Italianen willen miljoenen strooien voor 'nieuwe De Bruyne': 'Hij maakt impact'
Maandag, 15 oktober 2018 om 16:10

Lucas Paquetá lijkt op weg naar Italië. De onderhandelingen tussen AC Milan en Flamengo verlopen naar verluidt voorspoedig en volgens diverse media gaat de 21-jarige middenvelder in januari voor 35 miljoen euro de overstap naar de Serie A maken. Dorival Junior, trainer van Flamengo, zegt dat zijn pupil de stap naar Europa zeker kan zetten.

Onder meer Liverpool en Paris Saint-Germain hebben het ook voorzien op de Braziliaan, maar de spelmaker lijkt zijn toekomst te verbinden aan Milan. "Ik heb nog niet met hem gesproken, maar de onderhandelingen worden in goede banen geleid door de directie van de club", zegt de oefenmeester, geciteerd door diverse Braziliaanse media.


"De speler zal zijn concentratie niet verliezen of zijn manier van spelen veranderen. Ik zie dat hij vol vertrouwen en razend enthousiast reageert op deze nieuwe stap in zijn loopbaan. Hij heeft alles in huis om geschiedenis te schrijven. Hij is vergelijkbaar met Kevin De Bruyne en Luka Modric gezien zijn dynamiek en de impact die hij weet te maken. Hij is een uitgebalanceerde middenvelder."

Neymar was eerder ook al lovend over zijn landgenoot: "Ik heb hem de afgelopen tijd niet gesproken, maar hij is een groot talent. Hij gaat in de toekomst een belangrijke speler worden voor Brazilië. We hebben al een paar keer samen getraind en ik heb kunnen zien waar hij toe in staat is. Hij kan eigenlijk alleen nog maar beter worden. Hij hij wordt absoluut een hele grote speler."

Meer nieuws
   
19:32
19:32
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
0
   
19:15
19:15
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
   
18:55
18:55
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
   
18:42
18:42
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
Son Goku
 
0
15 oktober 2018 om 16:35
Nu ben ik sowieso niet van het spelers vergelijken maar de Bruyne? Die gozer is 27 of 28, hou even op hoor.
 
Marc Juventus
 
5
15 oktober 2018 om 17:31
Daar sta ik eerlijk gezegd niet van te kijken. Toen er voor het eerst talenten werden bestempeld als de nieuwe Messi en Ronaldo waren die 2 ook nog geen eens 25 jaar oud. Er werd een paar jaar geleden al gesproken over nieuwe Pogba`s terwijl Pogba pas 21-22 jaar oud was. Er wordt overigens niet gezegd dat deze Paqueta de nieuwe de Bruyne is, maar dat hij qua stijl lijkt op de Bruyne en Modric.
 
Chygrynsky
 
3
15 oktober 2018 om 19:30
Waarom kan je alleen spelers vergelijken met spelers die gestopt zijn? Dat is toch de beste omschrijving die je een speler kan geven vind ik. Ik heb geen idee wie die jongen is maar ik weet absoluut hoe De Bruyne speelt dus heb ik in mijn hoofd al gelijk een beeld van zijn speelstijl. Zo raar is het vergelijken niet.
 
Robinozaurus
 
10
15 oktober 2018 om 16:42
Misleidende titel! Ken de beste man niet, maar het artikel leest dat zijn coach vind dat Paqueta een vergelijkbare style heeft als die van de Bruyne/modric, hij zegt dus niet ``paqueta word de nieuwe de Bruyne`` zoals de titel doet vermoeden.
 
R9Neymar
 
4
15 oktober 2018 om 20:18
Heerlijk als Milan zo talent weet te strikken, gun t die club zo