John van 't Schip is zeer verrast door wissel Brian Brobbey: 'Het is heel gek'
Woensdag, 24 april 2024 om 23:42

John van 't Schip is niet tevreden over het spel van Ajax tegen Excelsior (2-2), zo maakt hij duidelijk voor de camera van ESPN. Gezien de omstandigheden kan de trainer de vechtlust van zijn ploeg waarderen, maar hij speelde logischerwijs alleen voor de volle buit. Verder vindt Van 't Schip het onbegrijpelijk dat Brobbey wederom is uitgevallen.

Ajax hield woensdagavond ternauwernood een punt over aan de wedstrijd tegen Excelsior. De Amsterdammers kwamen op voorsprong dankzij een goal van Devyne Rensch, maar door een rode kaart voor Steven Bergwijn kwam Ajax in de problemen. Julian Baas (penalty) en Lazaros Lamprou leken Excelsior aan een zege te helpen, maar Chuba Akpom tikte vlak voor tijd nog wel de gelijkmaker binnen: 2-2.

Voor de rust viel Brobbey al geblesseerd uit. Wat er precies voorafging aan de wissel van Brobbey is niet duidelijk. Wel voerde hij minuten voor zijn wissel al gesprekken met Van 't Schip. In de afgelopen weken bleek Brobbey vaker niet geheel fit.

"Ondanks de omstandigheden kan ik niet echt leven met het verloop van de wedstrijd", blikt Van 't Schip na afloop terug. "Brian die uitvalt, alweer... Hetzelfde, zijn hamstring. En het is gewoon gek, want de hele week is er niks aan de hand en traint hij goed. Tijdens de wedstrijd komt het toch weer opzetten. Dan wordt het lastig."

"Brobbey wordt een probleem de komende tijd, dat is duidelijk. Het komt constant terug. Wat het precies is, weet ik niet. Het begon met wat stijfheid gedurende de eerste helft, maar op een gegeven moment gaf hij aan dat hij gewoon niet verder kon."

"Ik moet de jongens wel een compliment geven, want ze stonden met tien man 1-2 achter en ze vochten zich wel terug in de wedstrijd. We halen er dan natuurlijk nog een punt uit, maar dat is niet wat we wilden", aldus Van 't Schip.

Brobbey was pas net weer terug van een hamstringblessure, die hem ook tegen Feyenoord, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles aan de kant hield. Ook voor de winterstop was de spits niet altijd fit.

Meer nieuws
   
18:08
18:08
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
4
   
17:31
17:31
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
   
17:30
17:30
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
   
17:30
17:30
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
   
17:25
17:25
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (48)

 
JtjeVtt
 
130
24 april 2024 om 23:48
Ik heb echt met totale verbijstering naar dit interview zitten kijken. Nog nooit heb ik een coach van Ajax zo weinig ambitie uit zien stralen. Geen wonder dat de spelers rondlopen alsof ze het allemaal wel prima vinden zo dit seizoen. Rensch die niet eens de moeite nam te juichen bij de 1-0. Maar John kon de vechtlust van Ajax wel waarderen? Een slecht seizoen kan, maar dit is gewoon genant. Ze mogen zich allemaal echt kapot schamen binnen Ajax, en dan heb ik het niet over de spelers. Toon eens een beetje ambitie, lef. Je hebt verdomme 100 miljoen besteedt en je gaat staan verkondigen dat het best knap is dat je nu op plek 5 staat na een gelijkspel thuis tegen degradatiekandidaat Excelsior. Schaam je kapot echt. De tactiek is al weken om van te janken, het lijkt wel alsof ze het allemaal gewoon hebben opgegeven. Kom dan maar gewoon niet eens meer opdagen voor die laatste potten, straal je hetzelfde uit.
 
MagnusBramus
 
25
24 april 2024 om 23:53
Kon het niet beter verwoorden. Je merkt een bepaalde apathie op het veld. Weinig (keiharde) duels en als ze er al zijn, verliezen ze 'm 9/10 keer. Geen over-mijn-lijk-instelling maar eerder berusting. Ook het uitblijven van juichen is inderdaad tekenend. Geen beleving. Ik hoop echt dat een nieuwe trainer dat terug kan brengen, samen met het creëren van kwaliteit op het veld en waarde in de selectie. Nog zo'n seizoen kan ik niet aan.
 
RomBomCu
 
53
25 april 2024 om 00:02
Het is echt niet te filmen voor jullie als Ajacieden. Schip had het ook over dat de spelers nog zoekende zijn, dat zou toch al een reden moeten zijn om hem direct te ontslaan? Schip staat al 7 maanden voor de groep, heeft al 30 duels voor de groep gestaan, een winterstop meegemaakt, meerdere interlandbreaks, vroeg uitgeschakeld in de beker dus ook tussentijds genoeg tijd om te trainen. En zelfs na al deze tijd is de Ajax selectie nog zoekende in hoe ze moeten spelen? Niet om te pochen maar na minder dan een maand zag je bij Bosz al een duidelijk spelbeeld bij psv. Zo wilde hij spelen, deze patronen zaten erin, deze looplijnen etc.. hoe kan John na bijna een volledige eredivisie seizoen aan wedstrijden al voor de groep te staan, nog steeds niks erin geslepen hebben? Nu nog eruit gooien en die Dave Vos voor de groep. Het is echt enorm gênant.
 
JtjeVtt
 
33
25 april 2024 om 00:08
Hij zei ook dat het moeilijk is voor de spelers dat het seizoen zo loopt, alsof het niet ook de verantwoordelijkheid is van de spelers dat je zo staat te schutteren week in week uit. Alsof het ze allemaal maar gewoon `overkomt` en niemand die er iets aan kan doen of enige schuld treft. Niet te filmen dit inderdaad. Geen wonder dat het weer zo ruk gaat de laatste weken, als dit de instelling is binnen het team. Ik moet telkens denken aan die meme van die jongen op de fiets die een stok in zijn eigen wiel steekt en dan boos is wanneer hij valt. Iedereen bij Ajax steekt constant een stok in hun fietswiel en John blijft vanaf de zijlijn roepen "ah wat zielig jochies dat jullie telkens van jullie fiets af flikkeren, koppies omhoog en ga zo door!" en dan meesterbrein Valkanis ernaast die hem influistert: "it might help if you tell them to put in the stick into the wheel from the left instead of from the right." Heb me zelden zo geergerd aan mijn eigen club. Voelt echt alsof ik naar een interview met spelers/staf van RKC of Volendam aan het kijken ben in plaats van naar Ajax.
 
KingB
 
27
25 april 2024 om 00:26
Je hebt helemaal gelijk, en kan het niet beter verwoorden. Ik denk dat Van het Schip van het blik coaches na Ten Hag misschien nog wel de slechtste is. Staat als een puppie, die geen koekje krijgt, langs de zijlijn, en ziet gewoon niet wat hij moet doen. “Verwacht er niet teveel van, maar ik maak het seizoen wel af met dit stelletje”. We hadden echt een coach moeten kiezen voor dit klusje ala van Gaal of Advocaat. Geen gelul, gewoon voetballen. Zoals je merkt, ook ik erger me gigantisch aan Ajax momenteel. Als je ziet wat er moet veranderen om weer aan te haken met PSV en Feyenoord, dat wil je gewoon niet bedenken. En dit is in 2 seizoenen bereikt. Van de verwachte Bayern van Nederland naar een team met alle moeite puntjes binnenharkt tegen het linker rijtje. Marc, had verdomme je lul in je broek gehouden. Op Brobbey, Hato (wordt op deze manier ook niet beter), Godts (begon leuk, maar ook steeds meer twijfel) na, zie ik niemand waarvan ik denk dat hij het gewenste niveau is. Maargoed, er kan een hoop veranderen in een transfer window, maar ik heb het idee dat we een permanente gifbeker in handen hebben.
 
wiezie
 
10
25 april 2024 om 03:16
Heee gozer jij hebt de juiste woorden serieus geuit wat ik al meer dan een half jaar voel. Duidelijker kan gewoon niet, ik denk dat de spelers en staf naar jou teksten moeten lezen dan komen ze tenminste vooruit, het is toch niet te geloven wat ze op en naast het veld doen.
 
KeyboardHeld
 
2
25 april 2024 om 09:05
Was jij niet een van de vele die hosanna riep mij komst voor vtSchip? En niks slechter kon dan Steijn?
 
JtjeVtt
 
13
25 april 2024 om 09:16
Nee dat was ik niet. Ik was wel eventjes hoopvol dat er misschien wat meer rust en vertrouwen in de groep zou komen maar was me er toen ook al van bewust dat JvtS zeker tactisch gezien niet het niveau heeft dat Ajax na moet streven en gaf vrij snel deze seizoenshelft aan dat er tactische ondersteuning naast moest komen omdat het weer helemaal mis ging.Trouwens, moeten we hier allemaal een voorspellende blik hebben of mogen fans bij de aanstelling van een nieuwe coach ook gewoon optimistisch of hoopvol zijn? Wat zuur om dit hier neer te kwakken zeg. Maar goed, je groene balkje toont mooi aan dat dit soort reacties voor jou de norm zijn.
 
KeyboardHeld
 
0
25 april 2024 om 20:42
Denk dat als jij waarde ziet in een groen balkje dat meer over jou zegt dan over mijn reacties. En je mag zeker hoopvol zijn, alleen pas ik bij gedesillusioneerde reacties. De haat die voor Steijn was vertroebelde bij vele de nuchtere kijk. Iedereen kon zien dat John nog minder had te bieden...
 
Dsquared
 
0
26 april 2024 om 02:14
Godts komt er wel, heeft alleen nog wat weinig inhoud om de hele wedstrijd gas te geven. Ik ben ervan overtuigd dat als je hem in een goed-draaiend elftal, op links zet dat hij dan echt een topper gaat worden.
 
STORING
 
4
25 april 2024 om 02:01
Daarom kunnen we het overal over hebben. Aankopen, kwaliteit, directie. Maar met zo een zwakke coach voor de groep is alles gezegd. Hoe hij nog zolang in functie mag blijven is mij een raadsel. Het is niets meer dan een lieve vader voor die jongens.
 
tinus45
 
2
25 april 2024 om 07:41
Head chef coaches...succes John ehhh Ajax.
 
Migi
 
4
25 april 2024 om 10:02
Ja ik zei het al na de klassieker. De uitstraling van John is gewoon, aandoenlijk of meelijwekkend. En ik bedoel dat niet op een gemene manier, maar hij ziet er gewoon verdrietig uit. In de dug-out, in interviews, als ie op de parkeerplaats loopt. Ik gun hem een lekkere vakantie nadat ie weg "mag" bij Ajax.
 
JtjeVtt
 
5
25 april 2024 om 10:23
Ik snap wat je bedoelt ja, en ik denk dat je nog een stuk coulanter over hem bent dan de meeste Ajacieden inmiddels.. Prachtig dat hij bereid was in te stappen maar hij maakt er gewoon een potje van. Zijn uitstraling is zwaar onprofessioneel, ambitieloos en eerlijk gezegd gewoon schadelijk voor het imago van de club. Hij loopt rond alsof het een vriendendienstje is bij de plaatselijke liefdadigheidsvereniging.Helaas is er niemand intern aanwezig omJohn terug te fluiten na dit soort publieke optredens, en dat is goed zichtbaar de laatste weken. Elke andere topclub had een coach die er zowel sportief gezien als in uitstraling (en ambitie) er zo’n zootje van maakt allang bedankt voor zijn diensten. Nu gooien we de laatste kans op een Europees ticket ook nog eens weg…
 
de weimar
 
1
25 april 2024 om 12:21
Ik raad je aan de 2 vragen van de pantelic podcast te luisteren aan John van het schip. Ze vragen een simpele vraag waarom de voorhoede spelers niet vaker diep gaan. En dat dit toch door de technische staf in de tactiek moet worden meegenomen. En John komt met een vaag antwoord dat we de spelers er niet voor hebben en dat mensen vanuit het middenveld dit moeten doen. En dat terwijl je op papier met 2 zessen speelt.
 
JtjeVtt
 
1
25 april 2024 om 13:46
Denk niet dat ik mijzelf dat nu aan wil doen maar bedankt voor de tip. Misschien als het seizoen eenmaal voorbij is. Het feit dat hij Forbs eraf haalde bij de rode kaart van Sutalo tegen Bodo past ook wel mooi binnen de context van die opmerking. Ik heb het al eerder gezegd hier. Ik denk oprecht dat wanneer je rondom de Arena een paar fans van de straat zou plukken dat die een logischere opstelling en veldbezetting zouden neerzetten dan dat John en zijn team voor elkaar krijgen. Het is natuurlijk lullig om te zeggen, maar John is gewoon niet zo`n slimme man. Integendeel. Een goedzak, sympathieke gozer, maar geen groot licht. Verbaal komt hij ook zwaar te kort voor een publieke functie waarin hij een team moet leiden en vertegenwoordigen.
 
Nr.11
 
19
24 april 2024 om 23:56
Misschien is Brobbey wel oververmoeid. Dat is ook niet gek, na het dragen van een elftal het gehele seizoen door.
 
De bal
 
49
25 april 2024 om 00:00
Oververmoeid van wat? Hij kan de intensiteit gewoon niet aan, deze jongen is niet fit.
 
JtjeVtt
 
36
25 april 2024 om 00:02
Brobbey is pas tegen het einde van de eerste seizoenshelft echt gaan scoren, daarvoor was hij juist een van de minderen bij Ajax en miste hij kans na kans. Van deze huidige seizoenshelft heeft hij ook flink wat potten gemist. Oververmoeid lijkt me dus een beetje overdreven.
 
InkeMontana
 
20
25 april 2024 om 00:38
Lol. 1 vd minderen zegt ie. Daarvoor droeg Brobbey Ajax ook al met zijn spel, het hele spel werd ook toen al aan kapstok Brobbey opgehangen. Hij mistte inderdaad wel veel kansen, is voor een spits natuurlijk vrij essentieel, maar speelde verder qua veldspel natuurlijk nog steeds als 1 vd beste en zeker niet 1 van de minste
 
JtjeVtt
 
37
25 april 2024 om 00:44
Wanneer je als spits negen van de tien 100 procent kansen naast schiet of over kopt dan doe je gewoon niet waar je voor op het veld staat. Dan ben je uiteindelijk wel gewoon 1 van de minderen op het veld ja. Overigens was Brobbey in die periode ook helemaal nog niet zo balvast en meevoetballend sterk, erger nog, de roep om Akpom en zelfs Mikautadze werd in die periode steeds luider. De echte bloedvorm bij Brobbey begon pas tegen het einde van het kalenderjaar 2023. Ik zal het nooit begrijpen, een spits die goed `veldspel` speelt maar daarbij niet scoort en ook nauwelijks assist geeft is in die periode 1 van je beste spelers volgens sommige Ajacieden, maar de spits die voetballend matig is maar wel bizarre statistieken heeft (voor een invaller notabene) kan er niks van en moet weer oprotten. Ik zie ook liever een spits die goed in het Ajax spelletje past, maar we slaan m.i. allemaal veel te ver door in dat "ja maar hij voetbalt zo leuk mee." uiteindelijk moet je winnen, en dat doe je door te scoren.
 
oprecht
 
9
25 april 2024 om 04:52
Omdat een speler niet gescoord heeft kan hij niet vermoeid of overbelast zijn. Een verdediger scoort toch ook nooit en kan toch ook de klachten hebben. Goede opmerking van je..
 
maldini86
 
5
25 april 2024 om 07:24
Ben het met je bovenste reactie echt meer dan eens, maar dit over brobbey dan weer niet. Ondanks dat brobbey veel kansen mistte, was het wel echt de enige die volledige inzet toonde en niet als een zoutzak erbij liep, hij was vooral ongelukkig in de afwerking, maar als iedereen maar half de inzet toonde als brobbey deed, was t al een stuk beter geweest.
 
JtjeVtt
 
7
25 april 2024 om 08:09
Oprecht: er wordt hierboven gesuggereerd dat Brobbey “het hele seizoen al het team draagt”. Ondanks dat hij het laatste halfjaar geweldig is is dat feitelijk niet helemaal waar want hij deelde ook lang mee in de malaise. Vandaar dat ik op dat statement reageer. Daarnaast geef ik aan dat hij ook absoluut niet alles heeft gespeeld deze seizoenshelft dus daarmee weerleg ik het oververmoeidheid argument. Zijn twee losse punten. Maar goede opmerking van jou maat.Maldini: Begrijp me niet verkeerd. Zonder Brobbey zijn we momenteel nergens. Maar er is wel een periode geweest waar ik het ook even niet zag zitten in hem, hij mistte toen gewoon echt veel te veel kansen. Dat is dodelijk als spits (zie Gimenez bij Feyenoord). Maar ik ben blij dat hij het om heeft kunnen draaien en van mij mag hij qua uitstraling en instelling de aanvoerder zijn, zeker als je dit apathische zootje (met Bergwijn voorop) ziet rondsjokken gisteren.
 
nederland79
 
3
25 april 2024 om 00:30
Dat zou juist heel gek zijn. Paar wedstrijden, jong, getraind. T is niet dat hij 66 wedstrijden in de benen heeft
 
LeidseHood
 
8
25 april 2024 om 00:55
Nouja dragen waarheen? Naar de zesde plek, uitschakeling in de beker, en uit de Conference League tegen Aston Villa uit het mooie Birmingham. Hij was onze beste speler en ik snap wat je bedoelt, maar dragen vind ik te veel eer. Dat deed een Tadic of Blind.
 
PanFC
 
4
25 april 2024 om 08:40
Ach, ga weg joh. Moe? Hoeveel minuten heeft ie nou gemaakt dit seizoen?
 
marocberkane
 
45
25 april 2024 om 00:04
Ik vind dat Brobbey als hij zo blijft kwakkelen niet mee hoort te gaan naar het EK. Heeft sinds begin maart geen volledige wedstrijd gespeeld en meldt zich nu al drie interlandperiodes geblesseerd af, waardoor Koeman hem ook niet kan testen in het elftal. In dat opzicht dus volledig onbetrouwbaar. (En ja, datzelfde geldt voor Bijlow, voordat iemand daarover begint).
 
Nijogeth
 
6
25 april 2024 om 00:19
2 interland periodes. In oktober zat hij er gewoon bij, maakte toen zijn debuut. In november en maart heeft ie moeten afzeggen. Beide keren was wel duidelijk dat ie geblesseerd is. Maar wat mij betreft geef je hem nu gewoon 3 wedstrijden rust en laat je hem in de playoffs weer uitblinken.
 
marocberkane
 
20
25 april 2024 om 00:29
Daarvoor in september ook al afgezegd.
 
KingB
 
21
25 april 2024 om 00:30
Daarom ben ik blij dat Marocberkane geen BC is. Ik vind namelijk dat Koeman gewoon de beste spelers hoort mee te nemen en daar hoort Brobbey bij. En niet gaan selecteren omdat er een speler bij een club speelt die niet je voorkeur heeft.
 
marocberkane
 
40
25 april 2024 om 00:59
Ik leg toch precies uit waarom ik hem niet zou meenemen. Wordt 4 keer opgeroepen en meldt zich 3 keer af. Op zo een eindtoernooi heb je gewoon topfitte spelers nodig, en als je al een uitzondering maakt, is dat voor grote namen die zich al bewezen hebben in Oranje.
 
J.Cruijf
 
0
25 april 2024 om 18:51
Hadden we in 1988, Marco van Basten ook maar thuis moeten laten?
 
sebasjuh
 
2
25 april 2024 om 06:14
Is het niet gewoon dat hij niet fit is en Ajax hem maar blijft brengen terwijl die jongen meer rust nodig heeft? Is toch van de zotte dat die steeds geblesseerd blijft uitvallen. Je kan Brobbey beter dit seizoen niet meer opstellen en geef die jongen rust en kans op een EK en gebruik hem volgend seizoen weer lekker.
 
maldini86
 
6
25 april 2024 om 07:28
Verschil met bijlow vind ik dan wel, dat als ie niet geblesseerd is, je m altijd nog as derde keeper mee kan nemen. Brobbey is helemaal op voor dit seizoen. Inderdaad lekker thuislaten. Zirkzee kan ook wel redelijk wat met een bal
 
ScummyMan
 
2
25 april 2024 om 00:10
Heb de rode kaart nog even teruggekeken maar is het een 100% fout van de scheidsrechter om ‘m niet te geven? In eerste instantie kwam rood helemaal niet in me op. Nu met de beelden en de uitleg van doorgebroken speler kan ik het wel begrijpen. Maar ik hoor het hele seizoen dat een scheids 100% fout moet zitten. Een uitleg dat zelfs met een hele goede aanname de hoek nog lastig is en dus geel vind ik ook niet heel raar.
 
JtjeVtt
 
11
25 april 2024 om 00:17
De 100 procent fout regel hebben ze dit jaar weer afgeschaft. Niemand weet waarom. Er is geen touw meer vast te knopen aan de regels dit jaar. Om nog maar niet eens te beginnen over de extreem inconsequente wijze van het uitvoeren van de regels (zie Hartman tegen Utrecht die geen rood kreeg voor het geven van een duw in de rug die wel een pingel werd).
 
KingB
 
3
25 april 2024 om 00:34
Volgens mij is dit niet het geval hoor. Zijn al meerdere situaties geweest waarin een niet 100% fout de scheids niet naar de VAR geroepen zijn. Volgens mij was het in dit geval; als je hier een pingel voor geeft, MOET je ook rood geven ivm doorgebroken speler. Dus is geel hier een 100% fout.
 
JtjeVtt
 
2
25 april 2024 om 00:36
Ik heb mij laatst laten vertellen hier door meerdere leden dat die 100 procent regel sinds dit seizoen weer afgeschaft was omdat het te onduidelijk werd. Maar misschien is iedereen gewoon in de war dit seizoen, en wie kan het ze eigenlijk ook nog kwalijk nemen ?
 
ScummyMan
 
2
25 april 2024 om 00:37
Ben eigenlijk juist voor het afschaffen van alleen kijken bij een 100% maar hoor het nog wel heel vaak dat dat de reden is dat een scheids niet naar het scherm geroepen wordt. Als dat dus inderdaad niet de regel is dan moet een scheids toch veel vaker naar het scherm?
 
ScummyMan
 
2
25 april 2024 om 06:51
Misschien kijk ik gekleurd maar ik vind het niet 100% een doorgebroken speler. Ik snap dat je het zo kan uitleggen en daarmee is de kaart niet onterecht volgens de regels. Maar zoals ik al zei is er een moeilijkheidsgraad in de aanname en hoek waarmee je ook kan uitleggen dat het geen 100% scoringskans is.
 
JtjeVtt
 
1
25 april 2024 om 14:20
Ik snap je wel eigenlijk. Hij gaat niet recht op de goal af maar leek me eerder in een positie te komen voor een voorzet. Als Bergwijn niet zo oliedom was geweest had hij 'm via links gewoon nog af kunnen stoppen door dat gat dicht te lopen voor mijn gevoel. Hij zou ook niet uitkomen met zijn passen want pas als hij wordt teruggetrokken door Bergwijn komt hij precies op de plek waar de bal valt. In zijn sprint was hij verder doorgerend en had hij de bal achter zich gekregen denk ik. Vind de regel sowieso belachelijk. Je wordt nu driedubbel gestraft voor zo'n moment (penalty, verder met 10 man en speler geschorst de week daarna) terwijl het eigenlijk zo'n licht vergrijp is. Terwijl iemand die eem speler onderuit schoffelt maar wel de bal probeert te spelen dan wel gewoon mag blijven staan. Hele rare keuze van de KNVB dit.
 
Bobo25
 
7
25 april 2024 om 00:42
Bijzonder dat een coach zo over een blessure praat van een van zijn spelers. Het kwam over alsof hij Brobbey niet geloofde.
 
JtjeVtt
 
10
25 april 2024 om 00:50
Hij zei ook tijdens de persconferentie dat hij inmiddels wel spijt heeft dat hij is ingestapt (of in elk geval iets in die trant, in reactie op een vraag van Driessen). Lekker hoor, zo'n eerlijke coach. Totaal niet onprofessioneel dit allemaal... Leuk ook voor de spelers en voor de motivatie in het elftal.
 
ScummyMan
 
7
25 april 2024 om 06:59
Ajax durft hem gezien de omstandigheden niet te ontslaan. Als hij zelf dan het geloof en de wil heeft om door te gaan vind ik dat hij het seizoen af mag maken. Maar als dat niet zo is denk ik dat het voor iedereen beter als er iemand anders van stal wordt gehaald. Met anderhalve week tot Volendam heeft een nieuwe trainer ook daadwerkelijk de tijd om een verschil te maken.
 
JtjeVtt
 
5
25 april 2024 om 08:14
Hij heeft er overduidelijk al weken geen zin meer in. Ze hadden na Bodo thuis gewoon Dave Vos door moeten schuiven om nog iets te maken van het spel. Desnoods naast JvtS. Ik weet niet of een nieuwe trainer nog verschil kan maken maar slechter dan dit kan het gewoon niet. Het zou al helpen als de spelers enig idee hebben wat er van ze verwacht wordt op het veld. JvtS had het op de persconferentie over 4-4-1 in de tweede helft en Rensch zegt daarna doodleuk dat ze 4-3-2 speelden. Als je dat al niet eens gecommuniceerd naar je groep krijgt…
 
Dsquared
 
0
26 april 2024 om 02:23
Hahah komop man Jtjevtt, het was toch ook totaal ongeloofwaardig geweest als hij daar ging zeggen dat 'ie het geweldig naar zijn zin heeft? Die gasten zouden eens een lach op die man zijn gezicht moeten voetballen. We wisten allemaal dat dit seizoen verloren was, dus waar maak je je druk om? Ik dank John dat hij in dit wespennest is gestapt, na het overlijden van zijn vrouw. Diep respect.
 
afcajr
 
1
25 april 2024 om 07:19
Niet weten hoe het ervoor staat met de belasting van je belangrijkste speler.. een compliment geven voor de "vechtlust".. rot toch een eind op manm echt waar, schip je zal een hele lieve vent zijn. Je bent een topper dat je op stond in een klote situatie en je even de knuffel interim wilde zijn. Maar deze man is in niets maar dan ook niets een eredivisie waardige manager, laat staan een Ajax waardige manager.