'Kom op! Er waren sowieso geen spanningen tussen Mourinho en mij'
Zondag, 21 oktober 2018 om 12:22

Anthony Martial schitterde zaterdag in de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester United. De aanvaller leek the Red Devils met een dubbelslag voor het eerst sinds 2012 een overwinning te bezorgen op Stamford Bridge, maar in de 96ste minuut bepaalde Ross Barkley anders: 2-2. Bij Martial overheerst de teleurstelling, zegt hij in de Engelse pers.

"De doelpunten hebben me heel goed gedaan, maar uiteindelijk ben ik teleurgesteld. Door het doelpunt in de blessuretijd zijn we een verdiende overwinning misgelopen", concludeert Martial. Niettemin bieden de afgelopen weken hoop voor Manchester United, na een tumultueuze seizoensstart. Voor de interlandperiode boekte de ploeg een zwaarbevochten 3-2 zege op Newcastle United.

"We waren niet goed bezig. Maar we hebben hard gewerkt en door dit soort wedstrijden kunnen we laten zien dat we een goede ploeg hebben", geeft Martial aan. "We willen zo doorgaan en dinsdag ook een goede wedstrijd neerzetten tegen Juventus." De Fransman wordt ook gevraagd naar zijn relatie met José Mourinho, maar daar mankeert volgens Martial niets aan.

In augustus kreeg de spits een boete van 202.000 euro, doordat hij na de geboorte van zijn tweede kind acht dagen niet trainde. Daar was Mourinho volgens de Britse pers absoluut niet blij mee. "Kom op! Er waren sowieso geen spanningen tussen ons", aldus Martial. "We hebben een verstandhouding als trainer en speler en ik hoop dat dat zo blijft. We willen Manchester United allebei zo ver mogelijk brengen."

Meer nieuws
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
1
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
3
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
gloryUnited
 
7
21 oktober 2018 om 12:38
Het wordt tijd dat Martial op het veld definitief zijn rug recht en wat meer verantwoordelijkheid neemt. Als die jongen het op zijn heupen heeft, swingt hij over het veld. Alleen het komt er zo weinig uit. Ik denk dat Mourinho daarom telleurgesteld s en wellicht zo afstandelijk doet tegen Martial
 
MoniqueVerschoor
 
6
21 oktober 2018 om 12:44
Na Shaw lijkt de volgende groeibriljant dan eindelijk tot ontplooiing te komen. Zo moet Martial altijd spelen. Je hoeft echt niet 90 minuten lang iedereen dol te draaien.Maak je acties, voer je verdedigende taken uit en sla toe op kansrijke momenten. Op dit moment is Martial ongetwijfeld de nr 1 voor op de flanken.Bij iedere tegengoal vervloek ik die Woodward. Idiote betweter.
 
VaLeN79
 
3
21 oktober 2018 om 12:55
Omdat Bailly, Lindelof, Matic, Dalot het niet goed doen? Mourinho's eigen aankopen..
 
Dante
 
7
21 oktober 2018 om 13:55
@valen79 We weten niet precies wiens aankopen dat zijn. Met name Dalot geloof ik weinig van dat dit Mourinho's eigen aankoop is, en ook Lindelof vind ik niet "zijn type". Maar hoe dan ook. Als een aankoop niet brengt wat zn coach hoopt, moet hij dan voor altijd met hem blijven spelen? Pep kocht een doelman die niet bracht wat hij hoopte, dus kochten ze het jaar erop een nieuwe. Zo gaat dat in de top (waar United graag weer bij wil horen).
 
Ryjuu
 
10
21 oktober 2018 om 12:58
Martial heeft eenzelfde potentie als Mbappe. Zeker toen in zijn eerste jaar toonde hij met vlagen zijn potentie. Zijn pech is dat hij in een slecht draaiende team speelt, waardoor qua ontwikkeling niet veel voortgang is geboekt. Als hij afgelopen jaren bij een goed draaiende team mee had gedaan weet ik zeker dat hij dicht bij het niveau van Mbappe zou hebben gezeten.