergens anders aan, er is 0 zelfreflectie van Ronaldo en van al zijn fans die hem tegen beter weten in verdedigen, United met de grond gelijk maken en maar moeten accepteren dat Ronaldo de baas is, als Ronaldo wilt spelen moet hij spelen, heeft die het moeilijk moet iedereen buigen naar hoe hij behandeld wilt worden, hij behandelt zijn oude coach als stront, hij behandeld Ten Hag als stront en hij behandeld Rooney als stront. Zodra het hele interview naar buiten komt heeft die eindelijk het respect dat hij verdiend want Piers Morgan geeft hem wel 90 minuten de tijd om zichzelf te laten zien, Het zal me ook niet verbazen mocht hij gaan huilen of emotioneel gaan doen, de fans gaat hij nooit afkraken want de man weet precies wat hij doet, meest egocentrische voetballer die zoveel heeft bereikt, mede door zijn mentaliteit en dat gedrag, het is eigenlijk best zielig hoe een mens andere zo kan afvallen onder het mom dit is mijn waarheid, zonder ook maar zelf 1x echt in de spiegel te kijken buiten zijn dagelijkse spiegel tijd.
 
LeidseHood
 
3
14 november 2022 om 11:02
Tsja, hoe hoger het voetstuk des te harder je kan vallen. Jammer wel van Ronnie. Het was tot een paar jaar geleden een beestachtige spits en een waanzinnige voetballer. De karaktertrekjes zaten er altijd al in, en helaas komen die tegen het einde van zijn carriere meer naar de voorgrond. Hij zit volgens mij zichzelf enorm in de weg met zijn bewijsdrang. Ten Hag lijkt dit toch goed aangepakt te hebben en is hem nooit afgevallen. Dan ben je altijd de gentleman wat mij betreft.
 
wptm
 
1
14 november 2022 om 11:10
Stiekem zijn ze gewoon blij met deze droevige actie van Ronaldo. Het spel met Ronaldo is gewoon stuk minder dan met hem erbij. Straalt negativiteit uit wat daalt op het elftal. Spelers spelen anders met hem dan zonder hem. Mooie situatie om heel snel van hem af te komen, komt de club alleen maar ten goede. Alles heeft wel z'n prijs, een fikse boete moet er natuurlijk ook nog van komen, ontbinden contract is ook optie. De centen die je er aan overhoudt mooi investeren in andere spelers. Dat gedram over warmlopen, laat inbrengen so what....trainer bepaald toch, vedette of geen vedette.
 
ericvanloo
 
1
14 november 2022 om 11:10
Het feit dat hij niet zelf kan herkennen en erkennen dat hij op dit moment gewoon niet in goede vorm is blijft mij verbijsteren en dit is niet alleen omdat hij zijn zoontje heeft verloren en zijn dochter in het ziekenhuis heeft gelegen. Hij heeft al die jaren zich heel goed kunnen afschakelen van wat er buiten het voetbal gebeurd, maar nu United er beter uitziet zonder hem ligt het opeens aan alles en iedereen behalve aan meneer zelf, ik heb totaal geen respect voor dit egoistische gedrag van hem. Wat hij overigens zei over de club en dat hij moet werken in dezelfde omstandigheden als 15 jaar geleden is natuurlijk wel terechte kritiek, maar alles wat de man zegt is om hemzelf in een beter dag licht te zetten. gewoon een kansloos figuur als het gaat om zijn karakter. Als mens zal die goed zijn maar zijn karakter en hoe hij zich uit kan gewoon niet.
 
FCBInsider1899
 
5
14 november 2022 om 11:11
Het zou ETH sieren om nu nog een persconferentie te geven en aan te geven dat Ronaldo vanaf heden niet meer tot de selectie behoort. Dat hij het team enorm in de steek heeft gelaten en dat Ronaldo maar met zijn torenhoge ego alleen kan gaan trainen ergens in een hoekje op Carrington. Dat zou enorm veel respect afdwingen niet alleen binnen de selectie maar ook van de United-fans neem ik aan.
 
Sirius
 
3
14 november 2022 om 11:51
Mee eens. Die man (qua gedrag; knul) kun je niet meer opnemen in de selectie zonder aan respect te verliezen. Spelers moeten weten dat dit gedrag niet te tolereren is, ook al ben je een wereldster (weliswaar in verval). Veel missen ze er momenteel toch niet aan.
 
AFC-BusbyBabe
 
0
14 november 2022 om 11:13
Nou... denk dit artikel nergens op gebaseerd is. Denk zelf dat het al bekend was dat Ronaldo dit interview had gegeven en bij de club al bekend was. Want toevallig is Rondo ziek de laatste wedstrijden
 
swaap
 
3
14 november 2022 om 11:15
Ik zou 'm aan z'n contract houden en lekker met de onder 23 laten mee trainen. Ja dat kost veel geld maar zo ga je als speler niet om met je club en je trainer.
 
TheDoc
 
2
14 november 2022 om 11:20
Kwal van een vent. Lekker op de tribune zetten tot einde contract en mee laten trainen met de beloften. Ja dat kost geld. Maar soms kosten principes nou eenmaal geld.
 
daarwasikweer
 
2
14 november 2022 om 11:22
Zo snel mogelijk afscheid nemen van deze onruststoker!
 
Mr.ronaldofan
 
1
14 november 2022 om 11:26
Iedereen kan hier roepen en brullen wat die wilt maar hij spreekt gewoon keiharde feiten ondanks dat hij het misschien net anders kon overbrengen maar ik geef hem gwn gelijk simpelweg en niet omdat ik zijn fan ben. Geen enkel club is ooit zo met hem omgegaan tot dit seizoen. Ten Hag is gewoon een kwal van een vent. En iedereen conclusies trekken over ronaldo terwijl je maar bepaalde fragmenten hebt gezien van het interview bekijk de hele 90 min zou ik zeggen. En kom dan pas tot een conclusie. Ik sta altijd voor Ronaldo en over zijn zieke kindje vond ik al helemaal ziek voor woorden waarom zou hij hier allemaal over liegen??
 
THenry_228
 
5
14 november 2022 om 11:38
Het is natuurlijk een feit dat Ronaldo knapper is dan Wayne Rooney. Maar als je dat, als volwassen man, moet gebruiken om kritiek te counteren, dan is dat heel zwak. Maw, hij erkent de kritiek van Rooney als zijnde terecht maar hij kan het gewoon niet hebben. Idem met zijn opmerking over Ragnick. Hij slaat als een kleuter in het rond naar alles en iedereen, uit frustratie.best sneu, voor zo een grote voetballer.
 
ericvanloo
 
3
14 november 2022 om 12:42
Mrronaldofan Dus Ronaldo is een kwal maar waar baseer jij dit op dan als ik vragen mag?? En als je die 90 minuten wel hebt gezien kun je me vertellen wat daarin gezegd wordt?? Zieke kindje?? waar doen wij Ronaldo daarvoor afkraken als ik vragen mag?? Het is ook een enorme impact maar als dit zo is, en het heeft zo'n impact op je waarom moet hij dan spelen? hij kon er ook voor kiezen om niet te spelen en dit gewoon hebben aangegeven aan de buiten wereld, maar hij eist bijna dat hij iedere wedstrijd speelt maar als die dan speelt dan speelt die gewoon niet goed genoeg, maar moeten wij dan maar geen kritiek leveren op zijn prestaties omdat hij net een kind is verloren en zijn andere kind in het ziekenhuis heeft gelegen? mogen wij dan niks zeggen over zijn prestaties op het veld en mag Ten Hag dan niet ingrijpen omdat het de grote Ronaldo is?? Zoals ik al vaker heb gezegd, Ronaldo fans zijn een reflectie van Ronadlo zelf, totaal geen zelfreflectie op hoe hij zich heeft gedragen, gedrag goed praten wat niet goed te praten is. 2x weg gaan telefoon incident, jezelf the Koning noemen moet ik doorgaan?? Het enigste waar die gelijk in heeft is natuurlijk het verouderde United (faciliteiten ) iets waar allang iets aan gedaan had moeten zijn, maar dit heeft niks met de trainers te maken, dit heeft niks met Rooney te maken, en daar zijn ik en veel andere leden ook niet verbaasd over, of daar hebben wij geen kritiek op want dat is ook gewoon slecht, maar hij is net als United ook stil blijven staan de afgelopen jaren, hij is ook op het niveau van United en als je hem ziet spelen is het ook meer dan logisch dat hij niet in de basis staat ondanks dat zijn fans en hijzelf vinden dat hij iedere wedstrijd moet spelen.
 
Stijlvol
 
8
14 november 2022 om 11:29
Blaaskaak Cristiano. Een geweldige voetballer -geweest-, met een bizar palmares. Maar op deze manier je trainer te kijk zetten kan natuurlijk niet. Erik heeft juist heel veel respect voor de grote Cristiano. Maar hij is ook een trainer die kijkt naar hoe een elftal het beste rendeert. Dus als dat voornamelijk zonder Cristiano is heeft de trainer gelijk. Klaar. Ik zou hem gauw van de hand doen.
 
somagunner
 
4
14 november 2022 om 11:33
Ronaldo zegt weinig verkeerds. Ten Hag is een lul soms vooral toen ie zei dat hij de docent is van Ronaldo houd op zeg. Maar niemand die er iets van zegt dat United werkt met materiaal van 15 jaar terug of langer? En dat er weinig te zien is bij de club om voor de prijzen te gaan? En waar zijn de reddevils die graag Glazers out riepen?
 
Cas1
 
2
14 november 2022 om 11:35
Zonde dat Ronaldo zijn schitterende carrière zo laat uit gaan. Rustig afbouwen bij een club als MU lijkt mij niets mis mee. Straks overheerst dit en niet de superster
 
essential
 
1
14 november 2022 om 11:38
Ronaldo heeft toch gewoon gelijk, ok had het misschien anders moeten verwoorden, maar hij kaart wel gewoon de dingen aan die er momenteel aan de hand zijn bij United ik snap hem wel prima interview.
 
Aqua1
 
2
14 november 2022 om 11:38
Ja over ten hag heeft hij gelijk, die doet er alles aan om Ronaldo te kleineren en treiteren en weg te krijgen. Hij behandelen alsof het een kleuter is... Ten Hag weet niet hij hij met dit soort supersterren moet omgaan.
 
Washandje
 
16
14 november 2022 om 11:43
Het is ook gewoon de schuld van Ten Hag. En van die lelijke Rooney, Rangnick, slagerij Brakenhof uit Bunnik en alle andere haters.
 
Sirius
 
13
14 november 2022 om 11:48
Ja, Aqua. Is goed Aqua. Bedankt Aqua. Wordt eens volwassen, want die fanboy-look staat je niet...
 
Aqua1
 
0
14 november 2022 om 11:55
Hier heeft men toch oordeel deel klaar liggen voor Ronaldo, Ronaldo is the badguy en Te Hag kan hier op dit forum niets fouts doen. Dat zelfs de clubleiding het niet serieus nam van zijn dochtertje kan ik met mijn hoofd niet bij en men zei hier dat hij transfer zat te forceren terwijl zijn dochter in ziekenhuis ligt, wat niet eens waar is dat hij transfer wilde forceren, toch werd hij afgekraakt …
 
Woenselaar
 
8
14 november 2022 om 12:41
"men zei hier dat hij transfer zat te forceren terwijl zijn dochter in ziekenhuis ligt, wat niet eens waar is dat hij transfer wilde forceren" In het land der blinden is eenoog koning zeggen ze wel eens, dat is vrij goed toe te passen op jouw adoratie en behoefte om Ronaldo te verdedigen Aqua.
 
Sirius
 
5
14 november 2022 om 12:43
Ach, hou op. Die loopt al sinds het einde van het vorige seizoen een transfer te forceren. Vast niet terwijl hij bij z'n kind in het ziekenhuis was, maar dat stelt ook niemand. Hij heeft er werkelijk alles aan gedaan om weg te komen bij United en gaf vervolgens de club de schuld omdat niemand hem wou en kon betalen. Vervolgens liep hij binnen de selectie te muiten, ging tegen het gezag van de coach en technische staf in en trekt nu zelfs de gehele club door het slijk. Dat is waarom men een oordeel over Ronaldo klaar heeft liggen. Misschien moet je je afvragen waarom slechts een enkeling het voor Ronaldo opneemt en waarom hij enkel met het vingertje aan het wijzen is. De winter komt eraan en meneer probeert natuurlijk weer een transfer te forceren. Het is allemaal zo ontzettend doorzichtig. Je denkt toch niet dat de timing van dit (gelekte) interview toeval is? Daar is gewoon goed over nagedacht. Gewoon uit de selectie met die gast. Niemand zou dergelijk gedrag tentoon mogen stellen.
 
Aqua1
 
0
14 november 2022 om 12:55
Wat is je bron, ben benieuwd zijn lozen berichten dat over hij transfer wil forceren .. Omdat Ronaldo hier kampt met veel afgunst.
 
tonimodric20
 
0
14 november 2022 om 16:03
Exact word zoveel bs over hem gezegd in de media.
 
Sirius
 
0
15 november 2022 om 14:26
@aqua1 - Puur emotioneel gebrabbel, want afgunst zou dan betrekking moeten hebben op elke profvoetballer. Je moet gewoon een gigantische fanboy zijn, wil je dergelijk gedrag goedpraten want we zien allemaal wat er gaande is. Je bent gewoon 0 objectief. Er komt geen greintje kritiek uit, dus waarom zou ik dan uberhaupt de discussie nog met je voortzetten?! Wat een trieste bedoeling om het op afgunst te gooien.
 
Aaron_
 
6
14 november 2022 om 11:50
Nee Aqua, Ronaldo is niet in deze het slachtoffer maar juist de dader. Als je van jezelf weet dat je een superster bent, hoor je dit ook op een professionele wijze te uiten. Het is niet belangrijk om een titel te dragen, maar je moet er ook naar handelen, anders draag je dat alleen maar voor de sier en voor de show. Als Ronaldo zich zo weet te dragen, dan roep je ook alle kritiek en commentaar over je heen. Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten.
 
Regulator
 
11
14 november 2022 om 11:53
Ziekmelden op de dag dat je geen basisplaats hebt en weet dat je interview uitkomt. Als EtH hem als een kleuter behandelt, dan is hij de eerste in Ronaldo's leven die eerlijk tegen hem is.
 
KUIJTTHEBEST
 
2
14 november 2022 om 12:11
Een kleuter behoor je ook als een kleuter te behandelen.
 
Washandje
 
1
14 november 2022 om 11:39
Zo lang als hij erover heeft gedaan om zo'n prachtige nalatenschap op te bouwen, zo snel is ie die aan het afbreken. Zo zie je maar hoe een opgeblazen ego iemand in de weg kan zitten, want hij heeft het zelf niet door. Het is op deze manier toch niet makkelijk om de voetballer los te zien van de persoon die hij is. Stuitend gewoon om zo wild om je heen te slaan.
 
Sirius
 
1
14 november 2022 om 11:47
Tja, onder niet-ideale omstandigheden komt de aard van het beestje toch wat sneller naar boven. Het is een geweldige atleet en een levende legende, maar tegelijkertijd ook een walgelijk mannetje die enkel en alleen aan zichzelf denkt. Die gast moet je gewoon uit de wedstrijdselectie bonjouren, want dit soort dingen doe je niet midden in het seizoen als je zelf al sinds voor de voorbereiding het teamproces aan het verstoren bent. Het ligt aan iedereen, behalve aan Ronaldo. Dan heb je echt niet in de spreekwoordelijke spiegel gekeken. Die heeft toch wel flinke narcistische trekjes.
 
Aaron_
 
5
14 november 2022 om 11:59
Ronaldo weet uit wanhoop niet hoe hij zich moet gedragen. Het is net een kip dat zonder kop loopt. Het is echt tijd dat de beste meneer exit krijgt, hij zet zich zelf met de dag nog meer voor schut. Het is gewoon geen gezicht meer. Spijtig om te zien dat een voetballer van zo'n kaliber zijn eigen glazen ingooit.
 
Aqua1
 
0
14 november 2022 om 12:01
Hoezoceigen glazen heeft gewoon ee prachtig carrière gehad om U tegen te zeggen. We hebben niet over een talentje die pas nog moet beginnen.
 
Aaron_
 
3
14 november 2022 om 12:08
Dat hij een voortreffelijke carrière heeft gehad, valt niet over te betwisten. Echter, moet je er van bewust zijn hoe Cristiano zich de laatste tijd profileert. Alle kritiek, commentaar en dergelijke roept hij dus over zich heen. Als je je dan op deze wijze voor paal zet, wilt niemand ook meer met je samenwerken en spuugt iedereen (grof gezegd) je ook uit. Dit bedoel ik dus moet eigen glazen ingooien, alle handelingen/commentaar dat hij levert, zal averechts werken.
 
RalNaty
 
5
14 november 2022 om 12:48
Welk talent ..ronaldo is absoluut geen talent heeft hard gewerkt maar was noiit zo goed als de natuurtalent messiiiuuu
 
Aqua1
 
1
14 november 2022 om 12:56
Dat is onzin Messi heeft er net zo hard voor hoeven werken, met alleen talent red je het echt niet.
 
Kings.RMadrid
 
0
14 november 2022 om 14:09
Absoluut geen talent hahah wauw.. Stond als 18 jarig talent in het Uefa CL team van het jaar. Maar nee absoluut geen talent..
 
RN2000
 
0
14 november 2022 om 12:11
Is er iemand die de hele interview heeft gezien?
 
IniestaFCB
 
3
14 november 2022 om 13:26
Het volledige interview nog niet gepubliceerd, enkel een deel ervan. Het volledige interview komt aankomende woensdag uit.
 
RN2000
 
0
14 november 2022 om 13:42
Meeste van hier, zonder dat ze het interview gezien hebben, beoordelen iets dat door de media alleen de negatieve gehyped wordt .
 
OREELY
 
1
14 november 2022 om 12:15
om zijn eigen status als persoon (wat er van over is) nog in beetje intact te houden moet de beste man na het WK gewoon stoppen met voetballen. voegt alleen nog bij FC bal op het dak nog wat toe. heeft altijd al geteerd op zijn fysiek, power en snelheid. hij kan natuurlijk wel goed voetballen maar vergelijk je hem met andere spelers die in hun nadagen nog als soort spelmaker mee kunnen, dan zie je al snel dat ronaldo eigenlijk niet kan voetballen (bijwijze van). geweldige afmaker verder, met een super carriere voor zowel club als land. 1 van de beste spelers ooit, en de beste speler met messi de laatste 15-20jaar.
 
RalNaty
 
2
14 november 2022 om 12:47
De beste blijft messi je kan hun 2 niet met elkaar vergelijken .messi is van nature keigoed ..ronaldo heeftver heel veel dingen voor moeten doen ..en loopt nu wel heel erg naast zijn schoenen...niet vergelijkbaar
 
HvdH7
 
2
14 november 2022 om 12:32
Ronaldo gaat op vakantie met Cillissen.. Wat een gedoe allemaal, ik vind ook dat hij meer respect had verdiend gezien zijn enorme staat van dienst, maar je bent een legende als je je legendarisch gedraagt, en niet als een klein ventje
 
RalNaty
 
1
14 november 2022 om 12:45
Nu liet ik hem ook niet vertrekken en al helemaal niet meer bij de selectie halen..koekje van eigen deeg geven..die denkt echt dat ie boven de club staat egotrippertje
 
29er
 
0
14 november 2022 om 13:06
dat grapje kost maar 20 miljoen aan salaris
 
Soccerfan_1
 
0
14 november 2022 om 13:41
Dan is dat maar zo. Zo iemand ga je niet zn zin geven
 
29er
 
0
14 november 2022 om 13:46
leuk die principes, totdat je het zelf moet betalen. Voor 20 miljoen kan je beter je ego even opzij zetten
 
Busby
 
4
14 november 2022 om 12:47
Wat een rat die Ronaldo. Zich ziek melden omdat hij wist niet in de basis te spelen om vervolgens die interview te doen. Het kan ook zijn dat de interview eerder opgenomen was maar dat zou het nog erger maken. Als mens heb ik alle respect voor Ronaldo verloren. Hij komt voor mij in hetzelfde rijte als Tevez. Een verrader.
 
29er
 
2
14 november 2022 om 13:06
Smerige spelletjes om dit soort interviews vlak voor een transferperiode te geven. Dan wil je gewoon iets forceren.
 
FreddyRidderhof
 
1
14 november 2022 om 13:28
Ronaldo heeft zijn goede naam bij Manchester helemaal kapot gemaakt . Was daar zo een held , had zich in dienst van Manchester moeten stellen .. zodat deze prachtige club weer succes zou halen . Zowel in de competitie , als Europa .. Maar hij heeft er voor gekozen om zich als een klein kind te gaan gedragen . Staat er bij Manchester vaak naast , omdat hij alleen bezig is voor zichzelf. Bal spelen naar een andere speler die er veel beter voor staat .. kan hij niet .. Woorden elftal of team , is hem vreemd
 
EMINEM1998
 
0
14 november 2022 om 13:49
Het is klaar met Ronaldo bij United.Nu hopen voor hem dat een club in de Europese top zich aanbied in de winter anders gaat die nog een halfjaar in de tribune zitten.
 
FredvanLeer
 
0
14 november 2022 om 14:05
Jammer. Doet afbreuk aan zijn eigen nalatenschap. Ronaldo had zichzelf - met terugwerkende kracht - een plezier gedaan door naar een andere club te gaan dan United. Afgelopen zomer bleek al dat de situatie niet meer te houden was. Eeuwig zonde. Dit zal later altijd benoemd worden als het gaat over 'de beste spelers ooit'...
 
loewiegan
 
1
14 november 2022 om 14:22
Ga lekker op Madeira aan de biertjes jonge, Beter voor jou en voor ons. Houdoe!
 
424gasderop
 
0
14 november 2022 om 14:28
Wat een naar naar naar figuur is deze gast, punthoofd van hier tot tokyo krijg je van zulke mensen met ze rotkop
 
tonimodric20
 
21
14 november 2022 om 15:38
Totaal geen Ronaldo fan, maar ik heb wat stukjes gezien van het interview en moet je zeggen dat veel dingen ook gewoon kloppen wat die zegt. Los gestaan of hij het niveau nog heeft natuurlijk. Maar vorige jaar vond iedereen hem nog goed topscoorder van de PL. Kan echt niet drastisch zo naar beneden zijn niveau. Vooral na wat die mee heeft gemaakt afgelopen jaar. Messi een voorbeeld vorig seizoen ook dramatisch en daar hoorde je natuurlijk ook ophef over maar kijk nu. Niveau herpakt en je hoort niemand meer. Ik denk echt wel dat hij het nog kan bijbenen maar gewoon bij een team dat bij hem past. Je gaat me niet vertellen dan hij slechter als de huidige voorhoede is. Want niemand bij United voorin haalt goede cijfers of speelt de pannen van het dak. Buitenom niveau etc. Heeft die echt wel goede punten benoemd dat het sinds zijn eerste vertrek niets is veranderd, dat Ragnick werd aangesteld als coach. En nog een aantal goede punten. Nogmaals voordat ik wordt aangevallen als Ronaldo fanboy. Heel Ronaldo zal mij een worst wezen. Ja het is een speler met een persoonlijkheid, ja het is een af en toe een klein kind van 16 maar ik geloof niet alleen dat dit bij hem ligt. United is echt een verschrikkelijke club waar niemand opbloeit meer. Media is hier ook een oorzaak van dit hele circus. Werd zoveel geschreven dat hij een transfer wilde forceren en daardoor de voorbereiding er niet bij was maar zijn dochter lag gewoon in het ziekenhuis. Gewoon een toxic sfeer hangt daar. Al voor Ronaldo zijn komst. Beste voor beiden partijen is gewoon dat ze de wegen scheiden . Ronaldo die weer speelt en UTD moet gewoon echt `rebuilden; nu.
 
R1ck.j
 
0
14 november 2022 om 18:01
Bijna alle GOATS met deze killer mentaliteit bewandelen dezelfde weg. Muhammad Ali ging te lang door terwijl zijn lichaam het niveau niet meer aan kon en zijn laatste 4 partijen verloor. Michael Jordan speelde tot zijn 40e nog 2 seizoenen onopvallend bij de Wizards. Mike tyson was de laatste 2 jaar geen schim meer. Badr hari (hoort niet in dit rijtje) maar zelfde verhaal. Het is geen schande he dat Ronaldo op 37 jarige leeftijd niet meer wekelijks in de zwaarste competitie de PL kan spelen ?? Hij zit nu denk ik in een ontkenningsfase en alle kritiek bots met zijn ego. Realiteit is dat de lat nu wat lager gezet moet worden en het verstandiger is om lekker terug te gaan naar Portugal bij een Sporting of Porto in eigen land waar hij als god ontvangen zal worden of naar de MLS in America na straks een mooi WK gespeeld te hebben.