'Je hebt een kaartclubje, daar zit ik niet bij omdat ik het spelletje niet snap'
Zaterdag, 25 november 2017 om 14:07

Het zijn roerige tijden voor Sergio Padt als aanvoerder bij FC Groningen. Binnen de spelersgroep ontstond onrust door het veelbesproken incident met Mimoun Mahi en Lars Veldwijk en vorige week stelde Bryan Linssen dat er sprake is van groepjesvorming bij Groningen. Daar herkent Padt zich echter niet in, verzekert hij.

Als aanvoerder was de keeper betrokken bij praatsessies. Die zijn er 'genoeg' geweest, geeft hij aan in het Dagblad van het Noorden. "Waar je om moet denken is dat iedereen zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft. Bij de een kan je beter even niets zeggen, de ander neem je even apart en sommigen raak je juist door ze midden in de groep de huid vol te schelden."

Padt was verrast door de uitspraken van zijn voormalig ploeggenoot Linssen. "Ja, je hebt een kaartclubje. Daar zit ik niet bij omdat ik het spelletje niet snap. Ach, alles valt en staat met resultaat. Deze week heb ik veel meer lachende gezichten op de training gezien dan in de weken ervoor. Die 4-2 tegen Vitesse geeft nieuwe energie."

Meer nieuws
   
19:41
19:41
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
   
18:56
18:56
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
17
   
18:25
18:25
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
55
   
18:20
18:20
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
   
18:00
18:00
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
RomBomCu
 
6
25 november 2017 om 14:59
Groepjes vorming is toch de normaalste zaak van de wereld bij een grote groep personen? Als je 5 Spaanstalige in je club hebt dan gaan die gewoon vaker met elkaar optrekken omdat dat makkelijker communiceren is. Pereiro loopt ook altijd met arias bij de trainingen. Je moet er gewoon niet een grimmige sfeer van maken zoals nu bij Groningen aan de hand is.
 
Nijmeegse10
 
1
25 november 2017 om 15:17
Je kunt het ook zien als groepjesvorming in de context van: ‘wij hebben dezelfde mening’. Als je snapt wat ik bedoel.
 
TimMatavz7
 
0
25 november 2017 om 20:21
Groepsvorming is inderdaad een normale zaak. Alleen moet je in een team het uiteindelijk samen doen, dus iedereen moet met elkaar door een deur kunnen én respect voor elkaar (en ieders mening) tonen. Als dit niet gebeurd, leid dat logischerwijs tot problemen