Kane denkt niet aan vertrek: 'Ga met een lach op mijn gezicht naar de club'
Woensdag, 8 februari 2017 om 18:56

Sinds zijn elfde speelt Harry Kane al bij Tottenham Hotspur. De 23-jarige spits heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een spits van wereldformaat en trekt daarmee de aandacht van de Europese top. Kane zegt echter dat hij zijn carrière misschien wel af wil sluiten bij the Spurs.

Onder meer Real Madrid zou de spits, dit seizoen tot dusver goed voor zestien treffers, op de korrel hebben. Tottenham Hotspur boekt als club echter veel progressie en dat stemt Kane tevreden. "Het belangrijkste is dat de club vooruit gaat. We hebben een jong team, een jonge, fantastische manager, over twee jaar een nieuw stadion en een nieuw trainingscomplex", zegt Kane tegen talkSPORT.

"Alles bij de club maakt progressie zoals ik dat zou willen. Zolang dat zo blijft, zou ik niet weten waarom ik hier niet mijn hele carrière zou kunnen blijven", stelt de spits. "Sommige mensen worden gemotiveerd door geld, maar zo ben ik niet. Ik word gemotiveerd door het winnen van het prijzen. Op dit moment ben ik tevreden bij Tottenham, ik ga iedere dag met een lach op mijn gezicht naar mijn werk. Dat is belangrijk, geld is een bonus bij het werk. Maar dat maakt je niet altijd gelukkig."

Meer nieuws
   
10:26
10:26
V/d Vaart wil Oosting van transferdoelwit af brengen: 'Het is niet verstandig'
7
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
20
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
20
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (23)

 
Marranr1
 
4
8 februari 2017 om 10:35
Topspits, moet eerlijk bekennen dat ik soms verbaasd ben op de manier hoe hij speelt en zijn kansen benut. Ziet er soms heel makkelijk uit terwijl het echt niet zo makkelijk is allemaal. Wat een verschil met Janssen he, echt in alles is hij zoveel klasse beter. Janssen kreeg het in zijn bolletje door de media en Blind en 1 goed seizoen op het hoogste niveau in Nederland. Ik denk dat Tot H in zijn handen mag knijpen met Kane en dat ze gauw een topspits erbij moeten halen voor dat laatste stapje! Maar Pottechino moet het ook niet in zijn bol krijgen om te zeggen dat ze bij de beste teams in Europa horen want daar zijn ze nog lichtjaren van verwijderd! CL campagne heeft dat wel uitgewezen!!!!
 
tommy1981
 
11
8 februari 2017 om 10:42
Janssen kreeg de kans om bij een schitterende club een topcontract te tekenen, zeg daar maar eens nee tegen, heeft niks met hoog in zijn bolletje te maken.
 
jonkoman
 
6
8 februari 2017 om 10:46
Dat denk ik ook. Ten eerste wilde ajax en psv niet het bedrag neerleggen wat az voor hem wilde. Daarbij nog 't feit dat als je een jaar blijft en er maar 10 inschiet je dan niet meer zo'n kans krijgt. En misschien daarheen vertrokken met het idee dat kane wel zou vertrekken....
 
CocoAfc
 
7
8 februari 2017 om 11:46
Toch riepen vele hier dat Janssen wel even Kane eruit zou spelen. Die mensen hebben hem alleen zien spelen op het EK of geilen teveel op namen als Zlatan, Aguero of Benzema. Kane is een topspits en laat dat nu al zo een drie jaar achter elkaar zien in de Pl.
 
AZALKMAAR.
 
3
8 februari 2017 om 12:01
dit bericht slaat nergens op, niemand heeft gezegd dat hhij kane eruit zal spelen. hij was gewoon heel erg in vorm bij AZ en hij wou een stap hoger toen heeft hij voor een topteam in de PL gekozen wat niet verstandig is geweest zo zie je het verschil tussen de eredivisie en de PL. hij had beter voor een Southampton kunnen kiezen of iets dergelijks.
 
CocoAfc
 
7
8 februari 2017 om 12:20
Dan heb je echt onder hele grote steen gezeten tijdens zijn overstap.
 
wandering
 
1
8 februari 2017 om 12:33
Nou misschien dat 1 of 2 personen dat hier op VZ dat heeft gezegd, maar voor de rest echt niemand, bijna heel de goegemeente was er van overtuigd dat de stap te groot was. Omdat hij voor Nederlandse clubs te duur was vonden de meeste dat hij naar een club als Southampton zou moeten gaan.
 
PSVchelseaboy
 
1
8 februari 2017 om 22:49
Heel veel mensen hier zeiden dat hij Kane er wel even uit zou spelen. En dat waren er geen 1 of 2 maar eerder 20. Deze mensen hebben Land alleen maar zien spelen op het EK waar hij als rechtsbuiten werd misbruikt en de corners moest nemen. Tel daarbij ook nog eens een zwaar seizoen bij op en je krijgt een waardeloos EK. "Onze" Vincent Janssen zal het allemaal wel even doen. Janssen scoort er wel even 20 en Kane belandt op de bank. Dat heb ik toch een heleboel mensen horen zeggen op dit forum. Het is dus anders gebleken en Kane is een wereldspits. Janssen kan beter na dit seizoen vertrekken om een stapje terug te doen.
 
MaartenKros
 
3
8 februari 2017 om 10:39
Ik hoop dat hij zijn hele carriere bij de Spurs blijft en dat record van Shearer uit de boeken knalt.
 
Gooner4
 
3
8 februari 2017 om 11:40
Waarom zou die gaan? Natuurlijk is Real een stap omhoog, maar het is een jongen van de club die goede stappen met de Spurs aan het zetten is. Ze hebben zich bij de top genesteld en hebben een enorm talentvolle ploeg. Kane is eigenlijk de personificatie van Tottenham. Deze jongen gaat weer topscorer worden.
 
wandering
 
2
8 februari 2017 om 12:36
Als (zoals hij zelf zegt) zijn ambitie is om prijzen te winnen, dan moet je natuurlijk niet bij de Spurs zijn
 
Gooner4
 
2
8 februari 2017 om 12:54
Wie weet worden ze volgend jaar kampioen, of het jaar daarop.
 
wandering
 
1
8 februari 2017 om 19:26
Ja dat kunnen AZ of Ajax ook, maar ik zie het niet gebeuren.
 
HansVaak
 
1
8 februari 2017 om 12:15
Het is altijd makkelijk om te zeggen dat geld de motivatie niet is als je al miljoenen op jaarbasis pakt. Of dat er dan twee of tien zijn. Ik vind hem overigens wel een prima speler, ook de enige topclub met een Engelsman in de spits (afgezien van Sturridge en Rooney/Rashford, maar die spelen incidenteel daar). Wat wel handig is voor de mate waarop die Engelsen zichzelf serieus kunnen nemen.
 
HansVaak
 
1
8 februari 2017 om 20:25
Maar dan voornamelijk als vleugelspeler, niet als spits. Daar staat Zlatan natuurlijk.
 
SalvatoreConte
 
1
8 februari 2017 om 22:23
Kane wordt gewoon gezien als gezicht van de club, een echte publiekslieveling. Het is voor alle Spurs-fans nu te hopen dat hij en Alli samen een goed duo gaan vormen die Spurs aanvallend gezien veel gaan brengen. Pochettino heeft overigens echt duidelijk gemaakt (voor mensen voor wie dit nog niet het geval was) hoe belangrijk een sterke as is. Lloris is een van de beste keepers ter wereld, Alderweireld is in mijn ogen de beste centrale verdediger in de Premier League, Wanyama is by far de aankoop van het seizoen in de Premier League en Alli en Kane zorgen aanvallend gezien voor de goals. Spurs heeft de perfecte mix om in de toekomst echt te gaan strijden voor het kampioenschap en ik geloof zeker dat dit binnnen nu en drie jaar een serieuze mogelijkheid is, vooral met het nieuwe stadion.