Joey Veerman is belangrijk tegen Telstar na fout van Joël Drommel
Donderdag, 20 januari 2022 om 20:35

PSV heeft donderdagavond de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker bereikt. De Eindhovenaren kenden meer moeite dan vooraf waarschijnlijk gehoopt tegen Telstar, maar wonnen met 2-1. Na een openingsdoelpunt van Telstar als gevolg van een fout van doelman Joël Drommel was basisdebutant Joey Veerman belangrijk met een doelpunt en een assist. In de kwartfinale speelt PSV een thuiswedstrijd, maar de tegenstander is nog niet bekend.

Roger Schmidt maakte van de gelegenheid gebruik om een aantal spelers rust te geven. Zo verdwenen ten opzichte van afgelopen zondag tegen FC Groningen (0-1 winst) Cody Gakpo, Marco van Ginkel, Maxi Romero, Ritsu Doan en Maúro Junior van het startformulier. Veerman en Fodé Fofana maakten daardoor hun basisdebuut. Ook mocht Philipp Max voor het eerst sinds november weer aan het startsignaal verschijnen. De vleugelverdediger liep een coronabesmetting op en sindsdien geeft Schmidt normaal gezien de voorkeur aan Mauro Júnior op linksback.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

Het was Telstar dat als eerste aanstalten tot een doelpunt maakte. Cas Dijkstra vuurde in minuut twee af op Joël Drommel, maar zijn poging werd onderweg geblokt. Daarna pakte PSV de controle. Noemenswaardige mogelijkheden volgen daar echter niet uit; na zeventien minuten kreeg de Eredivisie-koploper zelfs een achterstand voor de kiezen. Drommel kwam zijn doel uit na een indraaiende corner van Sven van Doorn, maar tastte mis bij een poging de bal weg te stoppen. Daardoor kon Özgür Aktas de score openen.

Lang had PSV echter niet nodig om de stand gelijk te trekken. Veerman bewees halverwege de eerste helft voor het eerst zijn waarde door Bruma met een fraaie pass weg te sturen; de Portugees omspeelde doelman Ronald Koeman junior en tikte binnen: 1-1. Een tijdlang speelde het duel in het Philips Stadion zich vooral op het middenveld af. Vlak voor het rustsignaal kreeg PSV toch nog twee mogelijkheden op de voorsprong, maar Koeman jr. hield zijn elftal op de been. Kort na de pauze voorkwam hij ook een treffer van Max.

PSV speelde in de tweede helft met wat meer overtuiging en daadkracht dan voor de rust, al kwam de ploeg van Schmidt goed weg toen Telstar opnieuw een dreigende corner nam. Aktas kreeg weer een kopkans, maar ditmaal trad Drommel wel goed op. Na een uur was het raak voor PSV. In het strafschopgebied, vanaf de achterlijn, legde Phillipp Mwene de bal terug op Veerman. De aanvallende middenvelder stond op de juiste plek om met de binnenkant van de voet voor de 2-1 te zorgen. Vlak voor tijd kopte invaller Eran Zahavi van dichtbij tegen de paal, waardoor de marge één goal bleef.

Meer nieuws
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
   
23:48
23:48
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
   
23:36
23:36
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
   
22:55
22:55
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
   
22:53
22:53
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (69)

 
Noano
 
10
20 januari 2022 om 20:38
Gewoon een zakelijke overwinning van PSV op Telstar als eerste wil ik Veerman feliciteren met zijn 1e Goal Voor PSV hoop dat er nog veel meer Goals komen van hem. En ik heb wel Respect van hoe Telstar het ons probeerde moeilijk te maken. met wat meer geluk aan hun kant had het ook zomaar 0-2 kunnen worden en dan krijg je een hele andere wedstrijd. Helaas maakte Drommel ook weer zijn Blunder. mja liever nu dan Zondag zullen we dan maar zeggen. En Van Ginkel wel spijtig voor hem. dat hij met maar 2 en halve minuut in de extratijd er nog in moet komen. zegt ook wel genoeg over Van Ginkel zijn status nu Bij PSV.
 
Jens21
 
13
20 januari 2022 om 20:41
Wat een slecht PSV hahaha! Ik kan niet wachten tot zondag, Ajax gaat dit PSV zonder enige moeite verslaan.
 
Noano
 
17
20 januari 2022 om 20:52
@jens21 het Boeid mij echt ik zou het netjes zeggen helemaal niks. dat het spel slecht was van PSV vanavond. we hebben gewonnen. daar gaat het om bij Beker voetbal.
 
SiskeJari
 
7
20 januari 2022 om 23:01
Ik snap die snelle tevredenheid bij psv niet, dit is toch schandalig slecht voetbal?? Hier ben ja als voetbalfan toch niet blij mee?
 
murki
 
7
20 januari 2022 om 23:22
Misschien is Lampen een PSV fan en geen voetbalfan. Dat kan.
 
SiskeJari
 
3
20 januari 2022 om 23:34
Een ex-collega is psv fan en ik had met hem vaak de discussie over mooi voetbal of/en resultaat. Ik begreep nooit dat hij tevreden was met een late 1-0 of 2-1 na een enorme zaadpot. Iets waar psv patent op leek te hebben paar seizoenen terug. Op dit moment natuurlijk makkelijk praten als ajacied na bijv dortmund thuis, waar naast winst ook prachtig werd gecombineerd. Goed positiespel en hoge druk. Maar onder de Boer vond ik het serieus geen mooie titels en werd ik met Bosz liever 2e bij wijze van
 
rubentje13
 
4
20 januari 2022 om 23:48
Voetbal is een spelletje van winnen en verliezen. Als het om mooi voetbal gaat, dan moeten we er een jury sport van maken. Voor mij staan de punten altijd op plek 1,2,3, mooi voetbal komt daarna pas.
 
SiskeJari
 
2
21 januari 2022 om 01:07
Nou dan was t vandaag genieten voor jou en feliciteer ik je oprecht met de overwinning. Dat ik een andere mening heb wil niet zeggen dat ik de jouwe niet respecteer. Kijk je wel eens wedstrijden van Ajax volledig? Wat vind je daar dan van?
 
Noano
 
0
21 januari 2022 om 09:34
@siskejari haha mooie beschrijving. klopt precies zou het mooi vinden als die laatste minuut overwinningen weer terug komen. dat zijn echt de mooiste. om te beginnen maar zondag in de laatste minuut de winnende maken. helaas zijn er dan geen PSV fans aanwezig om uit hun dak te gaan.
 
gomes1psv
 
14
20 januari 2022 om 20:56
Vind het wel erg milde reactie van je. Ik vind het onwijs zorgelijk namelijk wat we vanavond hebben gezien. Het zal wel dat door corona, een gemist trainingskamp en her en der blessures en afwezigen de vorm en de vastheden even missen, maar wat er dan overblijft is bitter weinig momenteel. Laag baltempo, voorspelbare keuzes vanaf het middenveld en buitenspelers die steevast voor eigen succes gaan en slechts in een uitzichtloze situatie een voorzet eruit hopen te persen. Of hij vanavond nu Fofana, Zahavi of Romero heette, hij werd gewoon voor lul gezet door de spelers om hen heen. Wat ik met name sneu vond voor laatstgenoemde, want die gozer werkt zich het schompes met zijn loopacties. Ik vrees verder dat het een gemiste kans - een must eigenlijk - is dat PSV geen nieuwe keeper heeft gehaald. Dat Lars Unnerstal als een van de weinige keepers in de Eredivisie wekelijks punten pakt voor zijn club en Joel Drommel de overtuiging heeft dat je op hoge ballen vanaf de zijkant niet uit je goal mag komen geeft wel aan hoe matig het beoordelingsvermogen van de scouting en td is, maar dat je met zo'n grabbelaar en een huurling die nauwelijks beter is de winterstop niet aangrijpt om een nieuwe doelman te halen kan wel eens een cruciale blunder zijn.
 
Noano
 
2
20 januari 2022 om 21:02
@gomes1psv ik wil ook wel negatief gaan lullen over dat we niet goed waren vanavond. maar dat laat ik wel aan jullie over. ik ga gewoon de overwinning vieren op Telstar met veel bier. en hoe wij zondag voor de dag komen tegen Ajax zie ik dan wel weer. PSV-Ajax is een wedstrijd apart is gewoon een soort finale. kan alle kanten op.
 
SneekPSV
 
2
20 januari 2022 om 21:01
Zondag zal Drommel ook wel weer blunderen, mistasten, grabbelen en wat al niet meer. Maar ja. Om Mvogo uitgerekend tegen Ajax te laten starten lijkt me nu niet bepaald het beste moment. Mvogo is nu ook niet bepaald een topper. Aan de andere kant, veel slechter kán gewoonweg niet
 
Ducktaildo
 
10
20 januari 2022 om 20:39
Zijn er nu nog psv`ers die Drommel verdedigen? In zijn beginperiode maakte hij ook fouten/oogte hij niet zeker. Als je toen commentaar op hem gaf was je aan het zoeken. Het is nu toch wel duidelijk dat PSV voor volgend seizoen een keeper moet kopen?
 
RomBomCu
 
11
20 januari 2022 om 20:44
Hij komt als een slapjanus uit maar Plet springt alleen tegen drommel aan en raakt totaal geen bal in het 5-meter gebied. Zou je dus voor kunnen fluiten. Verder herpakt hij zich goed op die tweede corner. Is hij de nieuwe Gomes? Natuurlijk niet maar om hem nu na een half jaartje compleet de grond in te boren vind ik ook niet oké. Off topic: Net krijgt gakpo een vraag van ESPN over Ihatarren die mogelijk naar Ajax gaat. Welke toegevoegde waarde heeft die vraag in de nabeschouwing van PSV-Telstar? Puur en alleen om een reactie uit te proberen lokken van gakpo, echt vreselijk van ESPN
 
Ben Ketser040
 
7
20 januari 2022 om 20:49
Ik word echt gek van al die vragen over ihattaren. Ik zou als PSV zijnde gewoon het interview beëindigen met al die vragen over ihattaren.
 
Lunny
 
2
20 januari 2022 om 20:59
Nee, gewoon fout van Drommel. Je mag gewoon mee springen en voor de bal gaan. Ja de keeper is beschermd, maar scheidsrechters slaan daar doorgaans in door, door bij elke zucht te fluiten. Is veilig. Dus het is juist een compliment dat de scheidsrechter een keer doorgaat. Anders kunnen we netzo goed spelers verbieden een stap in het 5-metergebied te zetten.
 
El Fenomeno
 
1
20 januari 2022 om 20:47
Ook bij Twente maakte die regelmatig fouten en daar is die mee door gegaan bij PSV. Gewoon een modale, middelmatige keeper die niets is voor een grote club in Nederland. Als ze slim zijn gaan ze voor een nieuwe keeper van de zomer.
 
Wokkel040
 
14
20 januari 2022 om 20:39
Wat een ongelofelijk slechte wedstrijd van PSV kant. Hoe vaak mag Drommel nog de fout in gaan Schmidt? Verder respect naar Telstar. Met een gehavend team het PSV aardig lastig gemaakt!
 
itsTom
 
40
20 januari 2022 om 20:39
Als Zahavi een maximale sprint zet, hou ik hem wandelend nog bij. Wat was dit PSV slecht. Dit wordt leuk zondag, nulletje of 5 eraf?
 
Noano
 
10
20 januari 2022 om 20:56
@itstom ik bewaar deze reactie voor Zondag als Zahavi een hattrick maakt tegen Ajax en PSV wint daardoor. dan ga jij heel lang last krijgen van deze reactie.
 
itsTom
 
17
20 januari 2022 om 21:03
Mocht dat gebeuren, ben ik alleen maar blij. Veel last zal ik er niet van hebben??. Je mag mij zeker op deze reactie wijzen in de toekomst. Maar een hattrick voor Zahavi, laat staan 1 goal gaat niet gebeuren.
 
Kevin1989
 
5
20 januari 2022 om 22:01
@itstom Hedde hem weer hoor. Een bekerwedstrijd tegen Telstar vergelijken met een sportieve klassieker PSV-Ajax. PSV speelde de hele eerste seizoenshelft zo zaad als vandaag tegen Telstar en staat momenteel boven Ajax. Moet je nagaan. Ik moet die 0-5 nog maar eens zien. Is een wedstrijd die (ook gezien het verleden) altijd alle kanten op kan vliegen.
 
Bossie
 
0
20 januari 2022 om 22:22
Zondag zal er een compleet ander PSV staan. Ik weet niet hoe lang je het voetbal volgt , maar wedstrijden van de top 3 onderling zijn wedstrijden op zich.
 
pinko
 
1
20 januari 2022 om 23:07
Thuis tegen Ajax wordt een heel andere wedstrijd. Dit soort bekerwedstrijden moet je gewoon winnen met zo weinig mogelijk schade. Minpunt was het ongeïnspireerde en matige spel. Maar tegen Ajax kan PSV achterover leunen en counteren. Dat ligt de ploeg veel beter dan zelf het spel maken. Dus wordt fifty/fifty....
 
Meneer Daniel
 
1
21 januari 2022 om 01:43
Pinko Ik acht Psv zeker kansen en het wordt denk ik een gelijk opgaande strijd. Maar dit werd ook gezegd over de wedstrijd in de Arena. Achter over leunen is niet altijd bepaald makkelijk.
 
pinko
 
0
21 januari 2022 om 13:00
Tijdens de laatste competitiewedstrijd in de Arena begon PSV juist aanvallend en voortvarend. En had ook een paar aardige kansen. Ajax begon juist heel stroef, maar na de 1-0 draaide alles om en werd PSV geslacht door een zeldzaam efficiënt Ajax!
 
Andres13
 
9
20 januari 2022 om 20:40
Het spel kan alleen maar beter. Te beginnen met zondag. Iets in mij zegt dat we dan wel een scherp PSV gaan zien. Veerman was het hoogtepunt vandaag. Bracht als enige voetbal in het elftal. Max is grote teleurstelling, al mogen we hem inmiddels een miskoop noemen. Brengt al lange tijd helemaal niets
 
gomes1psv
 
3
20 januari 2022 om 20:59
Dat vind ik wel wat kortzichtig, aangezien het bekend is hoezeer corona hem dwars heeft gezeten. Maar verder zijn er weinig aanknopingspunten, waarbij ik ook moet zeggen dat Veerman echt niet boven het niveau van Gutierrez en Gotze uitsteekt hoor. Het is gewoon heel matig momenteel. Natuurlijk ontbreken Ramalho, Sangaré en had je aan Vinicius ook een sterke kapstokspits gehad als optie, maar dat mag geen excuus zijn voor het gebrek aan samenspel en de slordigheden wat vandaag en afgelopen zondag op de mat werd gelegd.
 
mr shiffels
 
8
20 januari 2022 om 20:41
Kunnen we drommel niet gewoon verkopen wordt er een beetje moe van .....
 
Goalski
 
0
20 januari 2022 om 21:20
Enige optie is contractontbinding, niemand die daar geld voor neer gaat leggen
 
Jantjevoh
 
5
20 januari 2022 om 20:41
Zahavi 30 minuten meegedaan maar het zijn er weer 30 teveel. Een kopkans voor open doel tegen de paal heeft niemand het morgen meer over maar het zal aanstaande zondag maar gebeuren.. lekker op de bank laten zondag
 
 
11
20 januari 2022 om 20:42
Slechtste keeper deze eeuw. Niet normaal wat een onzekerheid hij uitstraalt.
 
gomes1psv
 
8
20 januari 2022 om 21:00
Jij was een paar seizoenen op vakantie toen Isaksson de goals weggaf?
 
SneekPSV
 
3
20 januari 2022 om 21:07
Boy Waterman. Ook zo'n topkeeper.
 
gomes1psv
 
3
20 januari 2022 om 21:48
Daarna werd het niet veel beter. Zoet was voor de Eredivisie prima, maar daarna haalde John de Jong in vier jaar tijd vijf keepers. Unnerstal, Mvogo, Mueller, Ruiter en Drommel. Ik ben bang dat we de komende jaren nog wel even met samengeknepen billen toekijken wie er onder de lat staat dus. Deze TD en scouting hebben totaal geen kijk op kwaliteit. Laat staan op prijs/kwaliteit.
 
Teesboer
 
5
20 januari 2022 om 22:53
Unnerstal is misschien toch ook wel iets te snel afscheid van genomen? Was toen al beter dan Drommel nu is in ieder geval.
 
SangaTank
 
5
20 januari 2022 om 20:43
Hulde voor Telstar. Geprobeerd te voetballen maar PSV was toch een maatje te groot. Is Aktas geen leuke verdediger voor in de Eredivisie?
 
mc significant
 
5
20 januari 2022 om 20:43
Nou, dit zal ze in Eindhoven vast een hoop vertrouwen voor zondag opgeleverd hebben…
 
PSVChamps
 
1
20 januari 2022 om 21:02
Nou ja, ik wil het nog wel een beetje relativeren, daar het een donderdagse bekerwedstrijd betreft met zondag Ajax op bezoek. Wat me wel zorgen baart, is ten eerste wederom het zwakke optreden van Drommel en ten tweede toch ook het niet echt overtuigende resultaat en score van afgelopen weekend….
 
rubentje13
 
0
20 januari 2022 om 23:49
Niet gedaald en niet gezakt!
 
Ben Ketser040
 
4
20 januari 2022 om 20:45
We zijn door en dat is het belangrijkste. Veerman lichtpuntje mag zondag van mij lekker in de basis beginnen. Drommel blijft wel echt een probleem. Basis voor zondag: Drommel Teze Obispo Boscagli MauroVeerman GutiDoan Gotze GakpoMaxiVertessen na 60 minuten om te profiteren van de snelheid van Blind. Zahavi hoeft niet eens bij de selectie wat mij betreft. Hij gaat lekker verder waar die gebleven was: kansen missen. Weet iemand trouwens wat er met Vinicius is ik dacht dat hij wel weer in training was.
 
myvision
 
17
20 januari 2022 om 20:47
Maar Veerman is bij voorbaat mislukt toch? Z'n eerste beste basisplaats moet hij PSV direct redden van een blamage. Iedere keer dat Veerman het beslist, kom ik hier m'n gelijk halen en dat gaat vaak zijn de komende weken/maanden?? Gefeliciteerd PSVers alhier!
 
SneekPSV
 
3
20 januari 2022 om 20:55
Nou nou, da's wel erg snel conclusies trekken. Vandaag was aardig, maar het is maar Telstar hè. In de omschakeling achteruit vergeet hij mee te verdedigen. Als hij een mislukte actie heeft, dan heeft hij een baalmoment en verzaakt terug te knokken. Tegen Telstar kan dat, maar tegen Ajax of Europees wordt dat keihard afgestraft.
 
myvision
 
0
21 januari 2022 om 13:53
Haha, je begrijpt toch wel waarom ik dit doe? Het is vrij schandalig dat een van de beste spelers van de Eredivisie van buiten de top 3 zo afgeschreven werd op voorhand de afgelopen weken. We gaan het zondag inderdaad zien!
 
Aguerooo
 
0
20 januari 2022 om 21:04
Haha prima dat je dit doet MyVision. Houd wel in de gaten dat iedereen het erover eens is dat hij voetballend prima mee kan, maar zijn zwakke plekken heeft hij vandaag nog niet hoeven laten zien tegen Telstar. Vooral Zondag tegen Ajax ben ik benieuwd hoe hij zich laat zien, pas in zo'n wedstrijd kun je zo'n speler echt beoordelen.
 
myvision
 
0
21 januari 2022 om 14:18
Nou, ik had vooral in de gaten dat mensen (dus niet iedereen) zeiden dat hij niet goed genoeg was/is voor PSV. Ik had miskoop serieus voorbij zien komen, voordat hij een bal geraakt had. Ik zei toen al dat er bij PSV veel mindere spelers in de basis staan, dus die opmerkingen zijn op niets gebaseerd. Natuurlijk heeft ook hij zwakke plekken, maar voor 5-7 miljoen (hoeveel was'ie?)...mag dat?? De kans is gewoon heel groot dat PSV zijn waarde gaat vermeerderen en dat hij belangrijk voor je gaat, dan is het gewoon super dom om hem al op voorhand te gaan afschrijven. Zin in zondag, hopelijk zit Veerman op de bank.
 
Aguerooo
 
0
21 januari 2022 om 14:26
Heb die mensen inderdaad ook voorbij zien komen, beetje goedkoop. Of hij echt voor meer geld verkocht gaat worden moet natuurlijk nog wel blijken. Gisteravond tegen Telstar was hij natuurlijk de beste speler aan de kant van PSV. Ik denk zelfs dat we zonder Veerman de verlenging in waren gegaan tegen Telstar want creativiteit of een middenvelder met een goed schot hebben we niet. Tegen jullie zal hij ongetwijfeld basis staan. Aan de andere kant is het ook bijna zeker dat Bruma zal gaan spelen dus inprincipe hoef je je als Ajacied niet echt druk te maken, haha. Ik denk zelfs dat de meeste Ajacieden nog nooit zoveel vertrouwen hebben gehad op een overwinning tegen PSV in Eindhoven, waar ik het ook echt wel mee eens ben. Er zal echt een wonder moeten gebeuren wil PSV de pot winnen in mijn ogen. Ondanks dat ga ik natuurlijk wel gewoon kijken! Tot Zondag!
 
vastrekuh22
 
5
20 januari 2022 om 20:48
Wat een slordige partij van PSV Waren echt al met de koppies bij zondag Toch mooi ondanks dat het maar Telstsr is dat Veerman PSV bij de hand nam Die gaat het waar maken bij PSV en snoert zo velen de mond
 
JanMetDeKorte
 
8
20 januari 2022 om 20:51
Ik vind het vreemd dat PSV met een bij a volledig A elftal aantreedt tegen de nummer 13 van de eerste divisie. Zeker met oog op zondag, zouden spelers toch rust moeten krijgen. Maar het bleek dat het uiteindelijk toch moeilijk werd. Drommel is wel echt een drama. Ik weet nog dat er PSVers waren die hem op een bepaald moment wel Oranje materiaal vonden..... misschien als "waterboy".
 
SneekPSV
 
2
20 januari 2022 om 20:51
Huh? Oh, de wedstrijd is afgelopen.... Was even weggedommeld het laatste kwartier. Wat een slechte pot. We vallen in herhaling. Voetballend slecht, Max nog slechter, Zahavi mist, Drommel blundert weer eens en tóch winnen we weer...... van Telstar. Altijd lastig.
 
PSVChamps
 
1
20 januari 2022 om 21:06
Ach ja, we worden als supporter niet echt verwend met walk-overs de laatste jaren… Tenzij we de walk-overs van Ajax en Feyenoord op ons bedoelen
 
7900GT
 
1
20 januari 2022 om 20:52
Zakelijke overwinning noemen ze dit, het was dra-ma!
 
T-Star
 
0
20 januari 2022 om 20:53
Ik moet echt goed zoeken om redenen te vinden om nog een wedstrijd van psv te kijken. In de laatste paar maanden kan ik mij geen wedstrijd herinneren waar ik achteraf dacht; "zo, ben ik hier even vermaakt"
 
PSVChamps
 
2
20 januari 2022 om 21:15
Die van komende zondag wellicht…. ??
 
076Ray
 
3
20 januari 2022 om 20:55
Vond Telstar meer dan prima spelen. In de eerste helft de bovenliggende partij en werd een aantal keer zeer gevaarlijk. Toch wel apart dat er zoveel fysieke duels werden gewonnen door de Telstar spelers.
 
krosto1
 
5
20 januari 2022 om 20:55
Hoe lang mag hij nog de psv shirt dragen... Die mvogo was merenmalen beter . Als hij blijft spelen verlies je de competitie met gemak aan ajax .
 
Sanderr
 
6
20 januari 2022 om 21:56
Alleen zal Drommel nooit basisspeler worden in de middenmoot van de PL. Joelleke verbaast vriend en vijand met zijn prestaties bij Brighton dit seizoen!
 
noWorries
 
0
20 januari 2022 om 21:43
Wel knap!!, zonder sagare en madueke, en dan van Telstar winnen met 2-1.
 
gomes1psv
 
3
20 januari 2022 om 21:51
Je kunt van Drommel zeggen wat je wilt, maar hij is niet kieskeurig tegen wie hij blunders maakt. Vandaag tegen Telstar, maar zondag ook gewoon weer Ajax. Doet-ie niet moeilijk over hoor.
 
rubentje13
 
0
20 januari 2022 om 23:51
Mag ik die glazen bol even lenen voor zondag? Scheelt kijken en waarschijnlijk een hoop frustratie.
 
gomes1psv
 
0
21 januari 2022 om 10:07
Ik weet het, het is een spoiler alert. Maar ik zie het somber in zondag. Drommel gaat minstens één keer vissen en je kunt er donder op zeggen dat hij er niet goed uit ziet wanneer de goal valt.
 
DeProfessor1
 
0
20 januari 2022 om 23:06
Gewonnen en daarmee is ook alles gezegd
 
tellie63
 
0
21 januari 2022 om 09:00
Jammer dat het net niet gelukt is om voor een stunt te zorgen. Een uur lang hebben we echt prima gespeeld en maakten we kans op de kwartfinale. Helaas waren daarna de krachten op en kwamen we er niet meer aan. Maar absoluut trots op de wedstrijd die onze witte leeuwen hebben gespeeld.
 
j3ro3ntj33__
 
1
21 januari 2022 om 09:48
Na gisteren weer gekeken te hebben: Ik heb nog maar zelden als Ajax supporter zo relaxed naar een topper toegeleefd. Kan me echt geen mogelijke manier bedenken waarop Ajax kan verliezen van dit psv.
 
Noano
 
1
21 januari 2022 om 13:53
@j3ro3ntj33__ snap ik dat je zin hebt in Zondag, Ajax maakt wel meer kans om de topper te winnen dan dat PSV gaat winnen. met een vol Philips stadion had het nog wel anders geweest. maar denk dat Ajax 70% kans heeft om te winnen PSV 30% kans. ik hoop natuurlijk dat ik het fout heb en dat wij gewoon gaan winnen van Ajax. dan hebben we wel een lekkere voorsprong van 4 punten.
 
j3ro3ntj33__
 
0
21 januari 2022 om 14:59
@lampen, Ik hoop het niet. Als Brabander gaat dat lastig worden, vooral omdat ik morgen met 1 mede Ajacied en 14 psv supporters de wedstrijd ga kijken onder het genot van een pot bier en een winter-bbq.
 
Serkans074
 
0
22 januari 2022 om 13:13
Best grappig he? (Zeg ik als Twente fan) Wij hebben hun voormalige (reserve) keeper die momenteel de beste doelman vd Eredivisie is en zij hebben onze voormalige goalie die uhm... niet de beste doelman vd Eredivisie is zeg maar.. En die Schmidt maar dom blijven volhouden met Drommel.. T is simpelweg geen betrouwbare keeper.