Klopp niet blij met Salah: 'Dat zijn dingen die ik niet wil zien'
Maandag, 7 mei 2018 om 10:47

Liverpool verloor zondag met 1-0 van Chelsea en ziet the Blues, die een wedstrijd minder hebben gespeeld, zodoende tot op drie punten naderen. De Champions League-finalist slaagde er niet in om het verschil te maken op Stamford Bridge en exemplarisch was het moment waarbij Mohamed Salah een gele kaart kreeg wegens een schwalbe. Jürgen Klopp was niet te spreken over de actie van zijn sterspeler.

"We hebben nu twee keer tegen zijn voormalige ploeggenoten gespeeld. Tegen AS Roma was het hetzelfde, ze waren voor de wedstrijd allemaal heel vriendelijk, zeiden: 'Hallo Mo, hoe gaat het?' en gaven hem hier en daar een knuffel. Maar tijdens de wedstrijd… het was nu hetzelfde met Antonio Rüdiger", reageerde de Duitser na de wedstrijd tegenover verslaggevers. "Ik denk dat hij zich inderdaad liet vallen, of niet?"

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Of hij wachtte op het contact. Ik weet het niet zeker, maar het is iets wat ik niet wil zien, dat is niet wat hij wil doen. Maar het is gebeurd. Met wat er zich eerder allemaal af heeft gespeeld, kon hij daar geen beslissing van de scheidsrechter meer meekrijgen. Dat klopt ook niet, zo gaat het altijd en daar moet je mee om zien te gaan. Hij moet het veel beter doen, dat kan hij ook en hij zal opnieuw gaan scoren. Daar is geen twijfel over mogelijk. Hij kreeg totaal geen ruimte. Hij kan spelen als hij geen ruimte krijgt, maar vandaag lukte dat niet. Dat is alles."

Voor Antonio Conte vormde de winst een mooie opsteker, aangezien Chelsea niet zo lang geleden kansloos leek voor Champions League-kwalificatie. Met drie punten achterstand op Liverpool en twee punten minder dan Tottenham Hotspur is er echter nog van alles mogelijk: "Een maand geleden was het onmogelijk om je voor te stellen dat we nog om de Champions League zouden strijden. Nu is er hoop. Wij pakken iedere wedstrijd drie punten, onze concurrenten laten punten liggen. Maar we hebben het niet in eigen hand. We moeten blijven winnen om de teams boven ons onder druk te zetten."

Meer nieuws
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
10
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
12
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
Zermatt_Person
 
38
7 mei 2018 om 10:56
Terecht dat Salah hierop aangesproken wordt. Vrij onsportief, echter zal dit ook met vermoeidheid te maken kunnen hebben. Hopelijk wint Liverpool zondag gewoon van Brighton thuis. Zou wel heel erg zijn als Liverpool die top 4 nog weggeeft..
 
Conti
 
32
7 mei 2018 om 11:04
Op het moment dat Liverpool buiten de top 4 komt en de CL niet weet te winnen, mag je toch spreken van een mislukt seizoen denk ik zo.... Tuurlijk de complimenten voor het spel en de spelers zijn er, maar uiteindelijk dient dat ook verzilverd te worden. Wanneer L'pool uit de top 4 valt, is er niets verzilverd en is t een stuk moeilijker om de spelers aan te trekken die je verder helpen.
 
YoeriCFC
 
15
7 mei 2018 om 11:07
Ik denk dat de kans groter is dat Spurs het uit handen geeft dan Liverpool. Spurs heeft nogal een reputatie he, zij moeten nog twee wedstrijden en Liverpool maar 1! Ik heb er eerlijk gezegd best vertrouwen in dat het goed gaat komen voor Chelsea, beide teams zijn niet onfeilbaar
 
PSVchelseaboy
 
5
7 mei 2018 om 17:29
Je vergeet 1 belangrijk ding, Chelsea moet ook nog alles winnen he.
 
078Connected
 
25
7 mei 2018 om 11:05
Ze moeten gewoon zorgen dat ze de CL finale winnen, dan ben je ook verzekerd van de CL. Ik weet ook dat Real een betere selectie heeft maar denk toch dat Liverpool gaat winnen want de powerplay wat hun spelen ligt Real niet, dat zage we enkele jaren geleden ook toen tegen Dortmund.
 
Juicher
 
23
7 mei 2018 om 12:02
Daar kun jij best eens gelijk in krijgen. Het type spel van Klopp ligt Real totaal niet.
 
willempiedebok
 
1
7 mei 2018 om 12:39
Zou heel leuk zijn als Liverpool wint maar heb er een hard hoofd in, de verdediging van Liverpool vind ik niet goed. Voor hetzelfde geld had Roma Liverpool uitgeschakeld.
 
YoeriCFC
 
10
7 mei 2018 om 11:06
Het is goed dat Klopp hier wat van zegt. In Engeland hebben ze de gewoonte om elke schwalbe van een “foreigner” onder een vergrootglas te leggen en veelteveel over te praten. Voor Liverpool is het goed dat Klopp dit niet wil zien en er meteen wat van zegt!
 
Japie_Krekel
 
8
7 mei 2018 om 11:06
ze moeten gewoon rood gaan geven voor schwalbes. dan houd die ellende snel genoeg op want schwalbes horen niet thuis in het voetbal
 
Phila
 
22
7 mei 2018 om 11:15
Da's natuurlijk geen optie. Wat als het uiteindelijk geen schwalbe blijkt te zijn? Geel is voldoende.
 
Juicher
 
8
7 mei 2018 om 12:05
Achteraf schorsen dan. Heb je de tijd om als aanklager alles te bekijken uit allerlei hoeken.
 
Dante
 
5
7 mei 2018 om 13:28
@phila Ondanks dat ik niet vind dat ze rood moeten gaan geven voor schwalbes, is dat natuurlijk geen argument. Want alle andere redenen om rood te geven kunnen ook fout beoordeeld worden tijdens een wedstrijd.
 
BellaPartita
 
34
7 mei 2018 om 11:10
Een van de weinige die zijn spelers durft aan te spreken op schwalbes
 
Grzegorz Krych
 
6
7 mei 2018 om 11:26
Terecht dat Klopp er iets op zegt. Heb ook het gevoel dat Salah het iets te hard wilt forceren in de laatste 3 competitiewedstrijden. Begrijpbaar aangezien hij het topscoordersrecord kan verbreken, maar in de laatste wedstrijd tegen Brighton moet iedereen toch wel voor het team spelen en zorgen dat ze top 4 halen.
 
jaokdan
 
7
7 mei 2018 om 12:11
Wat is er aan de hand met Salah? Laatst al die poging tot slaan, nu een schwalbe... eerder deed hij niets van dit toch?
 
Frankentime
 
4
7 mei 2018 om 12:27
Wat is dit voor idiote tekst? Rechtstreeks copy paste vanuit Google Translate of zo? Geen touw aan vast te knopen. Ik zou als lezer graag serieus genomen worden....
 
GranRepte
 
0
7 mei 2018 om 12:53
Het was wel een slechte fopduik. Als je duikt doe het dan goed :D