Ivan Rakitic bespot ontroostbare Romelu Lukaku na uitschakeling België
Vrijdag, 2 december 2022 om 13:22

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Ivan Rakitic heeft de spot gedreven met Romelu Lukaku. De spits van België miste donderdagmiddag in het beslissende laatste groepsduel met Kroatië (0-0) tal van kansen en slaagde er met zijn land niet in om zich te plaatsen voor de knock-outfase. De Kroaten deden dat wel en staan in de achtste finales tegenover Japan. Na het laatste fluitsignaal postte Rakitic een video op Instagram waarin hij Lukaku, die ontroostbaar was na de uitschakeling van de Rode Duivels, bedankte voor zijn gemiste kansen.

"We zouden Lukaku een maand vakantie naar Split moeten betalen. Laten we dat doen", aldus de middenvelder van Sevilla. Lukaku reisde geblesseerd af naar Qatar en leek de eerste twee groepswedstrijden te moeten missen. In het eerste duel met Canada kwam hij uiteindelijk niet in actie. Tegen Marokko deed hij tien minuten mee, tegen Kroatië een helft. De spits bracht bij zijn invalbeurt meteen iets teweeg, maar slaagde er dus niet in om te scoren. België had zich bij een overwinning op Kroatië geplaatst voor de laatste zestien.

Meer nieuws
   
08:06
08:06
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
   
07:38
07:38
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
   
07:30
07:30
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
   
07:13
07:13
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
   
06:30
06:30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.