Klopp ziet stap Sánchez niet gebeuren bij Liverpool: 'Dat verwacht ik niet'
Maandag, 22 januari 2018 om 17:30

Liverpool moest onlangs afscheid nemen van Philippe Coutinho, die besloot zich aan te sluiten bij Barcelona voor een bedrag van 160 miljoen euro. Onder anderen Emre Can wordt ook gelinkt aan een transfer, maar Jürgen Klopp verwacht dat geen van zijn pupillen hoe dan ook gaat overstappen naar een concurrent in de Premier League.

"Er zijn ook plekken voor toptalenten bij andere voetbalclubs. Spelers kunnen inderdaad de wil hebben om te vertrekken. Dat zal en gaat waarschijnlijk ook in de toekomst weer gebeuren. Het is geen groot probleem, maar we kunnen het niet te vaak laten gebeuren. Laat ik het zo zeggen: we moeten het ze moeilijk maken om hier te vertrekken", citeert onder meer Goal.

Meer: Liverpool legt eerste contact met Arne Slot, maar Feyenoord weet van niets | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

"We moeten een situatie creëren waarin spelers willen blijven. Als Emre Can speelt zoals hij op dit moment doet, ook gezien de blessure van Jordan Henderson, dan zal dat heel moeilijk worden. Zestig tot zeventig minuten lang was hij uitstekend tegen Manchester City (4-3). Indrukwekkend. We gaan zien wat er gaat gebeuren. In deze leeftijdscategorie zijn het niet allemaal spelers die maar voor één club willen spelen."

Klopp benadrukt dat hij niet verwacht dat een van zijn spelers naar een concurrent in de Premier League verkast. "Ik weet dat Alexis Sánchez waarschijnlijk wel van club verandert binnen de Premier League. Maar jij vroeg mij naar Liverpool en ik zie niet dat een speler die transfer bij ons gaat maken. Ik verwacht niet dat een van onze spelers Liverpool wil inruilen voor een andere club uit de top zes. Dat zie ik niet gebeuren."

Meer nieuws
   
12:42
12:42
Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
   
12:40
12:40
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
3
   
12:10
12:10
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
42
   
11:56
11:56
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
18
   
11:46
11:46
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
Schop1989
 
0
22 januari 2018 om 18:14
Ik vind het ook gewoonweg niet 'horen', wat Arsenal nu al meerdere malen toe laat. De toppers van je elftal laat je niet naar een directe concurrent gaan en je laat ze al helemaal niet uit hun contract lopen. Telkens pakken ze het verkeerd aan. Bij spelers die op het tweede plan raken zeg ik allee, maar toppers is toch pertinent nee als ze naar een concurrent willen? Je kunt soms in situaties komen zoals deze, maar iemand moet dan de verantwoordelijkheid nemen en fouten erkennen.
 
levski1
 
9
22 januari 2018 om 18:26
Sterling is toch ook naar City vertrokken?
 
KEIZER!
 
4
22 januari 2018 om 18:45
Sterling heeft ook al aangegeven dat ie graag met Klopp had gewerkt. En Sterling was niet meer dan een talent wat nog verre van gepolijst was. Dat City daar 69 miljoen voor wilde betalen is prima. Ik snap deze transfer wel van uit de kant van Arsenal wel. Als je al jaren geen flikker wint kan je niet aanspraak blijven maken op je sterspelers zoals dat bij Liverpool ook het geval is. Enige verschil is dat Liverpool de lijn omhoog heeft ingezet na de komst van Klopp en Arsenal eigenlijk alleen maar dieper de afgrond in glijdt.
 
Samcro
 
4
22 januari 2018 om 18:53
Eerst de transfer van Sterling bagatelliseren, dan het hebben over spelers die weg willen omdat er niet gewonnen wordt -wat ook bij Liverpool al jaren zo is- en dan op basis van het huidige seizoen proberen het kracht bij te zetten. We zullen aan het einde van dit seizoen nog eens kijken.
 
Schop1989
 
1
22 januari 2018 om 19:16
Ja alleen is voor dat talent grof geld neergelegd nadat Sterling een transferverzoek heeft ingediend + zich onmogelijk maakte voor de transfer op en naast het veld. Hier zijn dus weinig verwijten te maken, die wel bij een Sanchez tranfser te verwijten zijn.
 
levski1
 
0
22 januari 2018 om 20:15
Arsenal heeft dan geen grof geld gekregen voor Sanchez, ze hebben er wel een speler voor in de plaats gekregen, dus zo slecht zijn ze er toch niet van af? Anders gezegd, het had veel erger gekund wanneer Sanchez gratis was buiten gewandeld aan het einde van het seizoen. En als Can morgen bv. een contract tekent bij United, wat zou het verschil dan zijn met Sanchez?
 
Ayrshire
 
8
22 januari 2018 om 18:28
Er zit weinig verschil tussen de transfer van Sanchez of die van Sterling, Mata en Matic. Gebeurt dus wel vaker.
 
Schop1989
 
4
22 januari 2018 om 19:12
Mata en Matic mochten weg, Sterling was een talent, is 65 mil voor betaald en de speler maakte zich onmogelijk, zijn contract en alles was dus in orde en we weten allemaal hoe de fans er over denken. Sanchez en V Persie zijn absolute topspelers in hun prime en leveren de club bijna niets op
 
Samcro
 
17
22 januari 2018 om 18:42
Aldus de man die zijn halve team transfervrij naar Bayern liet gaan.
 
CocoAfc
 
16
22 januari 2018 om 18:52
Schiet nou eens een keer niet zo in de verdediging Samcro. Anderen mogen heus wel iets zeggen over Arsenal hoor. Je schiet toch niet altijd zo in de verdediging als je iets anders hoort als je eigen mening? Het is niet relevant om dat erbij te halen, want hij heeft net zo goed Ox van ons "gestolen".
 
Samcro
 
1
22 januari 2018 om 18:56
Natuurlijk mogen ze iets zeggen, ik toch ook? Als je dit verdedigen noemt... Hij zegt dat het bij zijn club niet snel zal gebeuren, terwijl hij bij z’n vorige club doodleuk de sterren liet lopen, nog zonder er geld voor te vangen. Is de waarheid, mag ik dat dan niet zeggen?
 
CocoAfc
 
5
22 januari 2018 om 19:02
Je weet toch wel dat hij met "zijn" club doelt op Liverpool. Hij heeft op dit moment ook gelijk, want de situatie is heeeeeel anders als bij Dortmund. Je weet zelf toch ook wel dat hij doelt op de omgeving, en niet dat de omgeving zo is omdat hij er zit?
 
Schop1989
 
1
22 januari 2018 om 19:19
Hij? Volgens mij zijn Klopp en Tuchel vertrokken omdat zij een te kleine vinger in de pap kregen qua transfers.
 
KEIZER!
 
5
22 januari 2018 om 19:32
Samcro is gelijk op zijn lange tenen getrapt als het over Arsenal gaat. Beetje jammer normaal heb je een goede kijk op voetbal. Maar commentaar op jouw club is gelijk uit den boze. Jammer
 
Samcro
 
0
22 januari 2018 om 21:01
Ik zeg toch dat ze commentaar mogen hebben? Zou raar zijn als ik zou denken dat ik mag bepalen wie er wat mag zeggen.. Alleen dan repliceer ik, dat mag namelijk ook. Snap ook niet zo goed wat mijn eventuele kijk op voetbal ermee te maken heeft.
 
SuperBuLi
 
2
22 januari 2018 om 19:05
Halve team?! Was dat maar waar.
 
lfc11
 
0
22 januari 2018 om 20:49
Leuk dat je goedkoop probeert te scoren en ook nog blijkbaar mensen het ermee eens zijn. Vreemd, aangezien enkel en alleen Lewandowski in de vele jaren dat Klopp coach was transfervrij is vertrokken van Dortmund naar Bayern.
 
JuventusPuglia
 
0
23 januari 2018 om 12:33
Hoop dat die naar Juventus komt, Zou een mooie versterking zijn