Keizer over transferplannen: 'We zijn daar druk mee bezig'
Donderdag, 22 juni 2017 om 18:12

Marcel Keizer is niet van plan om de tactiek van Ajax drastisch te veranderen, zo vertelt de opvolger van Peter Bosz in een interview met Ajax TV. De trainer van de Amsterdammers laat zich tevens uit over de transferplannen van de club.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (14)

 
JDG84
 
10
22 juni 2017 om 18:29
70% denk al van niet.. lekker positief gezind. Gezien het meerendeel van de mensen hier voor ajax zouden zijn, dan wordt het een leuk jaar op VZ. Of het stukje "ik heb het al vooraf gezegd" als het matig is, en de "toen iedereen zei van niet, had ik er geloof in". Die man heeft heel goed voetbal laten zien vorig jaar, hij heeft een elftal dat weet wat er gevraagd wordt. Ja hij heeft degradatieclubs gehad, maar kan me nog Rijkaard herinneren....
 
Thamike
 
4
22 juni 2017 om 18:37
Ga je nu een voorspelling doen hoe mensen zich in gaan dekken? Dit is VZ er gebeurt niet veel anders. Zijn hier ook geen echte kenners maar laten we zeggen liefhebbers. Wil alleen niet zeggen dat men geen vertrouwen mag hebben. Hik zal best lastige momenten kennen maar niemand jan dit echt voorspellen.
 
MarcMedia
 
1
23 juni 2017 om 07:44
Onbekend maakt onbemind. Het grote publiek kent Keizer niet, vandaar dat ze zo negatief stemmen met de pol. Het zijn echt geen pannenkoeken in de leiding bij Ajax. Heb meer vertrouwen in het eigen bestuur, Ajaxcieden!
 
FraXz
 
8
22 juni 2017 om 18:38
Inderdaad. De waan van de dag regeert. Rijkaard liet Sparta zelfs voor het eerst in de geschiedenis degraderen, en oogste alleen maar lof bij Barca. Keizer heeft nog geen minuut het eerste getraind en word al afgebrand. Op basis van de prestaties van jong Ajax mag hij wel vertrouwen genieten imo.
 
grasveld7
 
1
22 juni 2017 om 19:58
Maak je er niet druk om joh, dat zijn grotendeels de mensen die een afgunst hebben richting Ajax. Als je hier zag hoe blij dat iedereen was dat Bosz vertrok naar Dortmund zegt namelijk al boekdelen. Des te mooier is het al Keizer het straks wel goed doet en iedereen de mond snoert. Ik ben er alle vertrouwen in dat Marcel gaat slagen en ook Ajax aankomend seizoen voor vuurwerk gaat zorgen en het spelletje van afgelopen seizoen op de meeste vlakken door pakt.
 
Leeuw087
 
13
22 juni 2017 om 18:32
Marcel wordt in het diepe gegooit, gezien zijn eerste seizoen bij Jong Ajax mogen we redelijk optimistisch naar de Ajax toekomst kijken. Hij zal ongetwijfelt aan zijn nieuwe rol moeten wennen, zal ongetwijfelt ook wel zijn fouten maken. Toch heb ik volledig vertrouwen in Marcel Keizer, laten we hem de tijd geven om te wennen. Wil zo goed als dezelfde speelwijze hanteren als Peter Bosz, die haalde in het begin niet de Cl. Mijn gevoel zegt mij dat we ondanks verkoop Klaassen de CL fase dit keer wel gaan halen. Het bestuur heeft zijn nek uitgestoken, eerste seizoen van Jong onder Keizer was geweldig. Zal wel goed komen.
 
Sanderr
 
0
22 juni 2017 om 19:38
Het team moest toen ook helemaal switchen van de meer behouden speelstijl van De Boer naar de meer aanvallende speelstijl met hoog druk zetten. Dat kost tijd om erin te krijgen maar dat zit er bij al die jongens nu al wel een stuk beter in. Ik denk dus dat Keizer 'makkelijker' zijn stijl kan gaan spelen (hij speelde met jong wel een beetje zoals Bosz met 1), hopelijk staat het allemaal alweer lekker steady eind juli in de 3e voorrondes!
 
Spaanse Bas
 
8
22 juni 2017 om 18:58
Neef van Piet, dat kan niet fout gaan. Keizerlijke coach voor een koninklijke club van godenzonen. Kan niet wachten tot 19 augustus. Dan ben ik eindelijk weer eens in NL om mijn verjaardag te vieren met mijn familie. En natuurlijk naar Ajax-Groningen met mijn pa van 81.
 
BalRup
 
3
22 juni 2017 om 18:59
Als ik naar keizer z'n kop kijk is et geen gemakkelijke trainer. Ajax moet volgens de boeken dit jaar kampioen worden, want 2 jaar geen kampioen in Amsterdam kan gewoon niet. Er zal vanaf dag 1 druk op hem staan. De supporters zullen een prijs eisen. Dus of er moet flink gekocht worden of van binnen uit weet de club dat Keizer ze eventueel kampioen kan maken. We wachten et af.
 
Guikstra
 
3
22 juni 2017 om 19:59
2 jaar? Je zal 4 jaar bedoelen. Overigens snap ik de keuze van Ajax wel. Hoop alleen dat er wat rust in de tent komt qua trainers / staf en bestuur. Het is bijna altijd goed om een trainer lang te houden, scheelt een hoop geld. Nieuwe trainers willen toch vaak een bepaalde werkwijze waar andere speler bijhoren. Ondanks het saaie spel heeft De Boer puik samen met het bestuur puik financieel werk verricht. Hoop dat Keizer door kan op de ingeslagen weg en vele jaren kan blijven.
 
Prologic
 
1
22 juni 2017 om 20:46
Wat een nuchtere vent! Leuk ook beetje Amsterdams accent wat ie heeft. Staat er nuchter in, dat is altijd goed. Mooi te lezen dat spelers met hem weglopen. Dat is belangrijk voor het vertrouwen van de spelers richting hun toekomstige coach toe. Zelf El Ghazi was over hem te spreken. Toch mooi om te zien. Ben benieuwd!